Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، یادواره قربانیان حمله تروریستی به دانشگاه کابل به میزبانی واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مجتمع دانشگاهی ولایت برگزار شد.

آقامیری در این مراسم ضمن عرض تسلیت و گرامیداشت یاد و خاطره ۲۲ تن از قربانیان حمله تروریستی به دانشگاه کابل، خطاب به دانشجویان حاضر در این مراسم گفت: شما دانشجویان باید پیام رفع جهل و ترویج روشنگری را به گوش جهانیان برسانید تا جاهلان و ظالمان حق زندگی انسانهای بیگناه را سلب نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جامعه اسلامی باید از وقوع این حادثه متاثر و متاسف باشد، اظهار کرد: آنچه که ما را آزار می دهد این است که چرا کشورهای افغانستان، سوریه، لبنان و ایران با وجود اینکه با داشتن منابع طبیعی فراوان و دسترسی به همه جهان در بهترین نقطه از کره زمین قرار دارند باید در چنین جایگاهی باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه وقوع چنین وقایع ناگوار در سطح جهان ناشی از جهل است، تصریح کرد: چند صد سال تلاش استعمار در این است که ما را در جهلی قرار دهند که غیر اصولی فکر کنیم وگرنه چرا کشوری مثل افعانستان با مردمی با ضریب هوشی بسیار بالا و داشتن سرزمینی مملو از نعمت‌های خدادادی برای یک زندگی آرام باید در چنین شرایط بحرانی بسر ببرد.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ منطقی برای کشتن یک هموطن بیگناه در این اتقاق غم انگیز وجود ندارد، افزود: نه آن کسانی که  کشتند، نه آن افرادی که دستور کشتار دادند و نه آن دانشجویانی که کشته شدند، هیچکدام نمی دانند برای چه؟!  فقط آن کسانی که برنامه ریزی کرده اند می دانند و جز این نیست که به جای روشنگری؛ «جهل مقدس» و «جهل فقر» حاکم  بود و البته رنگ و بوی دینی هم به خود دارد. 

آقامیری ضمن ابراز همدردی با دانشجویان افغانستانی حاضر در جلسه و خانواده‌های بازماندگان در هشتگ جان_ پدر_ کجاستی  قطعه شعری تقدیم کرد و گفت: ما به عنوان کشور همسایه در این حادثه مسئولیم، مردم افغانستان و همچنین تمام رهبران دینی جهان در وقوع این حادثه مسئولند و درسی که باید بگیریم این است که بیش از گذشته در ترویج روشنگری بکوشیم و با جهل جاهلان و ظلم ظالمان مبارزه نماییم. 

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اعلام کرد که به ۲۲ نفر از دانشجویان افغانستانی بورسیه تحصیلی اعطا می‌شود.

بر اساس این گزارش، سه تن از دانشجویان افغانستانی واحد تهران مرکزی آقایان: بشیر احمد محمدی و عزیز آخوندزاده ( دانشجویان کارشناسی ارشد رشته امور بین الملل) و رضا حسینی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی ) با شعار «مارا نکشید_ گلوله کم میاورید_ ما زیاد هستیم» علاوه بر محکوم کردن این حادثه جانگداز، متون و اشعاری را به بازماندگان و  قربانیان حمله تروریستی دانشگاه کابل تقدیم کردند.

گفتنی است؛ شمع افروزی به مناسبت یادبود قربانیان حمله تروریستی دانشگاه کابل از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1080825 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال قربانیان حمله تروریستی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه کابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیان بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین فلاح روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در کارگاه «آموزش خانواده متعالی ویژه والدین دانشجویان» دانشگاه آزاد اسلامی یزد، شفقت را توجه به رنج و درد دیگران و تلاش برای کاهش آن دانست و گفت: انسان‌های مهربان تمرکز روی مشکلات و سختی‌های دیگران دارند؛ اما انسان‌های غیرمهربان روی شخصیت خود متمرکزند.

وی به معرفی سه نوع شخصیت رقابتی، تهدیدی و مشفق پرداخت و ادامه داد: در شخصیت رقابتی، فرد منفعت‌گرا است و وقتی خود را موفق می‌داند که در زمینه‌های مادیات؛ مدل ماشین، سطح مدرک تحصیلی، منزل و ... از همه جلوتر باشد و فاقد مهربانی و عطوفت است.

