Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علی خضریان درباره بازدید اعضای این مجمع از کارخانه سیمان تهران اظهار داشت:‌ نمایندگان استان تهران در مجلس بنا دارند تا مشکلات تولیدی، زیست محیطی و حاشیه‌نشینی‌های پایتخت را بررسی کرده و برای برون رفت از آن با کمک مسئولین استانی و ملی راه حل پیدا کنند.

وی افزود: در بازدیدی که از کارخانه سیمان تهران انجام دادیم متوجه شدیم این کارخانه نیمی از سیمان مورد نیاز تهران را تأمین می‌کند و صادرات قابل توجهی هم به کشورهای منطقه دارد ولی بایستی با استفاده از دیپلماسی اقتصادی مشکلات واحدهای تولیدی در استان تهران را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس یازدهم تصریح کرد: یکی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های مردم در حوزه محیط زیست مربوط به کارخانه سیمان است اما سیمان تهران توانسته با همراهی سازمان محیط زیست و چک آنلاین خط‌های تولیدی این دغدغه‌ها را رفع کند اما برخی مشکلات همچنان در این حوزه وجود دارد که باید با همراهی مسئولان و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی مدیران این کارخانه نقش‌آفرینی کنند.

خضریان با اشاره به بازدید اعضای مجمع نمایندگان تهران در مجلس از حاشیه‌های شهر تهران و روستاهای پیرامون آن خاطرنشان کرد: متأسفانه در این مناطق همچنان شاهد محرومیت هستیم که بخشی از ناشی از مهاجرت از روستاها و مناطق دورافتاده به حاشیه تهران است که نیازمند ساماندهی جدی است.

وی افزود: متأسفانه در حاشیه های تهران زیرساخت‌های زندگی شهری وجود ندارد و خانوارها از حداقل امکانات روستایی نیز بی‌بهره‌ هستند ضمن اینکه مشکلات زیادی در حوزه‌های سلامت، آموزش، بهداشت و خدمات‌رسانی دارند.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس گفت: تیمی از سازمان‌های مردم‌نهاد افراد فعال در حوزه خدمات‌رسانی و محرومیت‌زدایی تشکیل داده‌ایم تا با استفاده از ظرفیت بالای استانداری، فرمانداری و مسئولین ملی و محلی مشکلات حاشیه‌نشینی در کلانشهر تهران را رفع کنیم.

خضریان تأکید کرد: با همکاری دستگاه‌های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی(ره) بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان مقرر شد برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای رفع حاشیه‌نشینی در تهران داشته باشیم.

پربیننده ترین یارانه ۱‌میلیون و ۷۰۰هزار تومانی با حذف ارز کالاهای اساسی یک فوریت طرح خروج از برجام در مجلس تصویب شد/ الزام دولت به افزایش ظرفیت غنی‌سازی برگزاری جلسه فوق العاده شورای عالی بورس برای بررسی افت شاخص‌ها‌ / زمینه عرضه شرکت‌های پالایشی و پتروشیمی در بورس فراهم است طرح تخصیص ۲۰۰متر زمین رایگان به ۵دهک در مسیر بهارستان/ تنها افراد فاقد مسکن می‌توانند در طرح ثبت‌نام کنند آموزش و پرورش به ۱۹۰هزار معلم جدید نیاز دارد/ امکانات دانشگاه فرهنگیان در برخی مناطق در حد صفر است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استان تهران حاشیه نشینی کارخانه سیمان مجلس یازدهم علی خضریان مجمع نمایندگان قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت مجمع نمایندگان تهران در مجلس حاشیه نشینی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۰۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، در سرتاسر هند چند هفته‌ای است که رقابت‌های انتخاباتی برای ورود به مجلس نمایندگان موج می‌زند.
از نخست وزیر گرفته تا وزرا و نامزد‌های احزاب مخالف به شهر‌های مختلف می‌روند تا آرای مردم را به نفع خود جلب کنند.
در هفته‌های اخیر هر ادعا و کنشی از سوی ائتلاف حاکم موسوم به ان دی‌ای (NDA) با پاسخ و واکنشی از سوی ائتلاف مخالف آنها یعنی آی ان دی آی‌ای (I.N.D.I.A) روبرو می‌شد یا بالعکس.
احزاب مختلف با صدور بیانیه‌ها و منشور‌های انتخاباتی به مردم وعده می‌دهند که در صورت پیروزی در انتخابات، رفاه را برای شهروندان هندی به ارمغان می‌آورند.
راهول گاندی از رهبران سرشناس مخالف دولت مرکزی هند، حزب حاکم را به تضعیف، تبدیل و یا و تعویض قانون اساسی متهم کرد و مدعی شد هدف حزب ما یعنی حزب کنگره و احزاب مخالف دولت، حفظ قانون اساسی و دموکراسی در کشور است.
نخست وزیر هند در واکنش به این ادعای مخالفان، آنرا بی‌مبنا خواند و مدعی شد که حزب حاکم حافظ قانون اساسی هند است.
حزب حاکم و احزاب هم ائتلافی اش مدعی
تصاحب ۴۰۰ صندلی از ۵۴۵ صندلی مجلس نمایندگان در انتخابات پیش رو هستند.
احزاب مخالف، این هدف را تخیلی و بلند پروانه توصیف کردند.
از جمعه ۳۱ فروردین انتخابات مجلس نمایندگان هند شروع می‌شود.
۴۲ روز طول می‌کشد تا رای ۹۶۹ میلیون نفر از واجدان شرایط جمع‌آوری شود.
۱۲ خرداد انتخابات به پایان می‌رسد و سه روز بعد یعنی پانزدهم، پیروز انتخابات مشخص می‌شود.

 

 

اظهارات:
پریانکا گاندی: دبیر کل حزب کنگره
نارندرا مودی: نخست وزیر هند

دیگر خبرها

  • آغاز انتخابات مجلس هندوستان
  • اقدام مشروع سپاه پاسخ به اسراییل و حامیانش بود
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • تلاش نمایندگان مجلس آمریکا برای لغو معافیت 10 میلیارد دلاری ایران
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • امکان انتقال پایتخت؛ چرا احمدی‌نژاد موفق نشد؟
  • صدور اعتبار نامه نمایندگان منتخب تهران در مجلس دوازدهم
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد