Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حوزه زن و خانواده گفت: سالانه ۳۰ هزار جنین سقط می‌شود تا حدود هزار جنین مبتلا به سندروم دان غربال شوند. همچنین طبق گزارش وزارت بهداشت روزانه حداقل ۱۰ هزار جنین سقط به صورت غیرقانونی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرشته روح افزا، کارشناس حوزه زن و خانواده در در نشستی که با موضوع نظام سلطه و بحران جمعیت و خانواده به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه مسائل جمعیت و سند ۲۰۳۰ به هم پیوسته هستند، گفت: ما مخالف حقوق زنان نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بالا‌ترین حقی که خدا به یک زن داده است بحث مادری است. مادر شدن قبل از اینکه به فرزند ثمری برساند، به خودِ زن ثمر می‌رساند و مقام ایثارگری و عواطف و گمشده‌های وجود غریزه‌ی یک زن هویدا می شود. در اهمیت جایگاه مادری همین بس که مجرای به دنیا آمدنِ خلیفه الله، را خداوند مادر قرار داده است.

وی با بیان اینکه جایگاه مادری با هجمه‌ کلانی رو به رو شده به این صورت که زن حتی اگر مادر شد، مادری نکند، اظهار کرد: اثر مخربِ استعمار، بر روی کشور‌ها واضح است و نیازی به توضیح ندارد.!

روح افزا راه انداختن شعار‌های فرزند کمتر، اولویت تحصیل و شغل بر تشکیل خانواده و ازدواج سفید و فضاسازیِ در این خصوص از برنامه‌های دشمن در حوزه جمعیت و خانواده برشمرد و افزود: چرا باید ازدواج و فرزند آوری منوط به یک مدرکِ تحصیلی و نه تحصیل علم شود.

کارشناس حوزه زن و خانواده با تاکید بر اینکه علت رکود جمعیت در ایران اقتصادی نیست، اظهار کرد: سبک زندگی اسلام در خانواده‌ها اجرا نمی‌شود و از طرفی روابط عاطفی و فرزند پروری مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه تحت عنوان غربال گری سی هزار جنین در ایران سقط می‌شود، تا حدود هزار نفر که ممکن است بیماری سندروم دان داشته باشند، غربال شوند، افزود: همچنین طبق گزارش وزارت بهداشت روزانه حداقل ۱۰ هزار جنین سقط می‌شود. این آمار صرفا بیانگر سقط‌ها غیر قانونی است.

وی فمنیست اسلامی را یک هجمه بزرگ به زنان دانست و اضافه کرد: چیزی به اسم فمنیست اسلامی وجود ندارد و اسلام با فمنیست جمع نمی‌شود. به هر روی اگر اسلام کارآمدی ندارد، که دارد؛ پس چه نیاز به فمنیست است؟ اگر در جایی فمنیست شکل می‌گیرد، علتش آن است که اسلام و قوانین اسلامی را نمی‌دانند.

کارشناس حوزه زن و خانواده به شرح حدیثی از حضرت زهرا (س) پرداخت و گفت: حضرت زهرا (س) می‌فرمایند: «زن مسلمان کسی است که مردی را نبیند و مردی نیز او را نبیند.» این سخن هرگز به معنای نفی مطلق فعالیت‌های اجتماعی زنان نیست؛ بلکه به منزله هشداری در منع نگاه‌های جنسیتی و شهوانی در جامعه ماست. ظهور و بروز زن بایستی انسانی باشد نه جنسیتی.

وی با بیان اینکه زندگی حضرت زهرا (س)، منبعی مختصر، اما غنی از الگوی اسلامی برای یک زن است و ما برای تبیین صحیح آن کم کاری کرده ایم، اظهار کرد: جریان فرهنگی هم نیاز به بصیرت افزایی دارد. چرا دانشجو در جریان سیاسی و فرهنگی ذوب میشود؟ به دلیل عدم بصیرت.

روح افزا با اشاره به اینکه جامعه‌ای که مسئولینش به جای الگو‌های حقیقی، سلبریتی‌ها را برجسته می‌کنند، به مردمش ظلم شده، اضافه کرد: زنان فرهیخته ما در این جامعه باید بتوانند در کنار علم و اشتغال، تشکیل خانواده و تربیت فرزند داشته باشند.

وی با بیان اینکه در نگاه فمینیستی، زن ابزار مرد است، افزود: ۹۰ درصد زنانی که فرزند خود را سقط می‌کنند، در سنین بالا به افسردگی و احساس گناه دچار می‌شوند.

روح افزا با تاکید بر اینکه دولت باید امکانات لازم جهت تسهیل افزایش جمعیت را فراهم سازد، بیان کرد: بحران جمعیت یک بحث امنیت ملی کامل و تمام عیار است.

کارشناس حوزه زن و خانواده گفت: طبق برنامه سلامت ایران WHO بیان می‌دارد که سن باروری در زنان ۴۸ سال است. در حالی که بعضا در کتاب‌ها و گاه در کلاس‌های درس، سن باروری را ۲۰ تا ۳۰ سال بیان می‌کنند.

وی با بیان اینکه اگرچه غرب در مسائل حوزه‌ی علمی و تجربی پیشرفت کرده است، اما در بحث جامعه شناختی و بحث خانواده دچار افت شدیدی شده، تصریح کرد: در مسائل هویتی صرفا نباید به زن‌ها پرداخت و غلط‌ترین کار این است که هدف را زن‌ها در نظر بگیریم. باید روی هویت زن و مرد کار کرد.

