Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،پیش از ظهر امروز به منظور بررسی وضعیت مرکز تخصصی قلب خرمشهر برای از سرگیری مجدد و اتمام پروژه ساخت این مرکز، بازدید مشترکی با حضور سید لفته احمد نژاد؛ نماینده مردم شریف مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی ناصری پور؛ قائم مقام معاونت درمان، جلالی؛ مشاور اجرائی رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان و پروین؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان خرمشهر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید جمعی از مدیران ستادی دانشکده علوم پزشکی آبادان و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان نیز حضور داشتند.

پروژه احداث مرکز تخصصی قلب خرمشهر با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد به دلیل مشکلاتی متوقف شده بود که با پیگیری مسئولان دانشکده علوم پزشکی آبادان و حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در روزهای آتی از سرگرفته خواهد شد.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۲۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سرعت نزولی نرخ باروری و جمعیت در کشور/ اجرای دو برنامه پیشگیری از ناباروری در کنار درمان‌های تخصصی

صابر جباری در نشست خبری هفته سلامت در ستاد وزارت بهداشت، گفت: نرخ باروری کلی در سال ۱۴۰۲ هنوز اعلام نشده است.

وی افزود: مرکز آمار ایران بر اساس داده‌های سازمان ثبت احوال، وزارت بهداشت و دستگاه‌های دیگر، سالانه نرخ باروری کلی را اعلام می‌کند که این آمار برای سال ۱۴۰۲ هنوز احصا و اعلام نشده است.

وی ادامه داد: تعداد موالید سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش داشته ولی جلوی سرعت سیر نزولی کاهش موالید گرفته شده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت بیان داشت: به عنوان مثال میزان کاهش موالید از سال ۹۴ تا ۹۸ بالغ بر ۱۲۰ هزار تولد بوده است.  

 جباری افزود: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷ هزار کاهش موالید داشته ایم که اگر روند قبلی ادامه می‌یافت باید کاهش بیش از ۵۰ هزار تولد را سال گذشته تجربه می‌کردیم.

وی با بیان این که هنوز خطر سالمندی و سیاه‌چاله جمعیتی کشور را تهدید می‌کند، گفت: البته امیدواریم مجموعه اقداماتی که در راستای جوان سازی جمعیت و حمایت از خانواده انجام شده ما را از افتادن در سیاه چاله جمعیتی دور کند.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت ابراز داشت: آرام شدن روند کاهشی موالید نشان از موفقیت برنامه‌های جمعیتی در کشور دارد. زیرا اگر روند گذشته ادامه داشت موالید سالانه به زیر یک میلیون نفر رسیده بود.

 جباری بیان داشت: در حوزه ناباروری نیز پوشش درمان ناباروری در کشور کامل نبود ولی هم اکنون پوشش ۹۰ درصدی خدمات ناباروری را در مراکز دولتی شاهد هستیم.

وی افزود: خدمات ناباروری نیز فقط در حوزه درمان متمرکز بود ولی الان دو بسته خدمتی یکی در حوزه پیشگیری از ناباروری در شبکه بهداشتی و دیگری تشخیص به هنگام ناباروری که کار مشترک حوزه‌های بهداشت و درمان است، در حال اجراست.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: قبل از قانون جوانی جمعیت فقط خدمات فوق تخصصی ناباروری ارائه می‌شد ولی اکنون شاهد راه افتادن ۸۰ مرکز درمان ناباروری سطح دو در کشور هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • خوزستان میزبان کاروان راهیان نور جامعه ورزش کشور
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند
  • راه‌اندازی ۶ مرکز نوآوری تخصصی در مشهد
  • آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان دانشکده پزشکی در مشهد
  • راه اندازی مرکز نفس در آبادان و خرمشهر
  • روند پیشبرد فعالیت‌ها در مرکز مشاوره درمان ناباروری رو به جلو باشد
  • کاهش سرعت نزولی نرخ باروری و جمعیت در کشور/ اجرای دو برنامه پیشگیری از ناباروری در کنار درمان‌های تخصصی