Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@22:10:14 GMT

استعدادهای برتر مناطق محروم شناسایی شوند

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۷۳۶۶

استعدادهای برتر مناطق محروم شناسایی شوند

به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در دیدار با رییس و معاونان سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان افزود: لازمه داشتن نگاه یکپارچه در سازمان، طراحی سنجیده نیروهای آن سازمان است. طراحی سازمان فراتر از ساختار های اداری آن بوده و برای طراحی نقش سازمان و کارکنان آن، در ابتدا باید بدانیم اندیشه ما در خصوص طراحی سازمان چیست؟

وی  ادامه داد: طراحی خوب باید توانایی انعطاف سازمانی و اتصال دوباره اجزای آنها به یکدیگر را داشته باشد؛ به صورتی که همه چیز در این گسستن و پیوستن آن معنادار باشد و پس از اتصال مجدد اجزای سازمان به ترکیب سنجیده ای بین اجزای آن برسیم که با یکدیگر هم افزایی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه وجود استعدادهای برتر واقعیتی است که باید مور توجه قرار گیرد، گفت: توسعه استعدادهای برتر شامل شناسایی، جذب، پرورش و شکل دهی استعداد برتر یک نسل می شود که باید به نحو موثر در جامعه بسط پیدا کند.

حاجی میرزایی گفت: همه ارکان آموزش و پرورش باید به این موضوع که چطور می توانیم استعدادهای برتر را شناسایی کرده و پرورش دهیم و با برنامه ریزی و آموزش های مناسب از ظرفیت استعدادهای خاص در زمینه های مناسب استفاده کرده و آنها را به کار گیریم، فکر کنیم. مسیر حرکت دانش آموزان دارای استعدادهای برتر از ابتدای آموزش تا  انتها و حتی در دوره فارغ التحصیلی باید روشن و واضح باشد.

وی تصریح کرد: در سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، با یک پدیده پویا روبرو هستیم، تفکرات بسته و قالبی نمی تواند در این سازمان نقشی داشته باشد و تحولات و شرایط موجود باید به طور دائمی رصد و پایش شود.

وزیر آموزش و پرورش بهره مندی از امکانات پرورش استعدادهای برتر را حق دانش آموزان برتر مناطق محروم کشور دانست و افزود: سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان باید برنامه ای برای شناسایی استعدادهای درخشان در مناطق محروم داشته باشد و از بین دانش آموزانی که در مناطق محروم زندگی می کنند، استعدادهای برتر را شناسایی و پرورش دهد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه موظف به اجرای سند تحول بنیادین هستیم، گفت: تحقق سند تحول نیازمند تحقق تحول در زمینه تربیت انسان است و باید بتوانیم نمونه های اجرای آن را در مدارس ببینیم. یکی از جاهایی که می توان نمود اجرایی سندتحول را در آن مشاهده کنیم، حوزه سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان است. انتظار داریم با طراحی مناسب برنامه های سازمان، شاهد اجرای تمام ساحتی اهداف سندتحول باشیم.

وی با تاکید بر اینکه نیاز به برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت در یک راستا برای تمام اهداف داریم، ادامه داد: برای هر برنامه ای که در چشم انداز بلندمدت طراحی می شود باید یک چشم انداز کوتاه مدت هم داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات حال حاضر در مقوله تعلیم و تربیت را حل کرده و انسان های کنونی را برای زیستن شرافتمندانه آماده کنیم و پاسخی مناسب به مسائل امروز وآینده دانش آموزان داشته باشیم که همه با هم همراستا باشند و در انتها نتیجه را به صورت یکپارچه و هماهنگ دریافت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: نقش معلمان در سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بسیار با اهمیت است و باید با سیاست گذاری مناسب برنامه های آموزشی و سطح دانش آنان ارتقا یابد.

حاجی میرزایی طرح شهاب را در شناسایی استعدادهای برتر کشور موثر دانست و تصریح کرد: فرآیند شناسایی استعدادهای برتر در هر دوره، بسیار گسترده  و حساس است. لازم است در مورد روش های شناسایی استعدادهای درخشان بازنگری و تحقیق شود.

به گزارش ایرنا، 'شهاب'، مخفف شناسایی و هدایت تحصیلی استعدادهای برتر ، طرحی است که با جدیت زیاد در مدارس کشور در حال اجراست. طرحی که شیوه نامه اجرایی آن در سال ۱۳۸۶ نوشته شد ولی تا به مرحله اجرا برسد چهار سالی طول کشید.

در سال تحصیلی ۹۲-۹۱، ۳۵ هزار نفر از دانش آموزان هفت استان کشور در قالب این طرح قرار گرفتند. طرح ملی شهاب در سال تحصیلی بعدی به خاطر مشکلات اعتباری، اجرا نشد ولی در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ با اختصاص اعتباری معادل ۱۲ میلیارد ریال جانی دوباره یافت.

