Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: اکنون استفاده از ماسک در جامعه همگانی شده و کسانی که از ماسک استفاده نمی کنند هنوز به این باور نرسیدند خطر بیماری کرونا جدی است.

آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار مدیرکل، معاونان، مدیران ستادی و روسای اداره های شهرستانی بیمه سلامت استان با تبریک ایام هفته بیمه سلامت اظهار کرد: تلاش بیمه سلامت برای حفظ سلامت مردم ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، پیشگیری در عرصه سلامت را مقدم بر مبارزه عنوان کرد و افزود: فعالیت بیمه سلامت در راستای ایجاد سلامت در مردم است و طبق فرمایش مقام معظم رهبری “سلامت ارجح بر امنیت است” بنابراین بخش سلامت را باید جدی بگیریم.

امام جمعه رشت با تاکید بر توجه به نوع تغذیه مردم، بیان کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) و اهل بیت(ع) مسائل تغذیه ای را رعایت می کردند.

آیت الله فلاحتی، خواستار بهبود تغذیه مردم در راستای ارتقای سلامت جامعه شد و تصریح کرد: توجه به سلامت به ویژه نوع تغذیه مردم باید تبدیل به فرهنگ عمومی شود.

وی با اشاره به اینکه راهکارهای بهبود و بهینه سازی سلامت جامعه وجود اتاق اندیشه ورز را می طلبد، خاطرنشان کرد: بیمه سلامت آنچه مربوط به سلامت جسم مردم است، را به عهده دارند.

نماینده ولی فقیه در گیلان یادآور شد: سلامت، اقتدار می آورد و کسی که قوت در سلامت ندارد نمی تواند به امور اجتماعی بپردازد.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه متولیان سلامت باید امانتدار خوبی برای آیندگان باشند، افزود: امانتداری و امین بودن بهترین گزینه برای تصدی مسئولیت ها محسوب می شود ضمن اینکه امین بودن برای همه ملت ها مهم است.

وی به شیوع بیماری کرونا در جامعه اشاره کرد و گفت: اکنون استفاده از ماسک در جامعه همگانی شده و کسانی که از ماسک استفاده نمی کنند هنوز به این باور نرسیدند خطر بیماری کرونا جدی است.

امام جمعه رشت، توجه به امر سلامت را بسیار مهم خواند و بیان کرد: اگر مردم مسائل بهداشتی را بیآموزند جامعه به جایگاه بالاتری می رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس من ماسک میزنم نماینده ولی فقیه در گیلان بيمه سلامت بیماری کرونا بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۴۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • دیدار مدیران اداره کل بیمه سلامت با نماینده ولی فقیه در استان
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • قدردانی از ۸۷ فعال برتر حوزه سلامت خراسان جنوبی
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر