Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حسین نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح نسخه نویسی و حذف دفترچه های درمانی تامین اجتماعی با توسعه زیرساخت های سخت افزاری، نرم افزاری، پیاده سازی و آمادگی کامل به اجرا درآمده است.

وی با بیان اینکه طرح نسخه الکترونیک و حذف دفترچه های درمانی تامین اجتماعی جزء خدمات طرح ۳۰ گانه معرفی شده "جزء سه طرح اول" از سوی تامین اجتماعی است ، افزود: نسخه الکترونیک و حذف دفترچه های درمانی تامین اجتماعی در راستای بهبود کیفیت، افزایش پوشش، سهولت دسترسی و ارتقاء خدمات درمانی قابل ارائه به بیمه شدگان به اجرا درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح هم اکنون تمامی مطب های پزشکی، دندانپزشکی، درمانگاه ها، داروخانه ها، بیمارستان ها، فیزیوتراپی ها، مراکز تصویربرداری و آزمایشگاهی  استان در صورت آمادگی می توانند بدون استفاده از دفترچه درمانی نسبت به نسخه نویسی و ارایه خدمات به صورت الکترونیک ارایه می دهند.

وی بیان داشت: جامعه پزشکان و بیمه شدگان می توانند برای اطلاع رسانی سوابق درمانی خود سامانه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی https://eservices.tamin.ir مراجعه کرده و بعد از ثبت نام در سامانه از قسمت خدمات سلامت الکترونیک منوی پرونده سلامت الکترونیک من، سوابق درمانی خود را مشاهده کند.

حسین نژاد اظهار داشت: بعد از ورود به مراحل یاد شده، سوابق درمانی از ابتدای مهرماه امسال قابل مشاهده است و به تدریج سوابق قبلی به آن اضافه خواهد شد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان با اشاره به اجرای طرح ۳۰۷۰ تامین اجتماعی اضافه کرد: با توجه به اینکه برای تکمیل طرح ۳۰۷۰ مقرر شده که با شعار دوشنبه های دیجیتالی در هر دوشنبه تا بهمن ماه بین ۲ تا چهار خدمت به این مجموعه اضافه شود در اولین هفته "که از دو روز گذشته طرح به اجرا درآمده" نسخه الکترونیک در کنار پرداخت غیرحضوری کمک هزینه ازدواج، استعلام تحت تکفل بودن و نبودن فرزندان دختر بیمه شدگان و مستمری بگیران به عنوان اولین اقدام خدمتی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

طرح ۳۰۷۰ از "دوشنبه" در سراسر کشور با هدف کاهش مراجعات حضوری به شعب و کارگزاری‌های سازمان تامین اجتماعی در کشور به اجرا درآمد.

بر اساس آخرین آمار بیش از ۴۲۰ هزار بیمه شده اصلی و ۱۳۸ هزار مستمری بگیر با افراد تحت تکفل شان در مجموع با جمعیت یک میلیون و ۲۴۵ هزار نفر تحت پوشش تامین اجتماعی استان گیلان هستند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی رشت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی رشت گیلان سازمان تامین اجتماعی رشت گیلان اخبار کنکور نسخه الکترونیک تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک

سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک، همچنان با اختلال همراه است و همین موضوع، مشکلاتی را در سطح داروخانه های کشور به وجود آورده است.

به گزارش مشرق، اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت، باعث شده روند خدمت به بیماران در سطح داروخانه‌های کشور دچار مشکل شود و همین موضوع، موجبات نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.

داروخانه سیزده آبان، یکی از داروخانه‌های شلوغ و پُر مراجعه در پایتخت است.

مدیر داروخانه سیزده آبان گفت: بخشی از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی و سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت در روزهای اخیر مشکلات زیادی داشته که موجب ازدحام در داروخانه سیزده آبان به عنوان داروخانه مرجع تهران شده است. پیگیری ما از سازمان بیمه سلامت نشان داد تیم متخصصان فناوری اطلاعات در حال به روز رسانی اجتناب ناپذیر سامانه نسخه الکترونیک هستند که موجب کُندی این سامانه شده است.

فاطمه حاجی علی عسگری رئیس مرکز فناوری اطلاعات و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: علت اختلال در سامانه نسخه نویسی بیمه سلامت، به روز رسانی و ارتقا این سامانه است و تا ۲۴ ساعت آینده این مشکل برطرف خواهد شد و تا آن زمان روند نسخه‌نویسی کاغذی را جایگزین کرده‌ایم.

اما بعد از گذشت سه روز از توضیحات مدیران سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص رفع اختلال سامانه، اما این مشکل هنوز پابرجاست.

محمد اسماعیل کاملی مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سامانه نسخه الکترونیک به هیچ عنوان قطع نیست بلکه دارای نوسان و کُندی است که علت آن تغییر اطلاعات از زیرساخت اولیه این سامانه به زیرساخت جدید است.

وی افزود: در لحظات کند و نوسان سامانه، در هر ۱۰ ثانیه ۲ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شود، اما پیش از این تغییر زیرساخت در هر ۱۰ ثانیه ۵ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شد؛ این مهاجرت اطلاعات به زیرساخت جدید، امری ضروری بود که از اواخر بهمن ۱۴۰۲ آغاز شده است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • رفع اختلال سامانه نسخه نویسی الکترونیک
  • بررسی اختلال در سامانه الکترونیک بیمه سلامت
  • تحویل ۵ دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی خوزستان+فیلم
  • اختلال در سامانه نسخه نویسی الکترونیکی
  • بازگشت نسخ کاغذی به بیمه سلامت با اختلال در سامانه نسخه الکترونیک
  • پرداخت خسارت بابت اختلال در سامانه نسخه الکترونیک
  • (ویدیو) رفع اختلال در سامانه نسخه الکترونیک تا پایان هفته
  • پیگیری اختلال سامانه نسخه الکترونیک سلامت
  • تداوم اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک
  • بهره مندی ۳۹۴ هزار نفر از خدمات آزمایشگاهی مراکز تامین اجتماعی زنجان