Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-25@08:59:30 GMT

۴ ستاره در خطر تیم‌ملی را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۷۹۱۰۶

۴ ستاره در خطر تیم‌ملی را بشناسید

رویداد۲۴ فارغ از اینکه دراگان اسکوچیچ کیست، چه سابقه‌ای دارد و چه عملکردی خواهد داشت، به هر حال حضور او روی نیمکت تیم ملی یک تغییر کلیدی به شمار می‌آید که حتما هم تبعات خاص خودش را خواهد داشت. از این به بعد این سلیقه اوست که باید در تیم اول ایران اعمال شود؛ سلیقه‌ای که شاید با نگاه مربیان قبلی یا حتی کارشناسان و هواداران مغایر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکوچیچ تا به حال ۲ فهرست اعلام کرده و ۲ بازی را پشت سر گذاشته است. طبیعتا قضاوت خیلی زود است و کسی هم در این مقطع قصد انجام چنین کاری را ندارد. با این حال برخی نشانه‌ها حاکی از آن است که وضعیت چند ستاره تیم ملی تا حدودی در خطر است و شاید در دوران اسکوچیچ آن‌ها دیگر شرایط خوب قبلی را نداشته باشند.

علیرضا بیرانوند

علیرضا بیرانوند امسال به رؤیای لژیونر شدنش جامه عمل پوشاند، اما نکته اینجاست که فعلا شرایط برای بیرو خوب پیش نرفته است. او در آنتورپ به نیمکت چسبیده و گویا سرمربی تیم به این زودی‌ها قصد استفاده از گلر ایرانی‌اش را ندارد. به هر حال در همه تیم‌های دنیا تغییر دروازه‌بان اصلی به ندرت اتفاق می‌افتد. برخلاف پست‌های دیگر، گلر‌ها یا فیکس هستند یا نیستند.

بیرانوند از اواخر دوران حضور در پرسپولیس کم‌کم نیمکت‌نشین شد و فعلا این داستان در مورد او ادامه دارد. به‌زودی دوران نیمکت‌نشینی‌های علیرضا به یک سال هم خواهد رسید. او در اردوی مهرماه تیم ملی مصدوم بود، اما در اردوی آبان هم به‌رغم بهبودی دعوت نشد تا تردید‌هایی در موردش به‌وجود بیاید. به هر حال دست اسکوچیچ باز است. او پیام نیازمند، امیر عابدزاده و رشید مظاهری را درون اردو دارد و تازه همه ایراد می‌گیرند که چرا حامد لک دعوت نمی‌شود. آیا ممکن است بیرانوند چند‌ماه دیگر از لژیونر شدن پشیمان شود؟

بیشترر بخوانید: مهدی طارمی دیگر نباید به تیم‌ملی دعوت شود!

علیرضا جهانبخش

گران‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران کماکان با چالشی به نام نیمکت‌نشینی در برایتون مواجه است. علیرضا جهانبخش در این دو سال همه کار کرده که سهم بیشتری از مسابقات تیم انگلیسی به‌دست بیاورد، اما اوضاع به کام او نیست. این مسئله باعث شد جهانبخش حتی در دوران مارک ویلموتس به تیم ملی دعوت نشود، اما خب استدلال برخی منتقدان این است که مربی بلژیکی بیشتر «کاسب» بود و نباید ایده‌های فنی‌اش را خیلی جدی گرفت.

فعلا علیرضا مصدوم است و انتظار نداشتیم در این اردو حضور پیدا کند، اما نمایش‌های خوب علی قلی‌زاده ممکن است طوری چشم کادر فنی را بگیرد که جایگاه جهانبخش به خطر بیفتد. امتیاز قلی‌زاده این است که در تیم باشگاهی‌اش هم مرتب بازی می‌کند و اتفاقا مهره مهمی برای شارلروا به شمار می‌آید.

رامین رضاییان

بدون توجیه خاصی به هیچ‌کدام از ۲ اردوی تیم ملی دعوت نشده است. اینکه مسئله فنی است یا رفتاری و اخلاقی روشن نیست، اما به هر حال رضاییان مصدوم نبوده و اتفاقا برای الدحیل بد هم بازی نکرده است. اگر فرض کنیم چنان که عده‌ای می‌گویند دلیل عدم‌دعوت از وریا غفوری ۳۳ ساله، سن بالای او و روند جوانگرایی تیم ملی بوده، این مسئله در مورد رضاییان ۳۰ ساله چندان صدق نمی‌کند. شاید اسکوچیچ از حواشی رامین خوشش نمی‌آید، شاید هم مثلا بال راستی می‌خواهد که خاصیت تدافعی بیشتری داشته باشد.

مهدی ترابی

انتخاب مهمی انجام داد و از پرسپولیس به العربی قطر رفت. اسکوچیچ نشان داده نسبت به استفاده از بازیکنان هم‌باشگاهی در تیم ملی اصرار دارد، پس شاید اگر ترابی در پرسپولیس می‌ماند، از این نظر وضعش بهتر می‌بود و می‌توانست کنار سایر بازیکنان این تیم در اردو‌ها یا حتی ترکیب اصلی حضور داشته باشد. به علاوه قلی‌زاده و وحید امیری در کناره‌ها عالی هستند. لیگ قطر هم طبیعتا جایی نیست که باعث پیشرفت فنی یک بازیکن شود. ترابی تا پارسال به‌تدریج و با زحمت زیاد داشت جایگاهش را در تیم ملی تثبیت می‌کرد، اما تغییر تیم ممکن است به سود او تمام نشده باشد.

