Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@23:47:09 GMT

حیات مردم و جامعه به جایگاه مسجد بستگی دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۶۷۴۷

حیات مردم و جامعه به جایگاه مسجد بستگی دارد

حجت الاسلام جلالی گفت: مسجد، جایگاهی است که حیات مردم و جامعه به آن بستگی دارد و اگر مسجد مورد غفلت قرار بگیرد حقیقتاً حیات بشریت مورد غفلت قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام حسین جلالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان درباره نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه گفت: مسجد از صدر اسلام محل فرهنگ، تجمع مسلمانان، جهاد و رتق و فتق امور است و زمانی که شما مسجد النبی را نگاه می کنید می بینید که هر ستون آن به عنوان یک وزارت خانه، نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

نماینده مردم شهرستان های رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: {مقر} حکومت اسلامی رسول گرامی اسلام را شما در مسجد کوچکی به نام مسجد النبی می بینید بنابراین مسجد یک جایگاهی است که حیات مردم و جامعه به آن بستگی دارد و اگر روزی مسجد مورد غفلت قرار بگیرد حقیقتاً حیات بشریت مورد غفلت قرار گرفته است.

 

 

وی افزود: خدا در یک آیه از قرآن کریم می فرماید اگر این دفاع از ارزش ها و باورها نبود، نه معبدی و نه کلیسایی و نه مسجدی می ماند و همه مکان های ادیان را می آورد و این یعنی، مسجد جایگاه مهمی است؛ بنابراین هدف خلقت در مسجد تحقق پیدا می کند.

 

حجت الاسلام جلالی ادامه داد: مسجد، معبد عبادت، عبودیت و بندگی است بنابراین نقش کانون های مساجد در تبیین و ارتقای این هدف خیلی مهم است که بفهماند «ما ز کجا آمده ایم/ آمدنم بهر چه بود»؛ بنابراین اینکه من از کجا آمده ام؟ کجا باید بروم؟ و چگونه باید بروم؟

 

 

وی با اشاره به اینکه کار مسجد درباره مبدأ، مقصد و کیفیت رفتن بین مبدأ و مقصد است، اظهار کرد: کانون های مساجد انسان شدن و انسانیت و هدف خلقت را تبیین و انسان را با آن آشنا می کنند.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد مورد غفلت قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • تمرین نخستین رفتارهای تشکیلاتی و سیاسی در مساجد/مسجد باید جامعه را تربیت کند
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • تقویت گروه‌های سرود بچه‌های مسجد در استان اردبیل
  • دهه کرامت بهترین فرصت برای بازیابی جایگاه زنان در جامعه است
  • برگزاری جشنواره سرود آوای مسجد در میناب