Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@16:03:07 GMT

ماجرای شهادت «احمد قصیر»

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۶۴۷۰

ماجرای شهادت «احمد قصیر»

به گزارش افکارنیوز،

امروز سالروز شهادت « احمد قصیر » مبارز حزب الله  است، که او را «فاتح عصر استشهادی‌ها» و «فاتح دوران پیروزی‌های مقاومت» از سال ۱۹۸۲ میلادی تا به امروز می‌خوانند. 

شهید احمد جعفر قصیر -که سید حسن نصرالله او را امیرُ الاستشهادیین نامید- متولد ۱۹۶۳ میلادی جوان لبنانی و عضو حزب‌الله لبنان بود که در روز ۲۰ آبان ۱۳۶۱ شمسی با خودروی خود که پر از مواد منفجره بود به یکی از ساختمان‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی حمله کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۴۱ افسر و سرباز اسرائیلی در این حمله کشته و ده‌ها نفر دیگر مجروح یا مفقود شدند.

به گزارش پایگاه خبری المنار، عظمت موفقیت این مبارز فلسطینی در آن روز، نماد عزم جزم مجاهدان حزب الله برای مقاومت در مسیر دور و درازی است  که به خاطر خدا و حفاظت از میهن و ملت خود از جان خود گذشتند و هنوز هم با تمام دار و ندار خود در برابر رژیم اشغالگر مبارزه می‌کنند.

عملیات استشهادی احمد قصیر اولین عملیات شهادت طلبانه انجام شده توسط حزب‌الله لبنان  بود که باعث سردرگمی بزرگی در صفوف نهادهای نظامی و امنیتی در ارتش اشغالگر شد. این عملیات، جنجال بزرگی را در درون رژیم اشغالگر ایجاد کرد  تا جایی که سران این رژیم  با ادعای اینکه این عملیات یک انفجار گاز بود، سعی داشتند بر حقیقت سرپوش گذارند.

المنار آورده است: «لبنان، مقاومت آن ، مردم مقاوم و خانواده‌های شهدا در لبنان خاطره این شهید را زنده و گرامی می‌دارند و به داشتن چنین شهدایی که جان خود را فدای وطنشان کردند و از دستاوردها و مسیر مقاومت که راه اسلام واقعی است، صیانت کردند، احساس افتخار و سربلندی می‌کند. این شهدا را خدا برای شهادت برگزید و امروز روز تجدید پیمان با آنها برای کامل کردن راهی است که آنها پیموندند راهی که هنوز برای آن خون‌ها ریخته می‌شود.»

حزب الله روز شهادت احمد قصیر را روز شهید حزب الله نامگذاری کرده است و به همین مناسبت، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله امشب سخنرانی خواهد داشت.

دبیر کل حزب الله در یکی از مناسبت‌های گرامیداشت روز شهید حزب الله گفت:«امروز یازدهم اکتبر را روز شهید حزب الله نامیدیم، زیرا روز اولین استشهادی و به تعبیری امیر استشهادی‌ها، احمد قصیر، است که با دل و جان و قلب و عقل و عشق خود به دیدار حق شتافت و این کوتاه‌ترین راه برای رسیدن به خدا و جهاد در راه او و کشته شدن در مسیر جهاد است.نخستین عملیات استشهادی که هژمونی دشمن صهیونیستی را در هم شکست قبل از اینکه دژی از دژهای محکم آن را فروریخته باشد.»

سید حسن نصرالله گفت: «چهره شارون زمانی که در کنار خرابه‌های مقر نظامی رژیم صهیونیستی در صور ایستاده بود، سرشار از بهت زدگی، احساس حقارت و ضعف و شکست بود. این روز برای ما روز بزرگی بود. روز بشارت، روز شکر و روز آروزهای بزرگ برای پیروزی‌های آتی بود که دیری نپایید که به برکت همه خو‌ ها و رشادت ‌ای کسانی که قبل و بعد احمد قصیر بودند، حاصل شد.»

دبیر کل حزب الله تاکید کرد: «این روز متعلق به همه شهدای ماست. روز فرماندهان شهید از سید عباس موسوی استاد و فرمانده ما تا روز شیخ راغب حرب عارف و زاهد و رهبر ما و روز حاج عماد معنیه فرمانده جهادی بزرگ ماست تا برسد به دیگر شهدا که در مسئولیت‌های مختلف و در محورهای مختلف مبارزه کردند و همچنین استشهادی‌های بزرگی که از همه تعلقات خود گذشتند و به تکلیف دفاع از شرف و عزت  عمل کردند. این روز متعلق به همه شهدای مقاومت از آغاز مسیر آن در  سال ۱۹۸۲ تا به امروز است.»

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: احمد قصیر سید حسن نصرالله حزب الله رژیم صهیونیستی سید حسن نصرالله احمد قصیر احمد قصیر حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۶۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوستر فیلم با تصویری از لحظه شهادت کاراکتر اصلی منتشر شد/قهرمان «آن دو»، شهید شاخص کشوری امسال

شهید ظفر خالدی که زندگی او دستمایه درام فیلم سینمایی «آن دو» قرار گرفته، به عنوان یکی از سه شهید شاخص سال ۱۴۰۳ معرفی شده است. او یکی از خردسال‌ترین شهدای کشور است که روز ۲۳ خرداد ۱۳۶۱، همزمان با ماه رمضان در منطقه عملیاتی شلمچه به همراه برادر بزرگتر خود خدارحم، در آغوش یکدیگر به شهادت رسیدند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم «آن دو» به کارگردانی مرتضی رحیمی و تهیه کنندگی سید علیرضا سبط احمدی که ادای دینی به شهدای لر و ایل بختیاری و نیز شهدای اصفهانی در جریان جنگ تحمیلی است، روایتی تأثیرگذار از زندگی شهید ظفر خالدی در مقطعی از جنگ تحمیلی محسوب می شود. امیررضا فرامرزی در این درام جنگی، نقش شهید خالدی را ایفا کرده است. شهید ظفر خالدی به تازگی به عنوان شهید شاخص کشوری سال ۱۴۰۳ معرفی شده است و اکران فیلم «آن دو» که طبق برنامه ریزی ها طی چند ماه آینده صورت خواهد گرفت، می تواند ظرفیت های مناسبی برای معرفی هرچه بهتر آن شهید فراهم سازد.
پوستر فیلم هم با تصویری از لحظه شهادت کاراکتر اصلی با طراحی رضا موری منتشر شده است.

«آن دو» که اواسط پاییز پارسال در لوکیشن هایی چون بخش‌های کوهستانی فلات مرکزی ایران، مناطق سرسبز استان چهارمحال و بختیاری، شهر آبادان، شهرک سینمایی دفاع مقدس و ... مقابل دوربین رفت، آخرین مراحل فنی را برای حضور در جشنواره ها و اکران عمومی سپری می کند.

فریبا کوثری، علیرام نورایی، قدرت الله ایزدی، مالک حدپور سراج، آوا دارویت، اسرافیل علمداری، محمدرضا ژاله، کامران دهقان، داراب آقاسی زاده، سلیمه رنگزن، مژگان محمودیان، مرجان علوی،‌ کبری گودرزی، زهرا هزاریان، سعید محمودی، بهروز کردزنگنه، حبیب تاجمیری، پوریا ریحانی اصل، حاتم میرزایی، مهران پورمهدی، مهران هادی، سیاوش معمارزاده، درسا طهماسبی، مصطفی حسنی، روح الله خالدی، محمدرضا عالیور، امیرمحمد فتاحی، یوسف مهری بابادی، رضا فرخوند، اسماعیل عباسی، علی گودرزی، زیبا موسوی، بابک محمودی و امیررضا فرامرزی و ... در این فیلم بازی داشته اند.

درام دفاع مقدسی «آن دو» قصه ظفر، پسر بچه ای ۱۲ ساله، اصالتاً بختیاری و از عشایر لردگان است که پدرش خدابخش و برادرش خدارحم به همراه دیگر مردان ایل به جبهه رفته اند. چند ماهی است که از خدارحم خبری نیست. در همین حال، شهیدی را به لردگان می‌آورند و چون نام و نشانی ندارد، جهت شناسایی او، ابتدا به خانواده ظفر خبر می دهند و ....

دیگر عوامل اصلی «آن دو» عبارتند از: نویسندگان فیلمنامه: مهدی سجادپور، مرتضی رحیمی، مجری طرح: موسسه تاراز فیلم پارسی، ناظر کیفی: حبیب الله بهمنی، مدیر فیلمبرداری: مجید گل سفیدی، آهنگساز: ستار اورکی، مدیران صدابرداری: حمیدرضا اسلامی نژاد، روح الله جعفر بیگلو، طراح گریم: رسول نعمتی، مجری گریم، آیسا ذوالفقاری، هادی حاجیوند، صداگذار: امیرحسین صادقی، تدوینگر: امیرشیبان خاقانی، جلوه های ویژه میدانی: عظیم محمدی، جلوه های ویژه بصری: عادل مدنی، طراح صحنه: بهنام جعفری طادی، طراح لباس: اشرف شاه حسینی، مدیر تولید: مرتضی کریمی، مدیر تدارکات: بهرام دانایی زادگان، منشی صحنه: مهران رضایی سرابی، عکاس و تصویربردار پشت صحنه: لیلا دبیب، دستیار تولید: جواد یوسفی و مشاور رسانه ای: هادی اعتمادی مجد.

دیگر خبرها

  • حزب‌الله انتقام شهادت یک رزمنده خود را گرفت
  • مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می شود
  • ۲۷۱ نفر از رزمندگان حزب الله شهید شده اند
  • شهادت یک عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان
  • پوستر فیلم با تصویری از لحظه شهادت کاراکتر اصلی منتشر شد/قهرمان «آن دو»، شهید شاخص کشوری امسال
  • گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حجازی در زارچ
  • علی رضا حرب در جنوب لبنان به شهادت رسید
  • پیکر مادر دو شهید والامقام در ارومیه تشییع می‌شود
  • علی رضا حرب در جنوب لبنان به شهادت رسید + عکس و جزئیات
  • شهادت یک رزمنده دیگر حزب‌الله در راه قدس