Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبر استعفای محمد علیپور از مدیرعاملی تراکتور را کمتر کسی باور کرد. از همان لحظه ای که اعلام شد علیپور استعفا کرد و هیات مدیره استعفایش را پذیرفته، معلوم بود موضوع چیزی غیر از این اعلام رسمی است. مگر می شود یک مدیر که تازه به تیمی رفته و تا همین دو روز پیش درگیر خرید بازیکن بوده، ناگهان استعفا کند؟ این استعفا بوی برکناری می داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش طرفداری، تنها با گذشت یک روز از انتشار خبر رسانه رسمی تراکتور مبنی بر موافقت هیات مدیره با استعفای مدیرعامل، برخی منابع خبری در تبریز پرده از راز قطع همکاری باشگاه تراکتور و محمد علیپور برداشته اند.

 محمد علیپور که کمتر از 45 روز قبل مدیرعامل باشگاه تراکتور شده بود تا خاطره دوران همکاری منصوریان و علیپور در نفت تهران، این بار در تبریز تکرار و تجدید شود، به دلیل عملکردش در فصل نقل و انتقالات کنار گذاشته شد.

توافق مالک و مدیرعامل بر سر واژه استعفا

 البته توافق مالک باشگاه و مدیرعامل این بود که خبر این قطع همکاری به شکل استعفا منتشر شود اما رسانه های رسمی و غیر رسمی نزدیک به باشگاه تراکتور از اولین ساعات بامداد امروز، با انتشار متن های پراکنده ای درباره یارگیری تراکتور، مستقیم و غیرمستقیم به این نکته اشاره کردند که یارگیری علیپور مورد تایید زنوزی نبود.

 صرفنظر از اتهام هایی که در این شبکه های اجتماعی و صفحه های هواداری تراکتور به مدیرعامل برکنار شده باشگاه نسبت داده اند، گفته می شود اختلاف مالک و مدیرعامل با جذب محمد عباس زاده اوج گرفت. 

شایعه هزینه 37 میلیاردی برای جذب 5 بازیکن

 از تبریز خبر می رسد جذب بازیکنانی نظیر سعید واسعی، هادی محمدی، وفا هخامنش، وحید بوحمدان، محمد عباس زاده، محمد مسلمی پور، محمد خرم الحسینی، حبیب فرعباسی هزینه ای روی دست باشگاه گذاشته که مورد تایید مالک تراکتور نیست. حتی در یکی از شبکه های اجتماعی یک فرد نزدیک به مالک تراکتور، مدعی شده عقد قرارداد دو ساله با واسعی، محمدی، هخامنش، بوحمدان و عباس زاده 37 میلیارد تومان از بودجه این فصل تراکتور را مصرف کرده و سرانجام همین مدل یارگیری، در ماجرای جذب عباس زاده که شایعه شده برای دو سال بیش از 4 میلیارد تومان برای تراکتور آب می خورد، طرفین را به نقطه قطع همکاری رسانده است.

اعتراض تبریزی ها به یارگیری مدیرعامل و تغییر موضع باشگاه!

 در تبریز اعتراض هایی هم نسبت به نوع یارگیری علیپور در رده سنی پایین تر و پر کردن لیست بازیکنان امید و زیر 23 سال وجود داشت. جذب یک سری بازیکن غیر بومی به خصوص بازیکنی که تبریزی ها می گفتند حتی در آسیا ویژن هم ذخیره بوده و عقد قرارداد با امیدها و زیر 23 ساله های ناشناس، مواردی بود که از مدتها قبل مورد انتقاد تبریزی ها قرار داشت.

 گویا مالک تراکتور که آن زمان از مدیریت باشگاه دفاع می کرد و از هواداران تبریزی می خواست با سکوت خود، اجازه بدهند علیپور که مدیرعامل مورد تایید علیرضا منصوریان بود و با سرمربی تیم هماهنگی کامل داشت، کارش را در آرامش جلو ببرد، این اواخر دیگر مثل قبل از مدیرعامل حمایت نمی کرد!

تراکتور منتظر معرفی مدیرعامل بعدی

 درباره دوران کوتاه مدیریت علیپور در تبریز، شایعه زیاد است اما نمی توان این شایعه ها را ملاک قرار داد. هر چه هست، حالا دیگر محمد علیپور که با حمایت علیرضا منصوریان مدیرعامل تراکتور شده بود، در این باشگاه سمتی ندارد. فعلا حسن آذرنیا کارها را پیش می برد تا عباس الیاسی و همکارانش در هیات مدیره باشگاه، با هماهنگی زنوزی مدیرعامل جدید را معرفی کنند!

