انتخاب وینتک بهعنوان واحد نمونه کیفی ملی استاندارد
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۳۴۰۰
خبرگزاری آریا - پنجرهایرانیان؛ شرکت آدوپن پلاستیک پرشین (وینتک) از سوی سازمان ملی استاندارد کشور بهعنوان واحد نمونه کیفی ملی در سال 99 انتخاب شد.
به گزارش پنجرهایرانیان، گروه صنعتی و کارخانجات آدوپن پلاستیک پرشین (سهامی خاص)، تولیدکننده انواع مقاطع پروفیلهای یوپیویسی با برندهای تجاری وینتک، پلاسپن و پلاس تک در مهرماه سال 1399 و همزمان با گرامیداشت روز جهانی استاندارد از سوی سازمان ملی استاندارد ایران بهعنوان واحد تولیدی نمونه ملی در کشور انتخاب شد.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
ساسان فرشی حقرو، مدیرکل استاندارد استان آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگاران با تائید این خبر گفت: در ارزیابی سال جاری سازمان ملی استاندارد، در بین 20 واحد نمونه کشوری، 6 واحد از استان آذربایجان شرقی انتخاب شدند و شرکت آدوپن پلاستیک پرشین (وینتک) بهعنوان تنها واحد صنایع ساختمانی در بین واحدها حائز دریافت این نشان ملی شده است.
بهرهگیری از آخرین تکنولوژی و ماشینآلات روز اروپایی، استفاده از بهترین و مرغوبترین مواد اولیه و افزودنیهای اروپایی و برندهای معتبر دنیا، دارنده استاندارد اجباری از سازمان ملی استاندارد ایران، گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گواهینامههای سیستم مدیریتی شرکت مبتنی بر استاندارهای ISO 9001:2015 (مدیریت کیفیت)، ISO14001:2015 (مدیریت زیستمحیطی)، ISO45001:2018 (مدیریت ایمنی و بهداشت حرفهای)، ISO10002:2018 و ISO10004:2018 (رضایت مندی مشتری) از موسسه TUV NORD آلمان، تنها دارنده آزمایشگاه دارای گواهینامه ISO/IEC 17025 محصولمحور در صنعت پروفیلهای یوپیویسی در ایران، کسب گواهینامه RAL GZ 716 A به عنوان معتبرترین گواهینامه بین المللی در زمینه تولید پروفیل های UPVC از موسسه SKZ و انجمن کیفی سیستم های در و پنجره UPVC (GKFP) از کشور آلمان، دارا بودن بالاترین ظرفیت اسمی و واقعی تولید پروفیلهای یوپیویسی در کشور، بهکارگیری نیروهای متعهد و کارآزموده جهت نوآوری در صنعت ساختمان و احترام و توجه به حقوق مصرفکننده در راستای ایجاد کسب و کار حرفهای و اخلاق مدار ازجمله مهمترین عواملی بود که باعث شد مجموعه آدوپن موفق به دریافت این نشان مهم و معتبر ملی شود.
لازم به ذکر است که الزامات دریافت نشان استاندارد واحد نمونه کیفی ملی به قرار زیر بوده است:
استمرار در حفظ پروانه کاربرد علامت استاندارد؛ عدم وجود نمره منفی واحد تولیدی در یک سال ارزیابی منظم و مستمر؛ عدم وجود نقص بحرانی و عمده در سنوات قبل؛ کامل بودن آزمایشگاه واحد تولیدی و دارا بودن گواهینامه 17025؛ مشارکت در تدوین و تجدید نظر استاندارهای ملی، منطقهای و بینالمللی؛ صادرات؛ دارابودن گواهینامههای سیستم مدیریت معتبر در سطوح ملی و بینالمللی؛ فعالیتهای آموزشی؛ تداوم حضور یک مدیر کنترل کیفیت معین در واحد تولیدی و دارا بودن ساختار کنترل کیفی؛ ارتقای سطح فناوری و چگونگی روش ساخت و تولید که به مواردی نظیر افزایش کیفیت، تولید انبوه، کاهش قیمت تمام شده و کاهش ضایعات منجر میگردد؛ عقد قرارداد علمی و تحقیقاتی با مراکز علمی، دانشگاهی یا مراکز دانشبنیان، پارکهای علمی و فناوری قرارداد علمی و تحقیقاتی در راستای بهبود فرآیند کیفیت؛ دارا بودن مدارک و شواهدی دال بر انجام کار تحقیقاتی مرتبط با ارتقاء کیفیت؛ چاپ مقالات اعم از ISI ، ISC و...؛ ثبت اختراع.
گفتنی است، آدوپن پلاستیک پرشین اولین و تنها تولیدکننده پروفیلهای یوپیویسی در کشور است که مفتخر به دریافت نشان کیفی ملی (کشوری) شده است. این مجموعه صنعتی پیشازاین نیز در سال 98 بهعنوان واحد نمونه کیفی استان آذربایجان شرقی انتخابشده بود.

منبع: خبرگزاری آریا
کلیدواژه: سازمان ملی استاندارد واحد نمونه کیفی عنوان واحد واحد تولیدی دارا بودن کیفی ملی وین تک
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
تدوین دستورالعملهای نظامنامه فرودگاهی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما علیاصغر باریکانی ، از تدوین دستورالعمل های مندرج در نظامنامه فرودگاهی با هدف اجرای فرایند اخذ گواهینامه در کارگروه تدوین دستورالعملهای نظامنامه فرودگاهی خبر داد.
باریکانی با اعلام این خبر گفت: این دستورالعمل در40 روز جلسات کارشناسی تدوین شد که با تایید سازمان هواپیمایی کشوری و ابلاغ دستورالعملهای مذکور، مابقی فرودگاه ها می توانند برای تدوین نظامنامه فرودگاهی اقدام کنند.
وی افزود: در فرایند اخذ گواهینامه فرودگاه ها، نظامنامه فرودگاهی بهعنوان الگو برای تمامی فرودگاههای شرکت، پیش نیاز اصلی مراحل و شامل پنج بخش است که محتویات بخش دستورالعملهای عملیاتی فرودگاه باید به صورت دستورالعملهای مجزا با همکاری ادارات کل ستادی براساس قوانین جدید تدوین(Part ADR) و به فرودگاه ها ابلاغ شود.
به گفته مدیرکل دفتر مقررات فرودگاهی با ابلاغ مقررات جدید ملی فرودگاهی(Part ADR) از جولای ۲۰۱۹، شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به عنوان بهره بردار فرودگاه های تحت مالکیت، ملزم به اخذ گواهینامه فرودگاهی (با اولویت فرودگاه های بین المللی) با همکاری و نظارت سازمان هواپیمایی کشوری است.