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، افراد مضطرب و استرس‌زا را جزء شخصیت‌های تهدیدی بر شمرد و موفقیت آنها را در بستن روزنه‌ها و پیش‌بینی خطر و ترس از آینده دانست.

این استاد دانشگاه افزود: انسان‌های مشفق آدم‌های مهربان، اخلاقی و دنبال درد و رنج دیگران هستند، نیت خدایی آنان در کمک به دیگران سبب رشد شخصیت فردی و حقیقت وجودیشان می‌شود، قرآن می‌فرماید: «فَمَنْ کَانَ یَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا»؛ هرکس به لقای (رحمت) پروردگارش امیدوار است باید عمل صالح انجام دهد، بنابراین یکی از راه‌های شبیه شدن به خدا انجام عمل صالح است و در این افراد زیاد نمود دارد.

وی ادامه داد: خوب است انسان از این فرصت چند روز دنیا استفاده کرده و نیت خدایی را در کار‌ها مدنظر قرار داده و حقیقت وجودی خویش که شبیه شدن به خداست را رشد دهد.

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد تبیین کرد: امراض روحی و روانی افراد نشئت گرفته از توقع نسبت به دیگران و خود، افسوس گذشته و ترس از آینده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه، حاصل ۲۳ سال تجربه و ۱۴ هزار ساعت مشاوره در شناخت درد و رنج مردم را به ۶ دسته تقسیم کرد: نخست اینکه چرا دیگران آنطور که من می‌خواهم نیستند؛ این افراد از همسایه و خویشاوندان و خانواده متوقع هستند.

فلاح متذکر شد: دوم. چرا من در تصور دیگران آنطور که می‌خواهم نیستم؛ فرد در این حالت دنبال اثبات خوب بودن خود است، سوم اینکه چرا من آنطور که می‌خواهم نیستم؛ این افراد طرز تفکر انتقادی نسبت به خود دارند.

وی تأکید کرد: سوال چهارم اینکه چرا دیگران با من چنین رفتاری دارند؛ فرد شخصیت خود را خوب می‌پندارد و نسبت به رفتار دیگران متوقع است، پنجم اینکه چرا من با فلانی چنین رفتاری داشتم؛ در مواجه رفتار خود با دیگران سرزنش گر خویش است، ششم چرا گذشته من چنین شد؛ فرد در گذشته خود است و مدام افسوس می‌خورد و هفتم اینکه آینده من آنطور که می‌خواهم نشود؛ ترس از آینده دارد.

شبیه خدا شدن در انجام عمل صالح است

روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد همچنین ریشه درمان درد‌ها و رنج‌های افراد را در شناخت سرمایه وجودی خویش دانست و ادامه داد: سرمایه ما تعداد انتخاب‌های ماست، بین ناامیدی و امید، امید را انتخاب کنیم، نشاط در لحظه بودن را تجربه کنیم و مومن باشیم و عمل ارزشمند مورد رضای خدا انجام دهیم، یعنی به مقام رضا رسیده و تصورات و عمل دیگران نسبت به خود را مهم ندانیم.

فلاح تبیین کرد: فردی که به این مقام رسیده باشد به فرموده قرآن «إِنَّ أَوْلِیَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ»: دوستان خدا هرگز هیچ ترسی (از حوادث آینده عالم) و هیچ حسرت و اندوهی (از وقایع گذشته جهان) در دل آنها نیست.

وی، پدران و مادران دانشجویان را خطاب قرار داد و گفت: شرایط تربیت فرزندان در دست ماست، در حق فرزندان‌مان باید پدری و مادری کنیم؛ اما در مورد نتیجه کارمان تضمینی وجود ندارد و سرنوشت آنان را باید به خدا واگذار کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • امروز، آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • بیان بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره
  • امروز آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • دانشجوی کانادایی حامی فلسطین راهی بیمارستان شد
  • خون شهدا عزم جبهه مقاومت را برای نابودی رژیم صهیونیستی مصمم‌تر کرد
  • راهکارهای شش‌گانه مشارکت مردم در تحقق جهش تولید
  • آمار افت و خیز دانشگاه‌ها در پذیرش دانشجو اعلام شد/ روند رشد اعضای هیئت علمی با مرتبه استاد
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید
  • تامین خوابگاه یکی از شروط صدور مجوز برای جذب دانشجوی بین‌الملل + فیلم