Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@03:14:53 GMT

البرز| چهارباغ شهرستان شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۵۹۲۱

البرز| چهارباغ شهرستان شد

گروه استان‌ها ــ نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی گفت: با تصویب کمیسیون امور داخلی و سیاسی هیئت دولت، بخش "چهارباغ" از توابع شهرستان ساوجبلاغ به شهرستان تبدیل شد. - اخبار استانها -

علی حدادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج، اظهار داشت: با تصویب کمیسیون امور داخلی و سیاسی هیئت دولت، بخش "چهارباغ" از توابع شهرستان ساوجبلاغ به شهرستان تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لرستان| نقاط حادثه خیر شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان برطرف شودکهگیلویه و بویراحمد|مارگون شهرستان شدثمرات انقلاب 40 ساله‌ ــ استان‌ها| ‌مهاجرت مردم در شبستر معکوس به شهرستان شد‌قزوین| امام جمعه محمدیه: نمایندگان مسئله شهرستان شدن محمدیه را پیگیری کنند

وی افزود: این تصمیم در آخرین جلسه کمیسیون امور داخلی گرفته شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

به گزارش تسنیم؛ بخش چهار باغ شامل روستاهای مهدی آباد و ملک آباد است که جزو روستاهای پرجمعیت استان البرز به شمار می‌رود.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۵۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌برق و مسدودشدن راه روستاهای سیستان و بلوچستان

به گزارش «تابناک»، مجیب حسنی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حوزه‌ی راه مسیرهای مهم شامل راه نیکشهر به بنت، بنت به دستگرد و توتان و مهمدان و چاهان به زرآباد مسدود است.
 
وی بیان کرد: در حوزه برق شبکه فشار متوسط پایدار است و شکستگی ۲ اصله پایه فشار ضعیف و ۴۷۰ مورد خاموشی فشار ضعیف، سه مورد کابل زدگی، ۲ مورد سوختن تابلوی برق در پی بارندگی ها بوده است.
 
وی گفت: در حال حاضر شبکه پایدار و خاموشی تحت کنترل است و تلاش برای رفع خاموشی ها در حال انجام است.
 
فرماندار نیکشهر ادامه داد: هم اکنون برق ۱۲ روستای این شهرستان شامل کوراندپ، منطقه سرگوست بنت، روفنان و گیمک، احمداباد، کوراندپ، ترانی، چاکری کچ، بنگلی سول، هادرت، ریکو، گجویی و منه قطع است.
 
حسنی تصریح کرد: متاسفانه راه مسدود و محور باز نیست و امکان بررسی و بازدید خط در حال حاضر ممکن نیست و نیروهای برق در بنت منتظر باز شدن راه هستند تا خاموشی را برطرف و روستاها را برقدار کنند.
 
وی گفت: روستای دستگرد تاکنون بیش از ۹۰ میلیمتر باران بیشترین بارش را داشته و شهر نیکشهر هم بیش از ۵۵ میلیمتر ثبت شده است.
 
وی افزود: با شدت یافتن بارش ها سد خیرآباد نیکشهر برای دومین بار در ۲ ماه اخیر سر ریز شده است.
 
وی گفت: با وجود صدور اخطاریه ها و توصیه به انتقال مادران باردار به نزدیکترین مراکز درمانی متاسفانه طی روز گذشته ۶ مادر باردار در سیلاب گرفتار شدند که با تلاش نیروهای مردمی و امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ویژه چابهار گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر موجب خسارت سنگین در بخش‌های راه، کشاورزی و زیرساخت‌های شهری و روستایی شده و تاکنون ۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها(فرسایش خندقی خاک) هستند.
 
دادکریم بلوچ در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بارندگی شدید هم اینک مسیر روستایی چابهار به بخش های پلان و پیرسهراب مشهور به محور دمبدف - صفرزهی و مسیر پارک پیرسهراب را مسدود کرده است.
 
وی بیان کرد: تعداد ۱۰ روستا و اراضی کشاورزی و خانه های مسکونی اطراف آنها در معرض تهدید گرگروها (فرسایش خندقی خاک) هستند.
 
وی با اشاره به اینکه سد زیردان ۴۰ درصد قبل از بارندگی تخلیه شده و لیکن بدلیل آورد آب و بارندگی بالادست فقط ۱۰ درصد خالی است، افزود: امیدوارم بارندگی اخیر باران رحمت و برای مردم باعث رحمت و آسایش باشد و شاهد کمترین خسارت باشیم.
 
جانشین ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و معاون عمرانی فرمانداری شهرستان ویژه چابهار گفت: ۵۷ نفر نیروی انسانی به همراه ۱۷ دستگاه ماشین‌آلات بخش دولتی و خصوصی و همچنین نیروهای بسیج و سپاه در ۲ بخش پلان ‌پیرسهراب مستقر شده اند.
 
بلوچ بیان کرد: بهره برداران حوزه کشاورزی چابهار اخطاریه‌های هواشناسی را همیشه جدی گرفته و توصیه‌های ایمنی را تا پایان سامانه بارشی رعایت کنند تا شاهد کمترین خسارت‌ها باشیم.
 
وی با اشاره به اینکه در زمان باران همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد مردم در خانه بمانند و از تردد غیرضروری در اطراف مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی پرهیز و احتیاط در ترددهای دریایی کنند، افزود: ماشین آلات و ادوات کشاورزی را در جای مطمئن پارک کرده و پیش‌بینی سوخت آنان برای مواقع بحرانی اندیشیده شود.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان ویژه چابهار افزود: روستاییان گرفتار در سیل همیشه نیازمند امدادرسانی هوایی و ارسال کمک‌های غذایی و درمانی هستند باید پیش از اتفاقی دیگر راه‌های ارتباطی را استاندارد و آسفالت و پل‌ها و آبنماها را ساخت تا مشکلات به حداقل برسد.

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از روستاهای سیل زده بخش پلان شهرستان چابهار
  • میزان تولید آب شرب در چهارباغ افزایش می‌یابد
  • محمدیه به شهر بدون دخانیات تبدیل می‌شود
  • وضعیت آبگرفتگی در روستاهای لیردف از شهرستان جاسک
  • دیدار مدیر کل امور اتباع البرز با امام جمعه چهارباغ
  • محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی از ارکان دولتی مشخص می‌شود
  • میزان بارندگی ها در کرمان کاهش می یابد
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • قیمت گذاری ۲۹ پرونده امور زمین در بهشهر
  • قطع‌برق و مسدودشدن راه روستاهای سیستان و بلوچستان