Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد فروغی رو شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کافی است به اخبار ورزشی در صداو سیما نگاهی بیندازید، می‌بینید به طور مرتب افرادی را از  لیگ برتر برخی رشته‌ها دعوت می‌کنند و مسایل اصلی و حتی حواشی این رشته‌ها مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد اما در تیراندازی باید اتفاق خیلی خاصی رخ دهد، تا این رشته مورد توجه قرار گیرد یا خبری از آن منتشر یا پخش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پرستار جوان اضافه کرد: رشته تیراندازی جزو رشته‌های ارزشمند و پُر مدال است ولی به اندازه‌ای که باید، دیده نشده و و به آن پرداخته نمی‌شود.

این تیرانداز با بیان اینکه تیراندازان ۶ سهمیه انفرادی برای ورزش ایران کسب کرده‌اند، گفت: رسانه‌ها در برخی موارد حتی ممکن است به تست کرونای فلان بازیکن فوتبال اروپایی بپردازند اما به ندرت اخبار مسابقات بین‌المللی تیراندازی را پوشش می‌دهند.

دارنده نخستین مدال قهرمانی آسیا در رشته تپانچه در خصوص تمرینات و روند آماده‌سازی تیم تپانچه گفت: با شروع کرونا تمرینات تیم ملی مدت ۲ ماه به طور مجازی بود و پس از صدور مجوز از سوی ستاد ملی و وزارت ورزش  تمرینات خود را در سالن ۸۰ خط آزادی آغاز کردیم.

این تیراندازی اهل دهلران ادامه داد: تا یک ماه پیش هفته‌ای دو روز تمرینات را زیر نظر سرمربی تیم ملی پیگیری می‌کردیم اما از یک ماه پیش کارهایم را به صورتی هماهنگ کردم که می‌توانم هفته‌ای سه بار در سالن تمرین کنم.

فروغی اضافه کرد: با اینکه اردوها و تمرینات هنوز به شکل ایده‌آل و منسجم برگزار نمی‌شود اما به لطف خدا به آمادگی فنی و تکنیکی نسبتاً مطلوبی رسیده‌ام و امیدوارم که شرایط جسمانی و روانی همچون آمادگی فنی رو به رشد حرکت کند.

وی در خصوص مسابقات بین المللی اندونزی نیز گفت: این مسابقات به صورت برخط و طی دو روز به میزبانی نمادین اندونزی برگزار شد و خوشبختانه من توانستم با فاصله امتیازی فاحشی در دره مرحله مقدماتی و چه در فینال نسبت به نفر دوم مقام نخست و قهرمانی را کسب کنم.

دارنده مدال برنز رقابت‌های قهرمانی آسیا با اشاره به اینکه سطح رقابت کنندگان نسبتاً خوب بوده است، ادامه داد: در این رقابت‌ها تیراندازانی از هفت کشور حضور داشتند و چهار تیرانداز ایرانی در رشته تپانچه نیز در این رقابت‌ها شرکت کردند و فقط من  و هانیه رستمیان به فینال راه یافتیم.  

تیرانداز ۳۱ ساله کشورمان گفت: رکوردهای خوبی را در مسابقات بین المللی اندونزی ثبت کردم و در صورت تکرار این رکوردها در المپیک به کسب مدال امیدوارم.

فروغی با بیان اینکه خوشبختانه رشته تیراندازی به گونه‌ای است که گویا برای زمان کرونا طراحی شده است، وی افزود: در رشته ما، یک فاصله تعریف شده بین ورزشکاران وجود دارد و تجهیزات و امکانات ورزشی نیز به صورت شخصی است و هیچ ارتباطی بین ورزشکاران با یکدیگر وجود ندارد بنابراین برگزاری اردوها به صورت منظم و منسجم کار سختی نخواهد بود.

وی تصریح کرد: از مدت‌ها پیش خواستار برگزاری اردوهای تمرینی منظم در نقاط مختلف کشور بودم ولی متاسفانه تاکنون عملی نشده است ولی ما  هنوز فرصت کافی داریم تا در مسابقات برخطی که هر از چندگاهی به میزبانی نمادین کشورها برگزار می‌شود، شرکت کنیم.

فروغی اضافه کرد: شاید شرکت در مسابقات برخط نتواند جایگزین مسابقاتی در سطح بین الملل یا تورنمنت‌های حضوری باشد اما ما در این شرایط مجبوریم از همه امکانات موجود نهایت استفاده را ببریم تا خود را به طور مرتب محک زده و برای حضور در میادین جهانی و به ویژه المپیک آماده شویم.