 مدیرعاملی که البته پروازی نباشد چراکه گفته می شود یکی از دلایل شروع مشکلات هیات مدیره با علیپور این بود که مدیرعامل تراکتور پروازهای متعددی به تهران داشت. آمارهای غیر رسمی می گوید علیپور طی 45 روز مدیریت در تراکتور، بیش از 25 پرواز داشت و برخی روزها صبح با اولین پرواز هواپیمایی آتا از تهران به تبریز می رفت و شب دوباره به تهران برمی گشت.

 

بیشتر بخوانید؛

هیات مدیره باشگاه تراکتور با استعفای محمد علیپور، مدیرعامل این تیم موافقت کرد

استعفا حفظ ظاهر بود؛ مدیرعامل تراکتور برکنار شد

قرارداد محمد عباس زاده با تراکتور احتمالا ثبت نمی شود!

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه تراکتور هیات مدیره محمد علیپور قطع همکاری عباس زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روایت ها از دوران استانداری محمود احمدی نژاد در اردبیل و ردپای محصولی در سوآپ نفتی در همان دوره، بارها و بارها تکرار شده است.

محمود عباس‌زاده مشکینی، نماینده فعلی مشکین شهر در مجلس که طی روزهای اخیر مهمان «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین بود، روایت خود از این ماجرا را دارد. . او که در دوران استانداری احمدی نژاد در اردبیل، مدیر کل امور شهری و روستایی استانداری اردبیل بوده است می گوید؛«ما نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم که در اینجا پولی نصیب استان می‌شد، به این صورت که آن زمان به اندازه بودجه عمرانی دولت از محل سوآپ پول به قلک عمرانی استان تزریق شد. لذا از دولت مرکزی پول نمی‌گرفتیم و یک خلاقیتی بود.»

او حضور محصولی در یکی از کارگزاری هایی که مسئول این سوآپ نفتی بودند را رد نمی کند و تاکید دارد؛«خیلی‌ها بودند که نفت و گازوئیل را می‌گرفتند و می‌بردند می‌فروختند و حاشیه سودی هم داشتند. محصولی هم مسئول یکی از این کارگزاری ها بود.»

بخش هایی از گفتگو با محمود عباس‌زاده مشکینی، نماینده مشکین شهر در مجلس یازدهم را بخوانید؛ (مشروح این گفتگو طی روزهای آینده منتشر خواهد شد.)

****

*آقای عباس‌زاده! روایت های زیادی از رابطه احمدی نژاد و محصولی در دوران حضورشان در ارومیه و اردبیل شنیده می شود، خصوصا در ماجرای سوآپ نفتی. روایت شما از این رابطه و پرونده چیست؟

در مورد محصولی قضیه به این ترتیب است که او در دوره‌ای تحت عنوان فردی از بخش خصوصی به اردبیل آمد، آن زمان احمدی‌نژاد استاندار اردبیل بود و این دو ارتباطی داشتند، بعد از آن هم در دولت احمدی‌نژاد وزیر شد و همکاری افزایش پیدا کرد.

فاصله بین احمدی نژاد و محصولی بیشتر خواهد شد

با توجه به اینکه بنده هر دو نفر را می‌شناختم از ابتدا متوجه تفاوت‌های فکری این دو نفر می‌شدم کما اینکه در شکل‌گیری جبهه پایداری که بنده فکر می‌کنم پایه‌گذار این جریان محصولی بود، این تفاوت خودش را نشان داد و معلوم بود که تفکر احمدی‌نژاد این نیست و هر چه جلوتر آمدیم این تفاوت‌ها آشکارتر و روشن‌تر شد.

بنده دو جریان احمدی‌نژاد و محصولی را به عنوان دو جریانی که زاویه آنها کم شود، پیش‌بینی نمی‌کنم و حتی اعتقاد دارم این زاویه بیشتر و بیشتر هم خواهد شد. اگر محصولی و احمدی‌نژاد را به عنوان دو فرد در نظر بگیریم فاصله آنها بیشتر خواهد شد اگر به عنوان دو جریان هم در نظر بگیریم، باز هم فاصله آنها بیشتر خواهد شد چراکه تفاوت‌های فکری ساختاری دارند.

سوآپ نفتی خلاقیت خوبی بود زیرا...

*شما در جریان مسائل مرتبط با قضیه سوآپ نفتی هم هستید؟

از نزدیک خیر اما از دور بله. جریان به این ترتیب بود که در آن زمان میان آذربایجان و ارمنستان اختلاف بود و ارمنستان میان آذربایجان و نخجوان که مربوط به خاک آذربایجان است، فاصله انداخته بود و آذربایجان نمی‌توانست به این استان سوخت برساند، از طرفی استان‌های ایران سهمیه نفت و گازوئیلی ندارند، آن زمان خلاقیت خوبی صورت گرفت و از داخل کشور چیزی به بیرون نرفت.

