Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-20@02:02:10 GMT

برگزاری نشست هم اندیشی ملخ صحرایی

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۴۱۸۵

برگزاری نشست هم اندیشی ملخ صحرایی

مدیرحفظ نباتات جهادکشاورزی هرمزگان ، از برگزاری نشست هم اندیشی ملخ صحرایی با مدیران جهادکشاورزی شهرستان ها و مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات به منظور بررسی مسائل و مشکلات مبارزه با ملخ صحرایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در  هرمزگان، سیدعبدالرضا اشرف منصوری گفت: نشست هم اندیشی ملخ صحرایی با مدیران جهادکشاورزی شهرستان ها و مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این نشست در خصوص ظرفیت و پتانسیل های موجود در ردیابی و مبارزه با ملخ صحرایی، لوازم و تجهیزات موجود و چالشها و پیشنهادات مطالبی بیان شد .

معین مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات نیزضمن اشاره به احتمال ادامه ریزشها تا پایان آذر ماه سالجاری ، به افزایش سطح مبارزه پیش رو بیشتر از سال گذشته تاکید کرد.

به گفته وی، هماهنگی بمنظور سرویس سمپاشها و امکانات بسیار مهم و ضروری می باشد.

معین ، سطح مبارزه در منطقه را در ماه اکتبر سال 2020 را به میزان 430 هزار هکتاراعلام نمود و افزود: این سطح مبارزه نسبت به ماه سپتامبر 2020سه برابر افزایش داشته است .

مدیر کل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه افزایش سطح مبارزه به افزایش تراکم در منطقه شاخ آفریقا اشاره داشته که پیش بینی می شود زمستان امسال با حمله دستجات ملخ صحرایی پر تراکم به جنوب کشور بویژه استان هرمزگان مواجه باشیم.

وی در ادامه عدم ثبت ردیابی ملخ صحرایی را ازمشکلات موجود خوانده و به استفاده بهینه از امکانات و برنامه ریزی جهت استفاده مناسب از سم و سمپاش موجود تاکید داشت.

مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها نیز دراین نشست به ذکر نقطه نظرات و اقدامات صورت پذیرفته از طریق ویدئو کنفرانس پرداخته که از جمله چالشهای مشترک وجود خودروهای فرسوده و خراب ، تامین سوخت تراکتور کشاورزان داوطلب ، نیاز به تعمیر سمپاش و عدم همکاری لازم فرمانداری ها در عملیات  در برخی شهرستانها بود .

همچنین ترابی معاون بهبود تولیدات گیاهی نیز با توجه به افزایش قیمت سموم و سایر کالا و خدمات به دقت و نظارت در مصرف سم اشاره نموده وافزود: مدیران شهرستانها بایستی در نگهداری خودروها دقت نظر بیشتری داشته و  نسبت به بررسی باندهای فرودگاهی و تهیه مستندات مربوط به ردیابی و مبارزه اقدام نمایند.

گفتنی است، پیگیری بمنظور دریافت سهمیه اضافی سوخت تراکتور کشاورزان داوطلب در مبارزه با ملخ صحرایی از طریق فرمانداران شهرستان ، نظارت با عنایت به افزایش قیمت سم در عملیات مبارزه با ملخ صحرایی ،دقت در نگهداری از خودروها ، برگزاری ستاد بحران شهرستان با موضوع ملخ صحرایی با ریاست فرمانداران ، جمع آوری مستندات اجرایی بصورت نوشتار و مصور در طول عملیات ، تعمیرباندهای فرودگاهی موجود ،انجام ردیابی با نرم افزار موبایل 3m و تهیه گزارش فنی ،مدیریتی و مالی به سازمان حفظ نباتات از مصوبات این نشست بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مبارزه با ملخ صحرایی مبارزه با ملخ صحرایی سطح مبارزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۴۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از برگزاری رویدادهای گردشگری شناسنامه‌دار در کرمانشاه حمایت می‌کنیم

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه شورای توسعه گردشگری استان را تقویت می‌کنیم، گفت: لازم است سراغ رویکردهای جدید و خلاقانه در حوزه گردشگری برویم و از تکرار کارهای کهنه و کم ثمر پرهیز کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ جمعه سی و یکم فروردین _ در جلسه‌ای با مدیران تشکل‌های گردشگری استان کرمانشاه اظهار کرد: مرز مشترک ما با کشور همسایه با ویژگی‌هایی که دارد که برای مردم استان می‌تواند بسیار اثرگذار و توسعه آفرین باشد.

وی با بیان اینکه باید آرمانی بیندیشیم و واقعی عمل کنیم، افزود: ما در استان وارث وضعیتی هستیم که باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن از آن به سمت مطلوب عبور کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به مشکلات فرودگاه کرمانشاه که از گذشته به ارث رسیده است، گفت: در زمان مناسب با حداقل هزینه می‌توانستند این پروژه را به سامان برسانند ولی متأسفانه انجام نشده است.

وی تصریح کرد: پروژه بازسازی کامل باند فرودگاه در دست انجام است که امیدواریم در آینده نزدیک باند اصلی شروع به فعالیت کند.

