Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه در وضعیت فعلی، خطر زیادی معاملات بورس را تهدید نمی‌کند، گفت: اعتمادسازی لازمه ورود دوباره سهامداران به بورس به شمار می‌رود، بازار اکنون در انتظار اتفاقی مثبت است تا بتواند به مسیر صعودی خود بازگردد.

«عبدالرضا عامریان»  به علت روند نزولی شاخص بورس در هفته های اخیر اشاره کرد و افزود: قرار گرفتن شاخص بورس در مسیر صعودی ناشی از حمایت‌هایی بود که برای ورود سرمایه‌های مردم به این بازار صورت گرفت و سرمایه‌گذاران به منظور کسب سود در بورس که روند معاملات آن در سال جاری قابل مقایسه با دیگر بازارها نبود، وارد این بازار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مردم به پشتوانه اعتمادسازی هایی که صورت گرفت سرمایه های خود را وارد این بازار کردند، اما به مرور و به دلیل وجود برخی از اختلاف نظرها در زمینه عرضه صندوق پالایشی یکم، ترسی بازار را فرا گرفت و سهامداران برای جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی، تصمیم به خروج سرمایه های از بازار گرفتند.

عامریان خاطرنشان کرد: بعد از روشن شدن اختلاف نظرهای موجود در بازار، سهام وابسته به صندوق پالایشی یکم در کنار دیگر صنایع بزرگ که به عنوان سهام بنیادین بازار تلقی می شوند در مسیر نزولی قرار گرفتند و زمینه ضرر و زیان سنگین برای سهامدارانی که با اعتمادسازی‌های صورت گرفته وارد این بازار شده بودند فراهم شد.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه هیچ علتی را برای ریزش اخیر شاخص بورس جز از بین رفتن اعتماد مردم برای سرمایه گذاری در این بازار نمی‌توان اعلام کرد، افزود: اکنون متضرر اصلی این بازار، سهامداران خرد هستند که به دلیل انتظار کشیدن برای بهبود بازار اقدام به خروج سرمایه‌های خود از این بازار نکردند.

وی با تاکید بر اینکه فعالان حاضر در بازار نسبت به این موضوع آگاهی داشتند که رشد قیمت سهام شرکت‌ها در بورس با چنین شتابی غیرمنطقی است، افزود: اکثر کارشناسان حرفه‌ای، احتمال چنین ریزشی را در بازار پیش‌بینی کرده بودند اما سهامداران به دلیل سودهایی که در حال کسب کردن از این بازار بودند اخطار کارشناسان را جدی نگرفتند و به سرمایه‌گذاری در این بازار ادامه دادند.

عامریان گفت: سهامداران اکنون در وضعیت فعلی که بورس در حال اصلاح است نباید با اتخاذ تصمیم‌های هیجانی و با خرید و فروش‌های غیرمنطقی، زمینه افزایش ضرر و زیان‌های احتمالی را در این بازار فراهم کنند.

وی سهامداران را مورد خطاب قرار داد و به آنها توصیه کرد: سهامداران در بورس باید وضعیت فعلی را تحمل کنند و نسبت به فروش سهام خود با چنین قیمت‌هایی در بازار خودداری کنند.

عامریان اظهار داشت: ایجاد هرگونه تغییری در شرایط اقتصادی و اتخاذ تصمیم های مثبت از سوی مسوولان ارشد کشور می‌تواند روزهای خوبی را برای این بازار به ارمغان آورد و شاهد روزهای امیدوارکننده‌ای در بورس باشیم.

این کارشناس بازار سرمایه به ارائه پیشنهادهایی برای بهبود وضعیت معاملات بازار سهام پرداخت و گفت: بهتر است در وضعیت فعلی شرکت‌ها از انتشار اطلاعات غیرواقعی و نادرست در بورس خودداری کنند، در صورت عدم توجه به این نکته، همه تلاش های انجام شده برای بهبود وضعیت بازار ناکام می‌ماند و سهامدارانی که با وجود چنین اصلاح‌هایی بورس را ترک نکردند از این بازار خارج خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت رشد و قوت گرفتن شرکت‌های بزرگ بورسی مانند پتروشیمی و پالایشی‌ها می‌توان در انتظار بازگشت رشد به معاملات بازار بود.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وضعیت فعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس تغییر جهت داد

شاخص کل بازار سرمایه که روز گذشته ۱۳ هزار واحد کاهش داشت امروز تغییر جهت داد و افزایشی شد.

به گزارش ایسنا، شاخص کل بازار سرمایه امروز (چهارشنبه) ۱۰۶۹ واحد رشد کرد و در کانال دو میلیون ۳۰۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص هم وزن نیز ۰.۶۱ درصد رشد کرد و در کانال ۷۶۳ هزار واحدی ایستاد.

در این بازار ۳۵۳ هزار معامله به ارزش ۷۹ هزار میلیارد ریال انجام شد و اغلب نمادهای بازار در دامنه مثبت معامله شدند.

نمادهای فملی، شبندر، فایرا و جم بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و باعث رشد بازار سرمایه شدند. در مقابل نمادهای پارسان و فولاد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.

شاخص کل فرابورس هم امروزرشد کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحدی ایستاد.

در معاملات امروز بازار سهام، گروه خودرو بیشترین حجم معاملات را داشت و گروه فلزات اساسی نیز پس از خودرویی ها بیشترین حجم معاملات را از آن خود کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • بورس تغییر جهت داد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!