آن زمان میان ایران و جمهوری آذربایجان قراردادی بود که طبق آن نفت و گازوئیل را باکو از طریق پارس‌آباد وارد ایران می‌کرد، کامیون‌های آذری عرض استان اردبیل و آذربایجان شرقی را می‌پیموندند، به سمت جلفا می‌رفتند و مجدداً وارد خاک نخجوان می‌شدند، قرار بود حق راهی به ایران پرداخت کنند اما از دولت وقت ایران مجوز قانونی گرفتند و با ابتکاری گفتند که وقتی دولت مرکزی به اردبیل نفت و گازوئیل می‌دهد به جای اینکه این موارد را به پالایشگاه اردبیل بفرستد، سهم ما را از تبریز پرداخت کند و ما در داخل استان نفت و گازوئیل وارداتی باکو را استفاده می‌کنیم و کامیون‌ها هم دیگر عرض استان اردبیل را نمی‌روند، بلکه ما همین نفت و گازوئیل وارد شده را مصرف می‌کنیم و از سهم اردبیل و میزان سوخت مصرفی نخجوان را از تبریز می‌دهیم.

نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم

ما نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم که در اینجا پولی نصیب استان می‌شد، به این صورت که آن زمان به اندازه بودجه عمرانی دولت از محل سوآپ پول به قلک عمرانی استان تزریق شد. لذا از دولت مرکزی پول نمی‌گرفتیم و یک خلاقیتی بود.

البته این کار را به کارگزار می‌دادند که انجام دهد به این ترتیب که به او می‌گفتند سهم ما را بگیر و فلان جا بفروش، لذا این کار با مجوز و قانونی صورت گرفت و هم به نفع استان بود. دولت که تغییر کرد و اصلاح‌طلبان روی کار آمدند، پرونده تشکیل دادند شکایت کردند وکیل گرفتند و نهایتاً نتوانستند آنچه می‌خواهند را اثبات کنند.

هیچ کسی در جریان پرونده سوآپ نفتی بازداشت نشد

*اما آقای اقبال عباسی، شهردار وقت گفته که چند نفر در جریان این پرونده بازداشت شدند...

خیر، هیچ‌کس بازداشت نشد، اقبال عباسی شهردار اردبیل زمان استانداری احمدی‌نژاد بود که بعد اصلاح‌طلب شد. خیر قضیه به این ترتیب نبود، پرونده تشکیل شد، به تهران آمد و تا دیوان عالی کشور و آن اتهاماتی که اصلاح‌طلبان به اینها زده بودند، رأی برائت گرفتند که اگر این رأی صادر نمی‌شد اینها نمی‌توانستند وزیر و و کیل شوند...(با خنده)

*همه پول‌های ناشی از سوآپ...

من شخصاً در جریان روند آن پرونده قضایی بودم که نهایتاً رأی برائت صادر شد.

محصولی، مسئول یکی از کارگزاری هایی بود که نفت و گاز را می فروخت و حاشیه سودی داشت

*بنابراین منظور شما این است که از این سوآپ نفتی هیچ پولی عاید محصولی و احمدی‌نژاد نشد؟

آن زمان سازمان همیاری‌های احمدی‌نژاد بود که این سازمان هیئت امناء داشت و درآمد آن با سیاست‌گذاری هیئت امناء هزینه می‌شد، لذا بحث شخصی نبود. البته آن زمان فقط یک کارگزار نبود بلکه کارگزاران فراوانی بودند که با سازمان همیاری‌های شهرداری قرارداد می‌بستند و این کار را انجام می‌دادند، لذا کارگزار سود می‌کرد.

*محصولی هم یکی مسئول یکی از آن کارگزاری ها بود...

بله محصولی هم به عنوان کارگزار طرف قرارداد بود، البته خیلی‌ها بودند که نفت و گازوئیل را می‌گرفتند و می‌بردند می‌فروختند و حاشیه سودی هم استفاده می‌کرد. در حال حاضر هم شرایط به همین ترتیب است به عنوان مثال فردی که نفت ایران را به عراق می‌برد، سود می‌کند. در این مورد خیلی حرف‌ها گفته شد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898751

دیگر خبرها

  • پشت پرده افزایش خودکشی رزیدنت‌ها در ایران
  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • الیمالات نور نابود شد؛ با عوامل اصلی برخورد کنید
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • صحبت‌های مدیرعامل تراکتور درباره حضور گل‌محمدی در تبریز
  • نصیرزاده: مشکل یحیی به کمک خودش حل می‌شود
  • نصیرزاده: مشکل یحیی به کمک خودش حل می‌شود؛ مخالفت بازیکنان؟ این هم مثل کلینزمن دروغ است
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • گل محمدی و تراکتورسازی در دقیقه ۹۰ | گران‌ترین سرمربی لیگ جذب شد؟