Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-20@01:40:13 GMT

این عادت غلط موجب کمردرد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۷۵۰۷

این عادت غلط موجب کمردرد می‌شود

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عادات بد ما در طولانی‌مدت به سلامتی‌مان آسیب می‌رسانند. برخی از عادات ما به سلامت روان مربوط می‌شوند و برخی دیگر به سلامت جسم. خوابیدن به روی شکم یکی از حالت‌های خوابیدن پرطرفدار است و که ما را دچار بیماری‌های متعدد کوتاه‌مدت و بلندمدت می‌کند.

پیترو روکا رتی، متخصص مغز و اعصاب، متخصص خواب و مشاور پزشکی، توضیح می‌دهد که پس از یک شب خوابیدن روی شکم ممکن است دچار درد (خفیف یا شدید) معده شوید؛ اما در درازمدت منجر به مشکلات شدیدتری می‌شود بر اساس یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۲، ۱۶ درصد از مردم بر روی شکم می‌خوابند، در حالی که اکثریت مردم (۷۴ درصد) بر پهلو می‌خوابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

اگر با راه‌رفتن و ایستادن کمردرد می‌گیرید بخوانید!

خوابیدن روی شکم با گردن و کمرتان چه می‌کند؟

۱. اشکال خوابیدن روی شکم، اشتباه قرار گرفتن ستون فقرات است. ستون فقرات هنگام خوابیدن روی شکم، منحنی طبیعی خود را از دست می‌دهد. عضلات پشت کمر تحت تاثیر قرار می‌گیرند و صبح با کمردرد از خواب بیدار می‌شوید. کریستن گاسنیک، درمانگر فیزیکی، می‌گوید: «خواب بر روی شکم می‌تواند باعث «هیپرلورروز، یا قوس بیش از حد، ستون فقرات کمری» شود. افزایش فشار بر قسمت پایین مهره‌ها باعث افزایش کمر درد می‌شود.

۲. آسیب به منحنی نرمال ستون فقرات موجب آسیب به گردن نیز می‌شود. وقتی به روی شکم می‌خوابید، برای تنفس باید گردنتان را به یک طرف بپیچاند. این پیچ و تاب در گردن شما، آن را از همترازی با ستون فقرات خارج می‌کند. اگر شما گردن خود را به یک طرف بیشتر بگذارید، عضلات آن کشیده شده و موجب تضعیف طرف دیگر می‌شود. این موضوع به مرور زمان درد گردن را به وجود می‌آورد و اگر بی‌توجه باشید به مشکلات جدی‌تری می‌انجامد. همچنین خوابیدن روی شکم «فشار بیشتری» بر قلب و ریه‌هایتان وارد می‌کند.

خوابیدن روی شکم چه نتیجه‌ای می‌تواند داشته باشد؟

علاوه بر صدمه زدن به گردن و کمر، خوابیدن روی شکم موجب مشکلات در دیسک کمر هم می‌شود. وقتی پاره‌ای از دیسک ژلاتین بین مهره‌های شما جابه‌جا شود، به مرور زمان مهره‌ها روی هم ساییده می‌شود و از بین می‌روند. این روند علاوه بر درد شدید راه درمانی جز عمل جراحی ندارد. پس بهتر است از همین امشب تمرین کنید که دیگر روی شکم نخوابید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمردرد درمان کمردرد پیشگیری از کمردرد خوابیدن روی شکم ستون فقرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۷۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو

 در سرتاسر جهان، مفهوم "راننده کامل" یا "راننده بی‌عیب و نقص" وجود ندارد، به این معنی که هیچکس عادت‌های رانندگی عالی ندارد.

به گزارش رویداد24، عدم استفاده از دنده عقب و فراموشی استفاده از چراغ راهنما اصولاً تأثیرات منفی بر رانندگی سایر رانندگان دارد. به عبارتی دیگر، برخی از عادات نادرست در رانندگی می‌توانند بر وضعیت رانندگی سایر افراد تأثیر بگذارند. در این گزارش، برخی از عادات نادرست در رانندگی که می‌توانند گیربکس دستی خودرو را خراب کنند، بررسی خواهند شد.

استراحت دادن دست بر روی دسته دنده

بعضی از رانندگان عادت دارند که در حین رانندگی دست خود را بر روی دسته دنده قرار می‌دهند، اما آگاهی ندارند که این حرکت ساده می‌تواند در طولانی مدت باعث خرابی قطعات گیربکس شود. تعمیرکاران خودرو معتقدند که قرار دادن دست بر روی دسته، باعث اعمال نیروی بیشتری به اتصالات و چرخ‌دنده‌های هماهنگ‌کننده می‌شود، که ممکن است به آسیب دیدن این قطعات منجر شود.

توقف خودرو پشت چراغ قرمز بدون خلاص کردن

بسیاری از رانندگان، به ویژه کسانی که تازه کار هستند، عادت دارند پای خود را همیشه بر روی پدال کلاچ قرار دهند و حتی در زمان‌های توقف خودرو پای خود را از روی کلاچ بر نمی‌دارند. آن‌ها غافل از این هستند که اگر خودرو را در حالت دنده قرار ندهند، جعبه دنده سریع‌تر از حالت عادی خراب می‌شود و باید قطعات آن را به طور مکرر تعویض کنند.

گرفتن طولانی مدت ترمز در سرپایینی‌ها

همانطور که بسیاری از رانندگان عادت دارند پای خود را بر روی پدال کلاچ نگه دارند، برخی دیگر نیز عادت به گرفتن ترمز در زمان‌های طولانی در شیب‌ها دارند. اما تعمیرکاران خودرو می‌گویند که نگه داشتن ترمز برای کاهش سرعت در شیب‌ها باعث ایجاد فشار غیرضروری بر روی لنت‌ها و دیسک ترمز می‌شود. به جای این عمل، می‌توانید از دنده‌های سنگین استفاده کنید و با استفاده از ترمزگیری‌های کوتاه و سبک، سرعت خودرو را کنترل کنید.

عدم تعویض به موقع دنده

بعضی از رانندگان عادت دارند که در یک دنده حرکت کنند، به عنوان مثال در دنده ۴ با پایین آمدن دور موتور، به جای تعویض دنده به ۳، در همان دنده ادامه می‌دهند و از انجام این کار خودداری می‌کنند. اما به نظر کارشناسان، اگر دور موتور از یک حدی پایین‌تر یا بالاتر باشد و در همان دنده شتاب‌گیری انجام شود، در واقع فشار زیادی بر روی موتور وارد می‌شود.

رانندگان باید به این نکته توجه کنند که باید به موقع اقدام به تعویض دنده کنند و این کار را به هیچ عنوان فراموش نکنند. در صورتی که دور موتور بسیار پایین یا بالا باشد، تعویض دنده به دنده معکوس (مثلاً از ۴ به ۳) به منظور حفاظت از موتور و جلوگیری از وارد آمدن فشار زیادی بر روی آن، ضروری است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعتراف پوچتینو به عادت عجیب: خرافاتی نیستم
  • اجیری و مزدوری در اسلام مکروه است / نباید تمام حیثیت علمی و عملی انسان در اختیار کارفرما باشد
  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو
  • سرمربی الهلال: مطمئنم به فینال صعود می‌کنیم
  • تتوی روی گردن یک سرباز در رژه ارتش خبرساز شد
  • شهریار مغانلو ترک عادت نکرد؛ گلزنی در دربی اصفهان
  • به این زوج دفاعی سپاهان عادت کنید
  • این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند
  • مدال نقره قهرمانی کشوری بر گردن کاراته کار قمی