برچسب‌ها جواد فروغی المپیک توکیو فدراسیون تیراندازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جواد فروغی المپیک توکیو فدراسیون تیراندازی جواد فروغی المپیک توکیو فدراسیون تیراندازی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۱۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزشکاران الگوی اخلاقی جامعه هستند

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی گفت: در این چند روز متوجه شدم که مسئولان جدید و پیشین فدراسیون تاجایی که توانسته‌اند مشکلات ورزشکاران را حل کرده‌اند و در زمان این سرپرستی نیز هدفی جز این نمی‌توان یافت ولی بیان برخی انتقادات ناحق پسندیده نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، پژمان معمتدی درباره مجمع انتخاباتی فدراسیون دوومیدانی، اظهار کرد: به غیر از احسان حدادی که جنبه قهرمانی وی بیشتر پررنگ بوده است و گاهاً برخی از ورزشکاران پیشکسوت، تقریباً کاندیداهایی با تجارب مدیریتی بالا در این دوره برای احراز پست ریاست فدراسیون دوومیدانی ثبت نام کرده‌اند. با حضور مهدی مبینی، هاشم صیامی، ایرج عرب و افشین داوری جنگ قدرت‌ها بر سر ریاست آغاز شده است. قرار شد تا من به عنوان دبیر در فدراسیون حضور داشته باشم تا بتوانیم مجمع انتخاباتی را سالم برگزار کنیم. به احتمال زیاد تا اواخر خرداد این مجمع برگزار خواهد شد.

وی درباره برنامه‌های پیش روی فدراسیون دوومیدانی افزود: ما یک اعزام به مسابقات جوانان آسیا امارات داریم و کارهای اعزام آنها را انجام دادیم. در کنار آن همواره شاهد اعتراض یک سری از ورزشکاران هستیم که ادعا می‌کنند، خواسته‌های آنها عملی نشده است. ما به همین دلیل چهارشنبه صبح با تمام دوومیدانی‌کارانی که شانس کسب سهمیه المپیک هستند، جلسه داریم. حسن تفتیان، مهدی صابری، حسین رسولی و مهدی پیرجهان در این جلسه حضور دارند اما فرزانه فصیحی و حمیده اسماعیل نژاد در اردوی خارج از کشور هستند و با آنها باید به صورت مجازی جلسه می‌گذاریم.

دبیر فدراسیون دوومیدانی عنوان کرد: دهم تیر آخرین زمان برگزاری مسابقات انتخابی المپیک است و به دنبال این هستیم تا خللی در برنامه تمرینی دوومیدانی‌کاران رخ ندهد. ما زمانی تا المپیک نداریم و با توجه به نیازهای دوومیدانی‌کاران و زمان بندی تا مسابقات و تمرینات، برنامه تمرینی آنها را به همراه مربیان ذیصلاح ارزیابی می‌کنیم تا ورزشکاران ما از این مقوله جا نمانند.

وی درباره انتقادات حسین رسولی درباره سرپرست فدراسیون دوومیدانی و پرداخت نشدن هزینه مکمل‌ها و کفش رانینگ خاطرنشان کرد: هر ورزشکاری خواسته‌ای دارد، اما مدل بیان اعتراض رسولی مورد پسند نیست. او گفته بود که دو ماه است حقوق دریافت نکرده است اما به نقل از امور مالی فدراسیون دو ماه حقوق خود را پیشاپیش گرفته بود. اگر ورزشکاری درخواستی دارد ابتدا در فدراسیون مطرح و بعد در رسانه‌ها آن را اعلام کند.

وی گفت: ما رنکینگ دوومیدانی‌کاران را در سطح آسیا و جهان درآوردیم و مسابقاتی که امتیاز دارد را استخراج کردیم زیرا مسابقاتی که امتیازی ندارد کمکی به کسب سهمیه نمی‌کند. ترجیح بر این است تا به کشورهای اطراف برویم و کشورهای اروپایی در بحث ویزا کمک نمی‌کنند و مجبوریم برای کسب سهمیه به سمت کشورهای آسیایی برویم تا امتیاز بالایی کسب کنیم.

منبع: ایرنا کد خبر 746808

دیگر خبرها

  • جایگاه بالاتر با توجه بیشتر به شنا
  • بازگشایی سالن هیئت تیراندازی در کرمان
  • ورزشکاران الگوی اخلاقی جامعه هستند
  • آغاز دور جدید تمرینات تیم ملی آزاد از پنجم اردیبهشت
  • ورزشکاران رشته گلف موفق عمل می‌کنند/ لزوم ترغیب دانش‌آموزان به سمت ورزش گلف
  • ورزشکاران زنجانی ۳۷۰ مدال رنگارنگ کسب کردند
  • ورزش نابینایان و توان‌یابان مورد توجه قرار گیرد
  • ورزش نابینایان و توانیابان مورد توجه قرار گیرد
  • حنانوف از دوشنبه در تمرین گروهی پرسپولیس
  • تخصیص اعتبارات احداث سالن ورزشی نابینایان و توان‌یابان در اردبیل