Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت،معدن وتجارت در حاشیه بهره برداری از این طرح گفت: با افتتاح این واحد، ظرفیت تولید ماسک سه لایه در استان هرمزگان به ۲ برابر رسید.

علیرضا رزم حسینی افزود: میزان سرمایه گذاری این واحد ۸۶ میلیارد ریال است که با چهار خط تولید می‌تواند روزانه ۵۰۰ هزار عدد ماسک را تولید کند.

وی بیان داشت: این خط تولیدی ماسک ظرفیت اشتغال ۴۰ نفر را به صورت مستقیم وغیرمستقیم فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهارداشت: ماسک‌های تولیدی این واحد بدون دخالت دست و به صورت اتوماتیک و در ۲ سایز کودک و بزرگسالان تولید می‌شود.

رزم حسینی گفت: تولید ماسک کودک یکی از نیازهای هرمزگان است که با بهره برداری از این واحد نیاز استان رفع خواهدشد.

شرکت «آلومینیوم بندرسمراد هرمزگان» خط تولید جدید خود را برای ماسک یکبارمصرف بهداشتی با ظرفیت تولید ۱۴۰ میلیون عدد ماسک در سال اختصاص داده است.

کامپاند و گرانول پلیمری با ظرفیت ۶ هزار تن در سال و ورق آلومینیومی روکش شده با ظرفیت چهار هزار و ۱۴۰ تن در سال از محصولات قبلی شرکت آلومینیوم بندرسمراد هرمزگان است.

علیرضا رزم‌حسینی وزیر صنعت، معدن وتجارت عصر جمعه در راس هیاتی به منظور بازدید و افتتاح طرح‌های صنعتی و تولیدی هرمزگان و بررسی مشکلات صنایع این استان وارد بندرعباس شد.

رزم حسینی همچنین در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید هرمزگان شرکت می‌کند و ضمن بازدید میدانی از گمرکات و بنادر بندرعباس و ارزیابی مشکلات موجود در فرآیند ترخیص کالاهای اساسی، درنشستی با حضور مدیران  گمرک و بنادر و سایر مدیران اقتصادی هرمزگان، راهکارهای سرعت بخشی در انجام امور و روند ترخیص کالاها را بررسی می‌کند.

برچسب‌ها ماسک ویروس کرونا افتتاح طرح علیرضا رزم حسینی شهرک صنعتی هرمزگان بندرعباس بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماسک ویروس کرونا افتتاح طرح علیرضا رزم حسینی شهرک صنعتی هرمزگان بندرعباس بهداشت و سلامت ماسک ویروس کرونا افتتاح طرح علیرضا رزم حسینی شهرک صنعتی هرمزگان بندرعباس بهداشت و سلامت اخبار کنکور رزم حسینی خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۱۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه تحولی شهرک‌های صنعتی فارس در ۱۱۰ شاخص عملیاتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر عامل شرکت شهرک‌های فارس گفت: در نشستی به ریاست استاندار فارس و با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان، برنامه تحولی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سال ۱۴۰۳ با رویکرد تحقق" جهش تولید با مشارکت مردم" تشریح شد.
عظیمی افزود: در این برنامه که در سطوح سازمانی، کارکنان و عملکردی و با استفاده از شیوه جدید برنامه ریزی تدوین شده است، بیش از ۱۱۰ شاخص را در بخش‌های فنی، اجرایی و عملیاتی رصد و پایش می‌کند.
سید مسعود عظیمی با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی از ظرفیت بالایی برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم برخوردار است گفت:دستیابی به اهداف تدوین شده در این برنامه تحولی نیازمند همراهی، هم افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان استان است.
وی راه اندازی شهرک‌های صنعتی غیر دولتی، مشارکت با بخش خصوصی برای راه اندازی شهرک‌های صنعتی دولتی و واگذاری امور راهبری شهرک‌های صنعتی به صنعتگران را از مهمترین رویکرد‌های برنامه تحولی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سال جاری برای بهره گیری از مشارکت مردم در جهش تولید اعلام کرد.
مدیر عامل شرکت شهرک‌های فارس، گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس هم در این زمینه از سرمایه گذاران حمایت می‌کند و از دستگاه‌های اجرایی انتظار داریم استعلامات در این بخش را در کوتاهترین زمان پاسخ دهند.
وی همچنین با اشاره به اینکه در راستای قانون قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌های صنعتی ۲۰ شهرک صنعتی در استان در قالب تشکیل شرکت‌های خدماتی به صنعتگران واگذار شده است، گفت: شرکت‌های خدماتی جانشین دولت در آن شهرک صنعتی محسوب می‌شوند که امسال نیز واگذاری حداقل پنج شهرک صنعتی جدید دارای شرایط در برنامه قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های فارس با بیان اینکه برای رفع مشکلات بخشی از ناترازی برق، نیز ایجاد شهرک‌های تخصصی انرژی خورشیدی و حمایت از راه اندازی نیروگاه‌های کوچک مقیاس مولد برق را در دستور کار قرارداده ایم گفت:زاویه مناسب تابش خورشید در شمال استان ظرفیت بی بدیلی برای ایجاد شهرک‌های تخصصی انرژی خورشیدی فراهم کرده و مراحل راه اندازی سه شهرک در استان فارس درحال پیگیری است.
وی افزود: این شرکت، آماده تامین زیرساخت برای ۵۰۰ تولید مگاوات برق خورشیدی را دارد و زمین‌ها را نیز با شرایط ویژه و اقساط بلند مدت به بخش خصوصی واگذار می‌کند.
وی با بیان اینکه استان فارس از استان‌های وسیع کشور با ۳۷ شهرستان است که در همه شهرستان‌های استان حداقل یک شهرک یا ناحیه صنعتی ایجاد شده است، افزود: برخی از این شهرک‌ها و نواحی صنعتی به‌ویژه در شهرستان‌های جدید استان، در مراحل اولیه ایجاد زیرساخت قراردارد که برنامه توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها با هدف تسریع در واگذاری آنها به متقاضیان اجرایی با هدف تمرکز زدایی از مرکز استان و توزیع عادلانه زیرساخت‌های صنعتی در سراسر استان خواهد شد
عظیمی با اشاره به ایجاد ۶۳ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی تحت مدیریت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در استان گفت: امسال توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی با هدف ارائه خدمات مطلوب به صنعتگران و سرمایه‌گذاران با تعامل و همکاری موثر دستگاه‌های خدمات رسان در برنامه قراردارد.
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس همچنین ایجاد وتوسعه شهرک‌های صنعتی در شهرستان‌های نزدیک به مرکز استان را از دیگر برنامه‌های این شرکت اعلام کرد و گفت: در این زمینه از همه ظرفیت‌های قانونی نظیر تملک اراضی ملی، مشارکت با بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و ایجادی استفاده خواهد شد.
در پایان این جلسه و با دستور آقای ایمانیه استاندار فارس مقرر شد تفاهم نامه‌هایی با هدف تامین و رفع مشکلات زیرساختی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان فی مابین شرکت شهرک‌های صنعتی و دستگاه‌های خدمات رسان منعقد شود.
راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری و کارگروه سرمایه گذاری ویژه شهرک‌های صنعتی فارس با محوریت اداره کل اقتصاد و امور دارایی استان، تشکیل جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع استان ویژه مسائل و مشکلات واحد‌های صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی با محوریت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، برنامه ریزی برای احیای صنایع راکد با استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان و حمایت بانک‌ها از بازفعال شدن واحد‌ها از دیگر تصمیمات این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • صدور ۹۶ جواز تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی در تربت حیدریه
  • ۶۱ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صنعتی در آذربایجان‌غربی محقق شد
  • آزادسازی ۹۰ هکتار زمین راکد در شهرک‌های صنعتی استان تهران
  • تدوین برنامه تحولی شهرک‌های صنعتی فارس در ۱۱۰ شاخص عملیاتی
  • استفاده از ظرفیت های مردمی در پروژه های اشتغال زایی با همت بنیاد برکت در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • بزرگترین شهرک صنعتی اردبیل بازسازی می‌شود
  • طرح محله‌های قرآنی در ۸ محله بندرعباس برگزار شد
  • بهره‌برداری از معدن تاش تعیین تکلیف شود
  • اشتغال بیش از ۸۰۰۰ نفر در شهرک صنعتی ۲ اردبیل
  • پایش ظرفیت تولید ۴۷۰ واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی استان یزد/بازگشت ۸۰ واحد صنعتی به چرخه تولید