روح افزا در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: سرکوب کردنِ جنبش‌های سوریه و عراق و یمن و همه‌ی کشور‌های اسلامی نشان می‌دهد که دشمن معتقد است نباید صدای آزادی خواهی و ندایِ امام حسین علیه السلام به جایی برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سقط جنین غیرقانونی ازدواج سفید هزار جنین سقط روح افزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جامع اقتصاد به توان مردم رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از روابط عمومی بسیج سازندگی خراسان جنوبی مهدی هنری به شعار سال جدید با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" اشاره و اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که سازمان بسیج سازندگی از زمان ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سال ۱۳۹۲ که به حوزه فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی ورود کرد، هدف اصلی را در راستای مردمی کردن اقتصاد گذاشت.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) افزود: بسیج با توجه به ارتباط و تعاملی که با شبکه‌های مردمی تا پایین‌ترین رده در روستاها در سراسر کشور دارد با استفاده از ظرفیت بسیج برای کمک به امر مردمی کردن در حوزه اقتصاد استفاده کرد.

وی بیان کرد: بسیج در این سال‌ها روش مختلف مردمی را با نقش‌های مختلف مردم در طرح‌های مختلفی که گذاشته به صورت عملی امتحان کرده است.

هنری عنوان کرد: طی سال‌های گذشته در خراسان‌جنوبی با مشارکت مردم طرح‌های مختلفی را در حوزه اقتصاد مقاومتی دنبال کردیم.

وی اظهار کرد: با توجه به شعار سال جدید ان‌شاءالله در ابتدای سال طرح جامع اقتصاد به توان مردم را رونمایی خواهیم کرد.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با بیان این‌که طرح جامع اقتصاد به توان مردم مبتنی بر عمل طراحی شده، افزود: تجربیاتی که طی سنوات گذشته در امر مردمی سازی در استان، کار میدانی و مطالعاتی آن انجام شده و بر اساس نتایج به دست آمده، آماده شده است.

هنری ادامه داد: با توجه به فرمایشات مقام عظمای ولایت در بحث نقش مشارکت مردم باید گفت در خراسان‌جنوبی مردم همیشه آمادگی حضور در مناطق مختلف را داشتند.

وی با بیان این‌که مهمترین موضوع روش و نوع بکار گیری مردم در طرح‌های حوزه اقتصاد است، گفت: روش مشارکت مردم نیاز به جلسات هم اندیشی تبادل نظر و استفاده از ظرفیت‌های مختلف دارد که هم کار علمی و هم تجربی را انجام داد تا بر اساس تجربیات مردم بتوان کار را پیش برد.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی گفت: امر مردمی کردن اقتصاد با شعار و حرف به نتیجه نخواهد رسید و مطمئناً نیاز به این دارد که نیازهای هر منطقه بر اساس بوم منطقه برای نحوه مشارکت مردم در حوزه اقتصاد تعریف شود.

هنری افزود: طرح جامع اقتصاد به توان مردم در قالب زنجیره ارزش است و نقش مردم را در حلقه‌های مختلف این زنجیره از تأمین، تولید، توزیع، تبدیل و تجارت بیان کرده و برای هر موضوعی نحوه مشارکت مردم در طرح تعریف شده است.

وی اظهار کرد: این کار در حوزه‌های مختلف انجام شده و خروجی مطلوب بوده ان‌شاءالله بتوانیم این طرح را امسال در سطح استان نهادینه کنیم و الگویی برای توسعه و بسط در سراسر کشور شود و از این ظرفیت برای حضور و مشارکت بهتر مردم در حوزه اقتصادی استفاده کنیم.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: یکی از موضوعات دیگری که قبلاً در حوزه بسیج سازندگی استان پیگیری شد، طرح‌های معیشت محور خانواده‌ها بود که در قالب خانواده‌هایی روستایی تعریف می‌شد.

وی ادامه داد: هدف از این کار تبدیل کردن روستاها به روستای مولد و تأمین مایحتاج اولیه توسط خانواده در روستا بود چراکه ابتدا روستاها تولید کننده بوده و بعداً مصرف کننده شدند.

هنری گفت: این امر ضمن کمک به تولید، خانواده‌های زیادی را مشغول به کار و تولید می‌کند و برای رفتن به سمت تولید محصولات سالم کمک خواهد کرد ضمن اینکه به سبک زندگی و سلامت خانواده‌ها کمک می‌کند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: این طرح چون به صورت آزمایشی در استان انجام شده در صورتی که به صورت فراگیر در خراسان‌جنوبی انجام شود قطعاً می‌تواند علاوه بر تأمین نیاز اساسی خانواده در بلند مدت ارتباط و تعامل خانواده‌های شهری با روستاها به عنوان منبع تولید و نیاز اساسی خانواده شهری شده و این ارتباط خود باعث پویایی روستا و تبدیل روستاهای مصرف کننده به مولد خواهد شد.

وی افزود: این طرح نیز با توجه به تجربه‌ای که در گذشته در استان داشتیم می‌تواند در این خصوص تأثیر گذار باشد و به صورت اندک اما در تعداد زیادی از خانواده‌هایی که شامل این طرح می‌شوند کمک بزرگی به تولید در سطح استان و به تبع آن در کشور خواهد داشت.

کد خبر 6079642

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • افسردگی شدید میان اعضای یک خانواده منتقل می‌شود
  • سپاهان با سندروم همیشگی در دربی اصفهان
  • بیمه رایگان زنان غیرشاغل روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند
  • هزینه نگهداری یک اوتیسمی در ماه چقدر است؟/ کلینیک‌های توانبخشی قصد تعطیلی این مراکز را دارند
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • زنان غیرشاغل روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند به‌صورت رایگان بیمه می‌شوند
  • سالانه ۱۰ میلیارد مترمعکب آب از کشور خارج می‌شود
  • طرح جامع اقتصاد به توان مردم رونمایی می‌شود
  • مردمی‌کردن اقتصاد با شعار و حرف به نتیجه نمی‌رسد