صحرایی در ادامه با اشاره به مشکلات راه آهن کرمانشاه، افتتاح آن را در دولت قبل زودهنگام و پیش از تکمیل پروژه خواند و گفت: برای تکمیل پروژه قطار کرمانشاه و افزایش سرعت آن حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز هست.

وی در ادامه به بهسازی راه‌های استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۲۸۰ کیلومتر از راه‌های استان به برکت اربعین بهسازی شد و بخش مهمی از نقاط حادثه خیز استان اصلاح شده است.

استاندار کرمانشاه افزود: در حوزه تقویت مرزها نیز اتفاقات بسیار مناسبی در استان افتاده که سال گذشته مرز مسافری شوشمی نیز به عنوان یک مطالبه بازگشایی شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته همچنین بیش از ۷۰۰ سرویس بهداشتی در مسیرهای اصلی احداث و بازسازی کامل شده است که به گردشگران و زوار عتبات عالیات خدمات ارائه می‌کنند.

صحرایی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حوزه معرفی استان با مشکلات متعددی مواجه هستیم که میراث‌فرهنگی باید برای آن چاره اندیشی کند، گفت: از برگزاری رویدادهای شناسنامه دار حمایت می‌کنیم و با هیچ رویدادی که بانی آن مشخص و تعریف شده باشد مشکلی نداریم.

وی گفت: برنامه‌های گنگ و بی سند آسیب‌زا هستند و نقطه قوت گردشگری استان را به ضعف تبدیل می‌کنند، اما رویدادهای تعریف شده و مشخص مورد تأیید همه دستگاه‌ها خواهد بود.

تقویت شورای توسعه گردشگری کرمانشاه

استاندار کرمانشاه در ادامه با تاکید بر برنامه‌ریزی برای تقویت شورای توسعه گردشگری استان، اظهار کرد: امسال ضمن توجه و تقویت سایر بخش‌ها، با تمرکز بیشتر به گردشگری توجه خواهیم کرد و با یک نگاه وسیع تقویت شورای توسعه گردشگری استان را در دستور کار قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه میراث‌فرهنگی باید در فضای مردمی ما درست و پررنگ معرفی شود، افزود: یکی از مباحثی که باید به آن پرداخته شود، ورود به مجموعه فعالیت‌های فرهنگ گردشگری است.

صحرایی تصریح کرد: در خود استان نیازمند ترویج سفرهای استانی هستیم تا خود مردم استان داشته‌های ما را ببینند و بشناسند و به عنوان بهترین مروجان کرمانشاه را معرفی کنند.

وی برپایی هفته‌های گردشگری در شهرستان‌ها با انواع مشوق‌ها برای تشویق مردم به سفر را یکی از راهکارهای پیشنهادی عنوان کرد و گفت: توجه به مباحث فرهنگ گردشگری ازاهمیت ویژه‌ای برخوردار است، برای مثال اقامتگاه‌های بوم‌گردی باید به گونه‌ای عمل کنند که به فرهنگ گردشگری روستاها آسیبی نزند و گردشگران باید متوجه شوند که وارد یک اقلیم فرهنگی می‌شوند که باید الزامات و بایسته‌های فرهنگی را پذیرفته و به آن احترام بگذارند.

استاندار کرمانشاه دعوت ملی و بین‌المللی را مرحله بعد معرفی استان عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم با معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان به زبان‌های بین‌المللی کرمانشاه را به خوبی به جهانیان بشناسانیم.

وی توسعه اقدامات گردشگری در مجموعه ادارات، رونق گردشگری کوهستان و گردشگری دفاع مقدس و نیز اربعین را قله گردشگری استان توصیف کرد و گفت: پرداختن به مرز خسروی در طول سال باید مورد توجه رسانه‌ها قرار گیرد و ما بتوانیم برای تردد بیش از ۱۵ هزار کامیون دار از مرز پرویزخان برنامه‌ریزی کنیم که خانواده‌هایشان بیایند و از کرمانشاه دیدن کنند.

صحرایی در خاتمه با تاکید بر رویکردهای جدید و پرهیز از تکرار کارهای کهنه و کم ثمر در حوزه گردشگری، گفت: گردشگری باید با تعریف درست و جذب همراهی‌های روز افزون تبدیل به سکه رایج مردم کرمانشاه شود.

کد خبر 746040

دیگر خبرها

  • از برگزاری رویدادهای گردشگری شناسنامه‌دار در کرمانشاه حمایت می‌کنیم
  • برگزاری نشست وزیر خارجه ایران با سفرای کشورهای اسلامی
  • برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی منابع انسانی شرکت آبفای استان یزد
  • توصیه های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه
  • توزیع اسکناس درشت، با اقتصاد ایران چه می‌کند؟
  • توصیه‌های فنی پیشگیری از خسارت در باغات سیاه ریشه
  • برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعالیت نهاد امدادرسانی برای آوارگان فلسطینی
  • نشست هم‌اندیشی رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی برگزار شد
  • پایش مزارع کلزا در منطقه چنقرالوی پل شهرستان ارومیه
  • برگزاری نشست سازمان لیگ، کمیته داوران و کمیته فنی مسابقات لیگ بسکتبال