Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@22:00:59 GMT

ملخ های صحرایی در زمستان امسال به هرمزگان می‌آیند

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۵۲۰۵۴

ملخ های صحرایی در زمستان امسال به هرمزگان می‌آیند

سعید معین روز پنجشنبه درنشست ویدیوکنغرانسی هم اندیشی ملخ صحرایی با مدیران جهادکشاورزی شهرستان های هرمزگان افزود: مشکل اصلی، ثبت نشدن ردیابی ملخ صحرایی بوده که باید با استفاده بهینه از امکانات و برنامه ریزی جهت استفاده مناسب از سم و سمپاش صورت گیرد.
وی همچنین با اشاره به احتمال ادامه ریزش‌های ملخ صحرایی تا پایان آذرماه سالجاری در هرمزگان، بر افزایش سطح مبارزه پیش روی بیشتر از سال گذشته تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات اظهارداشت: در این راستا هماهنگی به منظور سرویس سمپاش ها و امکانات. بسیار مهم و ضروری است.
معین، سطح مبارزه با ملخ صحرایی در منطقه هرمزگان در ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ (مهر امسال) را به میزان ۴۳۰ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: این سطح مبارزه نسبت به ماه سپتامبر ۲۰۲۰ (آبان جاری) سه برابر افزایش داشته است.

مدیران جهادکشاورزی بر مصرف سموم مبارزه با ملخ صحرایی نظارت کنند
 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز اظهارداشت: قیمت سموم و سایر کالا و خدمات مبارزه با ملخ صحرایی افزایش یافته که نیاز به دقت و نظارت بیشتر در مصرف سم است.
مهدی ترابی افزود: مدیران جهادکشاورزی شهرستان های هرمزگان باید در نگهداری خودروها دقت نظر بیشتری داشته و نسبت به بررسی باندهای فرودگاهی و تهیه مستندات مربوط به ردیابی ملخ ها و مبارزه با آن اقدام نمایند.
خودروهای فرسوده و خراب، تامین سوخت تراکتور کشاورزان داوطلب، نیاز به تعمیر سمپاش و نبود همکاری لازم فرمانداری ها در عملیات‌ها از چالش‌های مشترک مدیران جهاد کشاورزی شهرستان های هرمزگان در ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی است.
 پیگیری به منظور دریافت سهمیه اضافی سوخت تراکتور کشاورزان داوطلب در مبارزه با ملخ صحرایی از طریق فرمانداران شهرستان، نظارت بر افزایش قیمت سم در عملیات مبارزه با ملخ صحرایی، دقت در نگهداری از خودروها، برگزاری ستادبحران با موضوع ملخ صحرایی به ریاست فرمانداران، جمع آوری مستندات اجرایی درطول عملیات، تعمیر باندهای فرودگاهی موجود، انجام ردیابی با نرم افزار موبایل و تهیه گزارش فنی، مدیریتی و مالی به سازمان حفظ نباتات از مصوبه های این نشست بود.
گفتنی است؛ نخستین دسته ملخ‌های صحرایی در هرمزگان چهارم بهمن ماه پارسال در بندرنخیلو از توابع بندرلنگه در غرب هرمزگان گزارش شد و علت مهاجرت آن‌ها نیز نبود بارش و غذای کافی در سواحل دریای سرخ و عربستان اعلام شد که از طریق خلیج فارس و دریای عمان وارد خاک ایران شده بودند.
 اسفندماه سال ۹۷، نیز شاهد هجوم دسته ای از این ملخ ها در شرق هرمزگان (بخش سندرک از توابع میناب) بودیم که با عبور از کشور عمان و همچنین آب‌های دریای عمان به جنگل ها و مراتع سواحل مکران حمله کردند.
در اطلاعات منتشره سازمان حفظ نباتات ایران با اشاره به حمله ملخ ها به ۱۰ استان کشور درسال کشاورزی گذشته(مهر۹۷تا شهریور۹۸) از هرمزگان به عنوان موفق ترین استان در زمینه مبارزه با این آفت خطرناک نام برده شده است.
وسعت زمین های کشاورزی هرمزگان ۱۶۲ هزار هکتار با تولید سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰هزارتن محصول (با محوریت محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل) اعلام شده است.

برچسب‌ها سازمان حفظ نباتات کشور اقتصادی هرمزگان گیاهان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ملخ صحرایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفظ نباتات کشور اقتصادی هرمزگان گیاهان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ملخ صحرایی سازمان حفظ نباتات کشور اقتصادی هرمزگان گیاهان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ملخ صحرایی اخبار کنکور مبارزه با ملخ صحرایی سازمان حفظ نباتات ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد، رسول سعیدیان افزود: گندمکاران این شهرستان با مساعد شدن شرایط آب و هوا، مبارزه با علف‌های هرز و بیماری سن را در مزارع خود شروع کرده‌اند.

او اضافه کرد: کشاورزان باید هنگام مبارزه با علف‌های هرز به مرحله رشد گیاه و علف هرز توجه داشته باشند و با هماهنگی و مشورت کارشناسان جهاد کشاورزی از سموم مناسب و موثر متناسب با نوع علف‌های هرز استفاده کنند.

معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد گفت: با فرارسیدن زمان مبارزه علیه «پوره سن» نیز عملیات سمپاشی در مزارع این شهرستان با همکاری جهاد کشاورزی انجام می شود.

سعیدیان افزود: ارایه راهکارهایی برای کاهش مقاومت علف‌های هرز به علف‌کش‌ها، معرفی سموم جدید به کشاورزان و جمع‌آوری بذر علف‌های هرز مشکوک به مقاومت از خدمات کارشناسان کشاورزی است.

او به کشاورزان توصیه کرد با مراجعه به مراکز جهادکشاورزی دهستان‌ها و دریافت راهنمایی‌های فنی لازم نسبت به خرید سموم مورد نیاز خود از فروشگاه‌های مجاز اقدام و مزارع خود را علیه این آفت سمپاشی کنند.

دیگر خبرها

  • خودنمایی زمستان در بهار سمیرم
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • پرداخت 20 میلیارد تومانی زکات فطره در هرمزگان
  • افزایش ۱۴ درصدی پرداخت زکات فطره در هرمزگان
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • ناکامی قاچاقچیان در جا به جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان
  • استفاده از پهپاد برای سمپاشی در قم ۵۰ درصد افزایش یافت