منبع: فرارو لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، تیم ملی فوتبال ، اسکوچیچ سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 تیم ملی فوتبال اسکوچیچ ویلموتس تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۹۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اظهار کرد: مراکز ملی سلامت روانی و اجتماعی جامعه (سراج) نماد انسجام و ساختاریافته مداخلات عمیق پیشگیری، درمان و توابخشی در حوزه بهداشت روانی هستند.

وی به نظام ادغام خدمات اجتماعی در در حوزه مراقبت‌های بهداشت روان در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از نقاط بارز و متمایز نظام سلامت در کشور، ادغام حوزه بهداشت و درمان با حوزه سلامت و اجتماعی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بازدید‌های میدانی نمایندگان سازمان بهداشت جهانی از سیستم بهداشت و درمان کشورمان اشاره کرد و نظام ادغام یافته روان در مراقبت‌های اولیه را که با نظر کارشناسی و تخصصی در کشور شکل گرفته، نظامی کاربردی و مترقی در کشور توصیف کرد.

زالی بهداشت روان را حوزه‌ای چند وجهی دانست و ضرورت انجام کار‌های گروهی و بین بخشی را در این حوزه مورد توجه قرار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعامل مراکز سراج با فرمانداری‌ها را به عنوان مراجع ذی‌صلاح ارایه خدمت به مردم نشانه دغدغه متولیان کشور نسبت به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه دانست.

زالی به ساختار چند وجهی اهداف مراکز ملی سراج اشاره کرد و افزود: تنها حوزه بهداشت تولیت بهداشت روان را برعهده ندارد و سایر دستگاه‌ها مثل فرمانداری، بهزیستی، استانداری و سایر دستگاه‌ها برای ارایه خدمات باکیفیت‌تر به مردم در اجرای اهداف طرح مذکور همکاری دارند.

وی صنعتی شدن جامعه و‌شتاب‌شهرنشینی را دو‌عامل مهم در افزایش بروز اختلالات روان در دنیا دانست و ضروت مداخلات پیشگیرانه، بهداشتی، درمانی و‌توانبخشی در زمینه روان را یادآور شد.

رئیس دانشگاه به تغییرات ساختاری اختلالات روان بعد از کرونا اشاره کرد و گفت: تغییر در ساختار بیماری‌های روان بعد از پاندمی کرونا مسئله‌ای جهانی است.

وی با اشاره به اینکه مطالعات بیانگر این موضوع است که از هر سه نفر تا هفت نفر، مبتلا به کرونا بدون در نظرگرفتن تعداد ابتلا، دچار اختلالات روان شناختی شده‌اند اضافه کرد: شایع‌ترین اختلال، اختلال مربوط به خواب، عدم خواب عمیق و مطلوب، افسردگی، اختلال ترس و اضطراب پس از سانحه و کماکان گوشه‌گیری است.

 زالی به مطالعات عمیق و‌کاربردی دانشگاه در رابطه با عوارض کرونا اشاره کرد و افزود: بر اساس نتایج این مطالعات چنانچه فردی بعد از ابتلا به کرونا پس از چهار ماه از گذشت بیماری همچنان عارضه‌های بیماری با او همراه باشد، طبق تعریف دچار کرونای مزمن است.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه بین ۳۵ تا ۴۵ درصد مبتلایان به کوید طولانی یا مزمن با اختلالات روانی آن دست و پنجه نرم می‌کنند خاطرنشان کرد: افسردگی، کاهش اعتماد‌بنفس اجتماعی، اختلال شناختی و حافظه، و اختلال در خواب از مهمترین عوارض روانی کرونای مزمن است.

وی به تحقیقات دانشگاه و انتشار اولین مقالات علمی در دنیا با سرفصل ارتباط سکته مغزی با کرونا اشاره کرد و گفت: افزایش مراکز ملی سراج راهکار مناسبی برای ارتقای بهداشت روان در مبتلایان به کرونای مزمن است.

 زالی عنوان کرد: ایجاد و افزایش مراکز سراج بستر مناسبی برای غربالگری، ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم است.

رئیس دانشگاه یکی از مهمترین دلایل کم‌اظهاری و عدم مراجعه مردم برای درمان بیماری روان را بحث انگ یا برچسب‌زدن در جامعه عنوان کرد و افرود: یکی از اهداف ما برای ایجاد مراکز سراج انگ‌زدایی و ایجاد زمینه مطلوب درمان با حفظ محرمانگی پرونده‌هاست.

به گفته وی طرح ملی سراج ارجاعات مجموعه بهداشت و درمان و نهاد‌های حمایتی مثل فرمانداری و بهزیستی را به‌همراه دارد.

وی به ایجاد ۱۰ مرکز ملی سراج در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اشاره کرد و افزود: به طور کلی با توجه به ترسیم برنامه‌های ملی ایجاد ۱۰۰ مرکز سراج در کل کشور دستور کار است، امروز پنجمین و ششمین مرکز ملی سراج توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در شهرستان دماوند و فیروزکوه به بهره‌برداری رسید و در ماه‌های آتی چهار مرکز دیگر نیز وارد چرخه مدار ارایه خدمت خواهند شد.

رئیس دانشگاه به تاکیدات رییس جمهور با محوریت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شرق تهران اشاره کرد و جذب نیروی انسانی، تامین تجهیزات و تقویت زیرساخت‌های عمرانی را راهکار تحقق این مهم دانست.

وی با بیان اینکه منطقه دماوند با وجود دو جاده مواصلاتی استان مازندران به تهران، مرکزی مهم در ارجاعات تروماست اضافه کرد: بدون تردید با تلاش بیشتر شاهد تحقق و رشد رو به تزاید شاخص‌های بهداشتی و درمانی در منطقه دماوند و فیروزکوه خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • گلایه ستاره سابق استقلال از علی دایی و کارلوس کی‌روش!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید
  • عکس| دست نیافتنی ترین تیم های جهان را بشناسید
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید