Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@09:12:47 GMT

زیر نقاب هالیوود مستندی از افت مخاطب در سینمای آمریکا + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۴۰۶۳

زیر نقاب هالیوود مستندی از افت مخاطب در سینمای آمریکا + فیلم

‍‍‍‍‍‍

«زیر نقاب هالیوود» به عنوان یکی از سه قسمت مستند «افول» به بررسی سیر تاریخی سینمای آمریکا و تأثیرات آن بر فرهنگ و تمدن جوامع مختلف پرداخته است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سیدمجید طاهری تهیه‌کننده مجموعه مستند سه قسمتی "افول"  که مستند "زیر نقاب هالیوود" یکی از مستندهای این مجموعه است، گفت: این مجموعه در سه قسمت «زمانی برای تولد زمانی برای مرگ»، «زیر نقاب هالیوود» و «کابوس‌های بی‌تعبیر» ساخت شده است که به سیر تحولات، تأثیر و تأثر و چالش‌های بین‌المللی آمریکا می‌پردازد و نشان می‌دهد  این کشور در شاخصه‌های گوناگون اجتماعی، سیاسی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی دچار بحران‌هایی شده است که در عرصه‌های بین‌المللی و جوامع گوناگون مسیر افول و اضمحلال تدریجی را طی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهری درباره مستند "زیرنقاب هالیوود"که از شبکه یک سیما پخش شد، گفت: در این مستند به این موضوع که چرا سینمای هالیوود رفته رفته جذابیتش را برای مخاطب از دست می‌دهد پرداخته شده است. افت محتوا و چیرگی کلیشه‌ها بر خلاقیت، شتاب‌زدگی کمپانی‌های سازنده در ارائه فیلم‌هایشان که به حدود 700 فیلم و سریال در سال می‌رسد و سقوط ارزش‌های اخلاقی و دینی از عوامل این شکست است. 

طاهری افزود: در این مستند نشان داده می‌شود که در تحقیقی، 61 درصد معتقدند ارزش‌های دینی مورد حمله قرار گرفته و 63 درصد اظهار داشتند دین نفوذ خود را در زندگی آمریکایی از دست می‌دهد. 59 درصد از شرکت‌کنندگان اعتقاد ندارند که هالیوود دربرگیرنده ارزش‌های اخلاقی و دینی بیشتر آمریکایی‌ها باشد و 43 درصد از پاسخگویان به این نظرسنجی اعتقاد دارند هالیوود و رسانه‌های ملی ستاد سازماندهی شده‌ای را برای تضعیف نفوذ ارزش‌های دینی تشکیل داده‌اند.

عوامل دست‌اندرکار این مستند عبارتند از: کارگردان: سیدمجید طاهری و مهدی آخوندی، تهیه‌کننده: سید‌مجید طاهری، دستیار تهیه: محمدرضا عبدالملکی، مدیر تولید: عباس زارعی، پژوهشگران: علی محمدی، حسن فرج‌نژاد، نویسنده و تدوین: مولوی و نریشن: علیرضا صادقی. 

 

مستند «نفت و خون» بیانگر اقتدار ایران در برابر آمریکاسبزرگداشت اکبر عالمی و رضا برجی در اختتامیه جشنواره تلویزیونی مستندمستندی از پشت پرده‌ "بحران سوریه" آماده نمایش شد

انتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینمای ایران سینما مستند سینمای ایران سینما مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی یادداشتی را برای این خبرگزاری ارسال کرد که متن آن به شرح زیر می باشد:

جامعه پذیری به بیان ساده فرآیندی است که در آن ارزش ها و هنجاری های یک جامعه از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.

در هر جامعه ای که این فرآیند به هر دلیلی به طور کامل عملی نشود و یا به کندی و با اختلال صورت گیرد، شاهد شکاف ارزشی و فکری در آن جامعه خواهیم بود.

عوامل متعددی می توانند در فرآیند جامعه پذیری اختلال ایجاد کنند که یکی از آنها کاستی در عملکرد ساختارها و نهادهای مستقر است.

ایران کنونی از جمله جوامعی است که در حال گذار از سنت به مدرنیته است و این فرآیند چند وجهی و تاریخی آثار عمیق و گسترده ای بر اجتماع می گذارد که یکی از آنها ایجاد اختلال در انتقال الگوهای فکری، ارزشی و رفتاری است.

بر همین اساس امروز شاهد تفکر احساسات و رفتار متفاوت و حتی متضاد بین نسل ها و دهه های سنی هستیم که به شدت در حوزه های مختلف از جمله آسیب های خانواده روابط مختل عاطفی و اجتماعی و بسیار پرواضح در مسئله حجاب نمایان است.

در چنین جامعه ای نهادهای مستقر وظیفه خطیر مبتنی بر حراست از ارزش ها و هنجارها و انتقال متناسب آن به نسل های آتی را عهده دارند.

لذا "جامعه پذیری" یا همان انتقال ارزش ها و هنجارها به نسل های بعدی رسالت مهمی است که بر عهده ساختارها و نهادهای اجتماع به خصوص دستگاه هایی است که با جوانان نوجوانان و کودکان در ارتباطاند و وظیفه دارند با توجه به جامعه مخاطب و ویژگی های آن با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله هنر، رسانه، ورزش و.... به این مهم بپردازند.

از جمله این نهادها وزارت ورزش و جوانان و نهادهای مرتبط با آن "سازمان تربیت بدنی" است. دستگاهی که غالب جامعه مخاطب آن را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند و از میدان هایی است که می تواند در زمینه درونی سازی ارزش ها و هنجارها بسیار موثر باشد.

هر چند در ورزش حرفه ای با همه چالش ها قهرمانان ما، مرزبان ارزش های بانوی مسلمان ایرانی بوده اند. ولی در همین عرصه نیز نتوانسته ایم الگوهای درخشانی را برای دختران کودک و نوجوان جامعه ارائه کنیم.

در ورزش همگانی نیز امروز شاهد شکل گیری گروه های کوه نوردی، دوچرخه سواری و ...هستیم که بستر بسیار مناسبی برای فعالیت های اصیل فرهنگی و تربیتی است، ولی آنچه در این گروه های غالب است، ترویج روابط عاطفی خارج از چارچوب و مخاطره آمیز برای اعضاست.

ورزش و جوانان تلفیق ارزشمندی است که می توان برپایه آن ارزش های ناب انسانی و اسلامی را درجامعه ایرانی نهادینه ساخت و آینده این مرز و بوم را از امنیت ،انسانیت، زیبایی و رشد لبریز ساخت.

اکثر تحقیقات صورت گرفته در جامعه نشان می دهد که بیشتر افراد شرکت کننده در ورزش نه تنها حجاب را مانع از ورزش کردن نمی دانند، بلکه آن را فرصتی برای شکوفایی خود می دانند.

فلذا در توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب نباید تنها زنان مخاطب قرار گیرند و نقش و مسئولیت مردان فراموش شود بلکه باید عفاف و حجاب به عنوان امری که به هر دو جنس زن و مرد مربوط می شود، تلقی شود و فضای فرهنگی و ورزشی جامعه می بایست به نحوی ساخته شود که افراد به صورت طبیعی در آن فضا به رعایت حجاب و عفاف رغبت نمایند و بدان عادت کنند.

نگارنده: عباس کشاورزیان کارشناس ارشد جامعه شناسی

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897697

دیگر خبرها

  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • تحول بی نظیر موسیقی مدرن با آلبوم جدید مُجال
  • مرا ببوس برای اولین بار/ بوسه‌ای که سانسور نشد
  • نمایش «ملودی» در جشنواره انیمیشن «ورونژ»
  • ارزش‌های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی
  • ورزش های ناب انسانی و اسلامی در جامعه ایرانی
  • درباره «بی بدن» و «قوی‌دل»/ پرونده‌های واقعی، اشک‌ها و لبخندها