 سازمان ملی پرورش استعداد درخشان از آینده دانش آموزان مطلع باشد

وزیر آموزش و پرورش عملکرد قابل قبول سازمان را منوط به این دانست که هیچ استعداد برتری به دلیل محرومیت، از فرایند انتخاب جا نماند، گفت: پیشنهاد می کنم هر دانش آموزی که شناسایی و وارد سمپاد شد به عنوان محصولی که در حال پرورش است در نظر گرفته شود و پرونده آموزشی وی هیچ گاه بسته نشود. سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان باید در فرایندی مشخص از ابتدای ورود دانش آموزان تا موقعیت آینده آنها در آینده مطلع باشد.

حاجی میرزایی تصریح کرد: امسال از هر لحاظ با سال های قبل متفاوت است، کرونا ما را مجبور کرد کارهایی را که تاکنون انجام نداده بودیم، بیاموزیم و مسیرهای جدید را تجربه کنیم. برای پیروزی در شرایط مبهم و نبود اطمینان امروزی باید کاملا هوشیارانه عمل کرده و نظارت ها را از حالت متعارف خارج کرده و دقیق تر از قبل انجام دهیم تا بتوانیم از این شرایط با موفقیت عبور کنیم.

وی در پایان گفت: به هر منطق روشنی که برای تحقق اهداف ضروری است، کمک خواهیم کرد و انتظار داریم تناسب معقولی بین اندیشه و عمل برقرار کنید. در هر مورد عمیق فکر کنید و دست به کار شوید تا بتوانیم به طور مطلوب به اهداف مورد نظر برسیم.

به گزارش ایرنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی  در ارتباط تصویری با وزیر، معاونان، مدیران و روسای وزارت آموزش و پرورش در سی و چهارمین اجلاس آموزش و پرورش، به بیان مهمترین موضوعات، مفاهیم و کاستی های موجود در آموزش و پرورش کشور پرداختند. ایشان بر جدی گرفتن موضوع شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان تاکید کردند و افزودند: «جایگاه کشور در المپیادها باید بهبود و ارتقا یابد؛ زیرا در سال های اخیر وضعیت ما برجسته نبوده است.» 

برچسب‌ها کرونا مناطق محروم مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی‌ میرزایی دانش‌آموزان آموزش مجازی پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ منشور آموزش و پرورش در کلام رهبر انقلاب آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مناطق محروم مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی دانش آموزان آموزش مجازی کرونا مناطق محروم مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی دانش آموزان آموزش مجازی اخبار کنکور سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان سازمان ملی پرورش استعداد شناسایی استعدادهای وزیر آموزش و پرورش استعدادهای برتر سال تحصیلی حاجی میرزایی مناطق محروم دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۷۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی

به گزارش همشهری آنلاین، محمود امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش‌ و پرورش درباره امکان استفاده تک‌ماده در امتحانات نهایی دانش‌آموزان گفت: در گذشته اعلام شد که دانش‌آموزان در ۲ درس با امتحانات نهایی و ۲ درس با امتحانات غیرنهایی می‌توانند از تک‌ماده استفاده کنند.

وی افزود: پس از مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و برگزاری امتحانات نهایی در ۳ سال دوره متوسطه دوم، استفاده از تک‌ماده برای ۴ درس امتحانات نهایی ممکن شد.

برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ اعلام شد + جدول | ارائه نمونه سوالات به دانش‌آموزان از هفته آتی

امانی طهرانی متذکر شد: ضوابط استفاده از تک‌ماده در آیین‌نامه آموزش دوره دوم متوسطه مشخص شده است که ۲ درس از امتحانات نهایی و ۲ درس در امتحانات داخلی مدرسه بود، اما اکنون همه امتحانات از داخلی به نهایی تبدیل شده است و امکان استفاده از تک‌ماده برای ۴ درس امتحانات نهایی فراهم است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: بسیاری از مصوبات اخیر درباره ایجاد سابقه تحصیلی در جهت تسهیل مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

اگر دانش‌آموزی حداکثر در ۴ عنوان درسی نمره ۷ و بیشتر کسب کند و معدل کل وی نیز حداقل ۱۰ باشد، فارغ‌التحصیل شناخته می‌شود.

کد خبر 845092 منبع: تسنیم برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش مدرسه و مدارس امتحان - امتحانات دانش آموز

دیگر خبرها

  • فرصت ثبت نام مدارس استعدادهای درخشان به اتمام رسید
  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • اولین استخر دانش آموزی استان سمنان افتتاح شد
  • افتتاح اولین استخر دانش آموزی استان سمنان
  • تنها استان محروم از استخر دانش‌آموزی برخوردار شد
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی