Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون اسبق ارزی بانک مرکزی معتقد است با تحولات صورت گرفته در انتخابات آمریکا و احتمال کاهش فشارهای تحریمی، ایران باید نفوذ خود در بازارهای ویژه صادراتی را گسترش دهد.

معاون اسبق ارزی بانک مرکزی معتقد است: کاهش فشارهای حداکثری و برگشت احتمالی آمریکا به برجام که مورد اشاره آقای بایدن بوده، می تواند شرایط را به گونه ای پیش ببرد که ایران دوباره به جایگاه اصلی خود در تجارت جهانی دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدکمال سیدعلی  تصریح کرد: در این شرایط یکی از اقدامات مهمی که باید در داخل انجام دهیم، تصویب FATF است چرا که در این صورت روابط بانکی نیز شکل عادی به خود می گیرد و ضمن تقویت این بخش می توانیم وجوه بلوکه شده خود در کشورهای دیگر را نیز به راحتی به دست آوریم.

وی با تاکید بر اینکه به نظر می رسد در آینده نزدیک شرایط ما بهتر شود، افزود: به هر حال کشورهایی که منابع مالی ایران در آن مسدود است از رییس جمهور آمریکا دستور می گرفتند که حالا با کاهش فشارهای حداکثری ترسی نخواهند داشت. در نتیجه مقامات ایران نیز باید مذاکرات با این کشورها را به سرعت در دستور کار قرار دهند.

به گفته معاون اسبق ارزی بانک مرکزی، دو ماه تا روی کار آمدن جو بایدن رییس جمهور جدید آمریکا مانده و در این مدت باید به فرماندهی و تصمیم های واحد در داخل دست یابیم و این مدت را با مراقبت سپری کنیم تا مبادا اقدامات تند و تیزی داشته باشیم.

سیدعلی تاکید کرد: آمریکا باید نسبت به تنش زدایی در منطقه نیز اقدام کند و بتوان با دو کشور عراق و افغانستان به عنوان بازارهای ویژه صادراتی ایران روابط تجاری را گسترش داد. موضوع دیگری که باید در دستور کار قرار گیرد، مذاکرات ویژه با کشورهای حوزه CIS و اعزام هیات های تجاری است.

معاون اسبق ارزی بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هم اکنون انتظارات تورمی در حال تخلیه شدن است و با توجه به کاهش فشار حداکثری روی ایران و اعلام اینکه آمریکا به برجام باز می گردد، شاهد کاهش نرخ ارز در بازار هستیم. در این شرایط بانک مرکزی باید از فشارهای هیجانی به دور باشد و به مرور کاهش و ثبات نرخ ارز را محقق سازد چرا که اگر نوسانات نرخ ارز با شتاب کم شود، مجددا با کوچکترین اتفاق ممکن است شاهد افزایش نرخ ارز باشیم.

 

 ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون اسبق ارزی بانک مرکزی نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۴۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلحه ژاپنی علیه تورم و غافلگیری تسلا

به گزارش همشهری‌آنلاین، پس از اینکه نرخ تورم در ژاپن از هدف تعیین‌شده فاصله گرفت، رئیس بانک مرکزی این کشور خبر داد که احتمال دارد نرخ‌ بهره را در صورت ادامه صعود تورم افزایش دهد و کاهش خرید اوراق قرضه بزرگ خود را در مقطعی از زمان در آینده آغاز کند. کازوئو اوئدا می‌گوید: بانک مرکزی در حال حاضر باید سیاست پولی کنونی را حفظ کند و اگر تورم به روند صعودی خود ادامه دهد، به ‌احتمال زیاد نرخ بهره را افزایش خواهیم داد.

در اروپا، اداره آمار فدرال آلمان گزارش داده که قیمت تورم تولیدکنندگان آلمان در ‌ماه مارس کمتر از حد انتظار و نسبت به سال گذشته ۲.۹درصد کاهش یافته است؛ درحالی‌که برخی تحلیل‌گران انتظار کاهش ۳.۲درصدی را داشتند. این نهمین ‌ماه متوالی کاهش تورم تولیدکننده بود، اما کمترین کاهش از ماه جولای گذشته برآورد شده است.

اما بخوانید از وضعیت این روزهای بازار خودروهای برقی. شرکت خودروسازی تسلا قیمت پرفروش‌ترین مدل‌های خود را پس از فروش ناامیدکننده سه ماهه اول و افزایش موجودی، در ایالات‌متحده و چین کاهش داده است. ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، خطاب به ۱۴۰هزار کارمند تسلا اعلام کرد که در حال کاهش بیش از ۱۰درصد از تعداد کارکنانش در سراسر جهان است و ۲نفر از مدیران ارشدش نیز کنار رفته‌اند. بلومبرگ گزارش داده که این خودروساز نخستین افت فروش خود را نسبت به سال قبل از روزهای ابتدایی همه‌گیری کووید-۱۹ داشته است.

شرکت نایک، از شناخته‌شده‌ترین برندهای پوشاک ورزشی جهان‌ هم ۷۴۰کارمند خود را اخراج کرد، زیرا تولیدکننده برتر پوشاک ورزشی به‌دنبال کاهش هزینه‌ها پس از هشدار درباره کاهش درآمد خود در نیمه اول مالی۲۰۲۵ است. میشل آدامز، معاون راه‌حل‌های مردمی نایک، طی اطلاعیه‌ای اعلام کرده؛ مرحله دوم این تغییرات تا ۲۸‌ژوئن در مقر آن آغاز خواهد شد. نایک در ‌ماه دسامبر برنامه‌ای برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها به مبلغ ۲میلیارد دلار طی ۳سال آینده و در ‌ماه فوریه ارائه کرد که حدود ۲درصد از کل نیروی کار خود یا بیش از ۱۶۰۰کارمند را کاهش می‌دهد.

کد خبر 846380 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها اقتصاد - تورم ژاپن اقتصاد بانک مرکزی شرکت‌ خودروسازی تسلا

دیگر خبرها

  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی کاهش یافت؟ | ابلاغیه جدید بانک مرکزی
  • پیام «وعده صادق» به قیمت نفت در بازارهای جهانی
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران / ارزش پول ملی در ۴ دهه چقدر کاهش یافت؟
  • اسلحه ژاپنی علیه تورم و غافلگیری تسلا
  • اگر با سیاست بانک مرکزی پیش برویم التهابات بازار ارز بیشتر خواهد شد
  • افول تسلا؛ قیمت سه مدل از خودروهای برقی تسلا در آمریکا کاهش می‌یابد
  • نرخ رشد نقدینگی در مسیر کاهش
  • ۷ اقدام بانک مرکزی در حمایت از تولید
  • حراج سکه قیمت آن را نزولی خواهد کرد؟