Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مریم ژاله روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آغاز ششمین دوره هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی افزود: با توجه به اینکه ذات و ماهیت این برنامه براساس مشارکت و تعامل دانش‌آموزان با یکدیگر است وضعیت فعلی به لحاظ شیوع کرونا موجب اجرای غیرحضوری آن شده است.

وی ادامه داد: مجازی شدن حضور دانش‌آموزان در طرح یاریگران زندگی به عنوان یک فوق برنامه، موجب نگرانی والدین و نارضایتی برخی از آنها به دلیل اولویت داشتن برنامه‌های آموزشی برای آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان افزود: برخی از والدین نگران عقب افتادن فرزندانشان از درس و آموزش هستند و بر این اساس روند اجرای برنامه‌های تربیتی و پرورشی در این شرایط ضعیف است.

وی تاخیر و زمان‌بر بودن پاسخ دانش‌آموزان به سووالات ارائه شده درباره این طرح به دلیل مشکلات برقراری ارتباط با شبکه و آنلاین شدن را از دیگر دغدغه‌های اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس برشمرد و افزود: سال گذشته این طرح در ۲۰ درصد مدارس استان اجرا شد که با توجه به تعطیلی  چند ماهه اول سال تحصیلی به دلیل آلودگی هوا و سپس غیرحضوری شدن مدارس به دلیل شیوع کرونا، بطور ناقص به اجرا درآمد.

وی از اجرای این طرح در سال تحصیلی جدید در ۳۰ درصد مدارس استان اصفهان و در هفته مبارزه با اعتیاد اشاره کرد و گفت: ۲ فعالیت عمده در طرح یاریگران زندگی شامل فعالیت‌های رشدمدار و جامعه‌محور مدنظر است که منظور از فعالیت‌های رشدمدار، آن دسته از فعالیت‌هایی است که از طریق آموزش و فرهنگ سازی موجب رشد مهارت‌های خودمراقبتی در بین دانش آموزان، والدین، کارکنان و مدرسه می‌شود و در فعالیت‌های جامعه‌محور نیز کانون‌های یاریگران زندگی، تمامی فرآیند شناسایی مخاطرات مدرسه تا تعیین راهکار، طراحی پروژه، حمایت‌جویی و اجرای آن را به اجرا می‌گذارند.

رییس امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان درباره مشارکت دانش‌آموزان با رویکرد حل مساله اجتماعی در شرایط حضوری گفت: دانش‌آموزان پس از تشکیل کانون مدرسه‌ با کمک مربیان و تسهیلگران برنامه، ضمن فراگیری توانمندی‌ها و مهارت‌های لازم خودمراقبتی با کمک یکدیگر، طرح‌های کوچکی را در قالب آموزشی، ترویجی، مشاوره همتایان و مددکاری اجتماعی برای ترویج پیام‌های پیشگیری در مدرسه و محله خود طراحی می‌کنند و پس از حمایت جویی، با هدایت مربیان و تسهیلگران، آن را در مدرسه در بین خانواده‌ها و محله خود اجرا می‌کنند.

رییس امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان افزود: در شرایط کنونی به لحاظ غیرحضوری شدن آموزش در مدارس، این فرآیند توسط دانش‌آموزان و با ارتباط گیری مربیان و تسهیلگران در فضای مجازی صورت می‌گیرد.

وی به تجربه انجام و تاثیر این‌گونه برنامه‌ها در مدارس اشاره کرد و گفت: از سال ۹۵ تا ۹۷ طرح مشترکی با بهزیستی با عنوان مشارکت اجتماعی دانش آموزان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اجرا شد که بسیار موفق و تاثیرگذار بود.

وی به تجربه سال گذشته اجرای برنامه یاریگران زندگی در برخی مدارس استان اشاره کرد و گفت: در این راستا در حوزه اعتیاد که جزء موارد خطرات مربوط به بیرون از حوزه مدرسه بود، دانش آموزان به شناسایی مخاطرات، دسته‌بندی و اولویت بندی پرداختند و با حمایت شهرداری به اجرای برنامه تشویق برخی مغازه‌های اطراف مدارس که هیچ نوعی مواد دخانی نمی‌فروختند، پرداختند.

ژاله تاکید کرد: اجرای موفق این برنامه با توجه به اهمیت آن برای دانش‌آموزان با توجه به شرایط فعلی به لحاظ محدودیت‌های کرونایی نیازمند همکاری و حمایت خانواده‌هاست.

طرح یاریگران زندگی، اقدامی فرهنگی و پیشگیرانه در جامعه و با اولویت آموزش و پرورش است که تمام مقاطع تحصیلی از پایه اول ابتدایی تا آخر متوسطه را شامل می‌شود.

در این طرح آموزش‌ها به‌منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی، رفتارهای پرخطر و مبارزه با اعتیاد بصورت همزمان برای سه گروه تأثیرگذار در نظام آموزشی شامل دانش‌آموزان، والدین و اولیای مدارس و با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برای دومین سال در مدارس استان اصفهان اجرا می‌شود.

ششمین دوره هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در مدارس  ۲۲ تا ۲۸ آبان برگزار می‌شود.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی مدارس اختصاصی ایرنا اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی مدارس اختصاصی ایرنا اصفهان آسیب های اجتماعی مدارس اختصاصی ایرنا اصفهان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۴۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند

شهردار یزد گفت: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است و دانش‌آموزان مدارس استثنایی، رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی در بازدید از پارک آموزش ترافیک شهرداری و روند آموزش رفتارهای ترافیکی با بیان اینکه باید برای ارتقای ایمنی ترافیک و رعایت حقوق شهروندی آموزش در تمام مقاطع سنی وجود داشته باشد، اظهار کرد: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است.

وی افزود: علاوه بر دانش‌آموزان مهدکودک، پیش دبستانی و سایر مقاطع تحصیلی، دانش‌آموزان مدارس استثنایی استان نیز آموزش‌های لازم را در خصوص رفتارهای ترافیک، مقررات ایمنی و عبور و مرور و خطرهای ناشی از بی توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی فرا می‌گیرند.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: آموزش در این پارک به منظور نهادینه کردن و رعایت قانون و مقررات هنگام رانندگی و آشنایی کودکان با علائم ترافیکی است؛ بنابراین آموزش کودکان در هر زمینه‌ای که باشد اثرگذاری بیشتری نسبت به آموزش بزرگسالان دارد زیرا کودکان در رده سنی قرار دارند که به راحتی آموزش‌های مختلف را فرا می‌گیرند و به خوبی رعایت می‌کنند.

به گزارش ایمنا، پارک آموزش ترافیک شهرداری یزد روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است که این آموزش با همکاری پلیس راهور به دو صورت تئوری و عملی انجام می‌شود، به نحوی که در بخش تئوری، آموزش در کلاس و با حضور مربی به صورت تصویری (پخش انیمیشن‌های ترافیکی)، برگزاری مسابقه و پرسش و پاسخ در خصوص مسائل ترافیکی و در بخش عملی در محوطه پارک، برنامه‌های آموزشی همچون نحوه آشنایی با چراغ‌ها، تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، راه‌ها، پیاده‌رو و خیابان‌ها و دیگر نشان‌ها که در مقیاس کوچک‌تر طراحی و احداث شده است، انجام می‌شود.

کد خبر 747073

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