Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست‌وششمین روز از آبان ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظر قادر آشنا پیرامون پرداخت کمک‌هزینه‌های جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد.

خبرگزاری میزان  - بیست‌وششمین روز از آبان ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظر قادر آشنا پیرامون پرداخت کمک‌هزینه‌های جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمک‌هزینه‌های جشنواره تئاتر فجر تماما پرداخت شده است/همچنان در انتظار تعطیلی احتمالی تهران هستیم   رییس مرکز هنر‌های نمایشی کشور گفت: هنوز هیچ تماشاخانه‌ای رسما شروع به فعالیت نگرفته است، این تصمیم مخالفان و موافقان خاص خود را دارد، برخی تماشاخانه داران مخالف فعالیت پیش از ساعت ۱۸ هستند، زیرا به حق معتقدند که مخاطب تئاتر به هیچ وجه پیش از این ساعت پا به سالن نمی‌گذارد.

قادر آشنا در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین وضعیت فعالیت تماشاخانه‌های تئاتر در ایام کرونا گفت: ما همچنان در صدد هستیم تا برای بهره وری بهتر و رضایت مخاطب و اهالی تئاتر برنامه ریزی‌هایی را جهت تسهیل در اجرا و تماشای تئاتر فراهم کنیم.

وی در همین راستا ادامه داد: واقعیت امر قرار است تا از ابتدای آذر ماه محدودیت‌های تازه اعمال شود، این امر طبیعتا کار را برای فعالیت اهالی تئاتر سخت‌تر خواهد کرد، از سویی اخباری مبنی بر احتمال تعطیلی دو هفته‌ای تهران به گوش می‌رسد که هنوز قطعی نشده است و ما منتظریم تا ببینیم از ابتدای آذر چه محدودیت‌هایی برای تئاتر در نظر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

رییس مرکز هنر‌های نمایشی کشور پیرامون فعالیت تماشاخانه‌های تئاتر پیش از ساعت ۱۸ اظهار کرد: هنوز هیچ تماشاخانه‌ای رسما شروع به فعالیت نگرفته است، این تصمیم مخالفان و موافقان خاص خود را دارد، برخی تماشاخانه داران مخالف فعالیت پیش از ساعت ۱۸ هستند، زیرا به حق معتقدند که مخاطب تئاتر به هیچ وجه پیش از این ساعت پا به سالن نمی‌گذارد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

دولت‌آبادی: کتاب خوب همانند یک گنج است   یک نویسنده کتاب گفت: کتاب خوب همانند یک گنج است، از سوی دیگر کتاب خوب یعنی ذخیره تجربه و فکر یک نویسنده خوب، کتاب فرصت مشارکت در تجارب سایر افراد اعم از موفق یا غیر موفق را فراهم می‌کند و افراد صاحب تجربه نکاتی ارزنده را به مخاطب منتقل می‌کنند.

حسن دولت آبادی در گفتگو با خبرگزاری میزان پیرامون علل کاهش سرانه مطالعه در کشور گفت: یکی از علل کاهش سرانه مطالعه کتاب وجود جایگزین‌هایی همانند فضای مجازی است، امکانات دیجیتال که اغلب بی‌هویت و ناشناخته هستند به علت در دسترس نبودن درست کتاب ضربه‌های سختی را بر سرانه مطالعه وارد کرده اند.

وی در همین راستا ادامه داد: عدم وجود فرهنگ مطالعه در جامعه و بی توجهی خانواده به خرید کتاب ضربات فراوانی به سرانه مطالعه زده و به همین دلیل مطالعه به عنوان یک ضرورت و بخشی از اعمال روزانه هر فرد شناخته نمی‌شود لذا ما شاهد گسترش بی توجهی پیرامون مقوله مطالعه کتاب هستیم، البته در این میان عواملی همانند مشغله والدین و قیمت بالای کتاب را باید مقصران کاهش سرانه مطالعه دانست، گرچه عدم وجود حساسیت‌های لازم در حوزه نشر از سوی دست اندرکاران این حوزه خود مسئله‌ای قابل تامل شناخته می‌شود.

دولت آبادی در مورد کم کاری‌های شکل گرفته از سوی رسانه‌ها ابراز کرد: نبود برنامه‌های منسجم و مستمر در ارائه امکانات و تبلیغات جهت شناسایی کتاب‌های خوب به جامعه به عنوان ضعف بزرگ حوزه فرهنگ شناخته می‌شود، در این میان رسانه‌های داخلی هم در تبلیغ کتاب بی‌ثمر بوده‌اند، این در حالی است که علیرغم وجود رسانه‌های دیجیتال و پیشرفته همچنان گسستگی در فرهنگ مطالعه به خوبی دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

وی تاکید کرد: ما باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که مردم بتوانند بهترین بهره‌برداری را از زمان داشته باشند و حتی در هنگام حضور در اتوبوس یا مترو مطالعه کنند، برای این منظور کتاب‌هایی با قطع پالتویی که امکان جابجایی فراوانی دارد این امکان را می‌دهد که در همه مکان‌ها افراد به مطالعه بپردازند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

افزایش سرانه مطالعه نیازمند تغییر در زیر ساخت‌های فرهنگی است   یک نویسنده کتاب گفت: کتاب ارزشمند‌ترین کالا در زندگی هر انسانی محسوب می‌شود، اما ایراد کار ما از آنجا آغاز می‌شود که متاسفانه نتوانسته‌ایم خودمان را با کتاب مانوس کنیم و لذت کتاب خواندن را به خوبی درک نکرده‌ایم، اگر چنین رویدادی در زندگی هر فرد رخ دهد آینده خود و جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم قطعاً تضمین شده و رو به توسعه خواهد بود.

احمد عربلو در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون فرارسیدن هفته کتاب گفت: کتاب ارزشمند‌ترین کالا در زندگی هر انسانی محسوب می‌شود، اما ایراد کار ما از آنجا آغاز می‌شود که متاسفانه نتوانسته‌ایم خودمان را با کتاب مانوس کنیم و لذت کتاب خواندن را به خوبی درک نکرده‌ایم، اگر چنین رویدادی در زندگی هر فرد رخ دهد آینده خود و جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم قطعاً تضمین شده و رو به توسعه خواهد بود.

وی به جایگاه کتاب و مطالعه اشاره و ابراز کرد: جای تاسف دارد که جامعه ایرانی که دارای ادبیاتی غنی است نسبت به مطالعه تا این حد بی‌تفاوت شده‌است، کتاب در حقیقت عاملی برای رشد و توسعه فکر و ذهن هر فرد محسوب می‌شود هنگامی که تک تک این افراد به رشد دست یابند در آینده شاهد تحول و شکوفایی جامعه و فرهنگ خواهیم بود، من در رشته ادبیات تحصیل کردم هنگامی که وارد دانشگاه شدم متوجه شدم که ادبیات کلاسیک ما تا چه اندازه غنی و ارزشمند است از سوی دیگر چقدر کتاب وجود دارد که من حتی یک عدد از آن‌ها را هنوز نخوانده ام.

عربلو پیرامون اهمیت مطالعه کودکان و نوجوانان ابراز کرد: ادبیات ما در حوزه کودک و نوجوان رویکرد‌های ارزشمندی را طی سال‌های اخیر در دستور کار خود قرار دهده و رشد بسیار زیادی را پشت سر گذاشته است، تعداد کتاب‌های تولیدشده و با محتوا‌های جالب برای گروه سنی کودک و نوجوان قابل توجه و چشمگیر بوده، اما آنچه باید مورد توجه قرار بگیرد فعالیت و مسئولان و دست‌اندرکاران کتاب است، بها دادن به نویسندگان و حمایت از حوزه نشر همچنین کتاب‌های تالیف شده مهم است.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

نویسنده کتاب «مردی که زمین نیفتاد» نقش رسانه‌ها در توسعه سرانه مطالعه را مورد بررسی قرار داد و افزود: رسانه‌ها نتوانستند آن طور که باید و شاید حق خود را نسبت به مطالعه و معرفی کتاب‌ها اجرا کنند، همین امر در کنار شکل‌گیری و توسعه فضای مجازی سبب شده کتاب به حاشیه رانده شود با این همه من معتقد هستم که سرانه مطالعه کودکان نسبت به بزرگسالان خیلی بیشتر است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

سریال «شهید باکری» در آستانه فیلمبرداری/ «هادی حجازی‌فر» از حل شدن مشکل لوکیشن خبر داد   هادی حجازی‌فر در صفحه اینستاگرام خود از حل شدن مشکل لوکیشن سریال «شهید مهدی باکری» خبر داد، وی چندی پیش در صفحه خود از تمامی مسئولین کشوری و لشکری درخواست کرده بود تا در ساخت این اثر تلویزیونی به یاری‌اش بیایند.

هادی حجازی‌فر در صفحه اینستاگرام خود از حل شدن مشکل لوکیشن سریال «شهید مهدی باکری» خبر داد، وی چندی پیش در صفحه خود از تمامی مسئولین کشوری و لشکری درخواست کرده بود تا در ساخت این اثر تلویزیونی به یاری‌اش بیایند. 

حجازی فر فر اعلام کرده که با حل مشکل لوکیشن تمامی مقدمات برای شروع فیلمبرداری اثر آماده است و «سریال شهید باکری» به زودی جلوی دوربین می رود. این مجموعه به کارگردانی هادی حجازی‌فر و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری در ۷ قسمت با پروداکشن سینمایی تهیه و تولید می‌شود و محصول سیمافیلم است.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

براساس آخرین اخبار در حال حاضر «فارس باقری» و «امیر نوروزی» در کنار هادی حجازی فر به تازگی نگارش نهایی فیلمنامه سریال «شهید باکری» را به اتمام رسانده اند، فارس باقری نمایشنامه‌نویس، کارگردان و نویسنده است. باقری طی سال‌های گذشته در عرصه تدریس و تولید تئاتر فعالیت داشته و امیر نوروزی نیز در آثار موفقی همچون نمایش «لانچر ۵» به ایفای نقش پرداخته است.

همچنین هادی حجازی فر برای سایر نقش‌های این سریال در حال جستجو در میان بازیگران جوان تئاتر است، وی در اعلامیه‌ای از بازیگران بین هفده تا بیست و هفت سال دعوت کرده تا بخش کوتاهی را به صورت ویدیو برای فارس باقری به عنوان مسئول انتخاب بازیگر اثر ارسال نمایند.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

 

برچسب ها: ادبیات دین و اندیشه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا ادبیات دین و اندیشه کمک هزینه های جشنواره تئاتر فجر خبرگزاری میزان بیشتر بخوانید هادی حجازی فر سرانه مطالعه مشکل لوکیشن کلیک کنید کتاب خوب رسانه ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰ درصدی آثار هنری شرکت کننده در جشنواره بین المللی امام رضا


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرتضی سعیدی زاده مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا با حضور در برنامه سلام خبرنگار درخصوص جزئیات برگزاری رویداد چله رضوی، اظهار کرد: امسال طراحی کردیم که جشنواره‌ها را به میدان خدمت مردم بیاوریم به تعبیری فعالیت‌های جشنواره ای، رویدادها، کنش ها، تولیدات و اثرات فعالیت‌های فرهنگی که هنرمندان انجام می‌دهند را در فضای عمومی جامعه انتشار می‌دهیم. از این رو این روز‌ها تا میلاد امام رضا علیه السلام و روز زیارتی ایشان که ۲۳ ذی القعده است را به نام چله رضوی تعریف کردیم و همه فعالیت‌های بنیاد امام رضا (ع) را در این بازه زمانی در سطح کشور گسترش می‌دهیم.

سوال: چه برنامه‌هایی را برای چله رضوی اجرا می‌کنید و هدف از برگزاری این مجموعه برنامه‌ها چیست و سرفصل‌های مهم این برنامه‌ها را تشریح کنید.
سعیدی زاده: بنیاد امام رضا (ع) توسعه فرهنگ رضوی و گفتمان امامت و ولایت را در جامعه اسلامی ایران دنبال می‌کند و با رویکرد تولیدات فرهنگی، هنری و رسانه‌ای این جریان را پیگیری می‌کند. کارویژه بنیاد امام رضا (ع) زیست بوم حوزه فرهنگ، هنر و رسانه با تاکید بر توسعه فرهنگ رضوی است. امسال چهارده جشنواره را در بازه زمانی آذر ۱۴۰۲ که به میلاد امام رضا (ع) در اردیبهشت امسال ختم می‌شود اجرا می‌کنیم، این چهارده جشنواره شامل چهار جشنواره شعر فارسی، عربی، ترکی و کودک و نوجوان، سه جشنواره تئاتر خیابانی، تئاتر کودک و نوجوان و تئاتر بزرگسال، سه جشنواره تجسمی، خوشنویسی و گرافیک، یک جشنواره هنر‌های تصویری، فیلم و پویانمایی و مستند و یک جشنواره سرود در حوزه دانش آموزی و یک جشنواره روستایی در بوم روستا‌های کشور است. ویژه برنامه رویداد آوای ارادت رضوی هم در سطح‌های استان‌های کشور برگزار می‌شود.
امسال علاوه بر برگزاری جشنواره‌ها که یک شامل فرآیند فراخوان، ارسال آثار، داوری و برگزیده شدن هنرمندان است رویداد‌های جانبی را نیز در فضای جشنواره به شدت تمرکز بخشیدیم و کار توسعه پیدا کرد.

سوال: رویداد‌های جانبی که اشاره کردید چیست؟
سعیدی زاده: حدود ۳۰ محفل شعر در سطح کشور برگزار می‌کنیم.

سوال: علاوه بر آن جشنواره‌ای که در حوزه شعر و موسیقی دارید؟
سعیدی زاده: بله، سی محفل شعری شامل حدود پنج محفل شعر در حوزه شعر فارسی، پنج محفل شعر در حوزه شعر کودک و نوجوان، پنج محفل شعر در حوزه شعر ترکی آذری، هفت هشت محفل شعر در حوزه کودک و نوجوان در استان‌های مختلف با حضور شعرای استان‌ها و شعرای ملی در سطح استان‌های مختلف برگزار می‌شود.
تقریبا در همه استان‌های کشور محافل شعر با حضور اساتید و شاعران آیینی ملی همراه با قدردانی از پیشکسوتان این حوزه برگزار می‌شود این محافل شعر در میان مردم در هیات‌های مذهبی، کانون‌ها و مساجد برگزار می‌شود.

سوال: آیا جشنواره‌های دیگر نیز به صورت استانی برگزار خواهد شد یا نه؟
سعیدی زاده: بله، امسال جشنواره‌های تئاتر شامل سه جشنواره کودک و نوجوان، تئاتر خیابانی و تئاتر سهمیه‌ای در استان‌های دیگر نیز برگزار می‌شود، امسال از ۴۵ گروه تئاتر حمایت می‌کنیم و این گروه‌های تئاتر در استان‌های مختلف ۱۰ تا ۱۵ شب، تئاتر صحنه ای، خیابانی و کودک و نوجوان اجرا می‌کنند می‌دهند و فعالیت‌های فرهنگی و هنری را داریم در سطح ملی گسترش می‌دهیم. در حوزه تجسمی هم نمایشگاه آثار در حوزه عکس، خوشنویسی و گرافیک در انتهای دهه کرامت در مشهد مقدس و اگر بتوانیم در تهران نمایشگاه هنر‌های تجسمی رضوی برگزار خواهد شد.

سوال: در دهه کرامت برای بانوان و دختران جوان چه برنامه ویژه‌ای دارید؟
سعیدی زاده: در جشنواره خوشنویسی بخشی به نام ملکه آفتاب داریم که مختص بانوان است و از این خوشنویسان قدردانی خواهد شد امسال در اختتامیه جشنواره امام رضا (ع) تقدیر از خادمین فرهنگ رضوی تدارک دیده می‌شود که بخشی از آن مختص بانوان و زنان جوان کشور اسلامی است.

سوال: اتفاقات و رویداد‌هایی که از ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ در غزه افتاده و تعداد زیادی از مردم فلسطین به شهادت رسیدند و بیش از ۷۰ درصد از آنان زنان و کودکان بودند، در جشنواره امسال بخشی مختص به موضوع غزه هم دارید؟
سعیدی زاده: در جشنواره گرافیک امسال در بخش هنر‌های تجسمی جشنواره بخشی به عنوان مبارزه و استقامت تعریف کرده ایم یکی از ابعاد زندگی امام رضا (ع) زندگی مبارزاتی ایشان است که باید از دریچه‌های مختلف به جامعه اسلامی و جامعه جهانی بازنمایی شود، بحث مبارزه و قیام را تعریف کرده ایم امسال به عنوان جایزه ویژه گرافیک رضوی به برترین اثری که در حوزه غزه تولید شده باشد یک جایزه ویژه تعلق می‌گیرد و در نمایشگاه آثار جهان اسلام هم درباره غزه نمایشگاه تجسمی برگزار خواهد شد.

سوال: اشاره کردید به این که در بخش‌های مختلف آثاری را دارید که ارایه می‌شود در استان‌های مختلف هم این آثار به نمایش گذاشته می‌شود از کدام یک از این حوزه‌ها بیشترین اقبال و استقبال انجام شده است؟
سعیدی زاده: حوزه‌ها متفاوت است زیست بوم‌های حوزه فرهنگ و هنر با یکدیگر متفاوت است نمی‌توانیم مقایسه‌ای در زمینه تعداد داشته باشیم، اما در حوزه تجسمی آثار خیلی خوبی داشتیم بالغ بر هزار و ۵۰۰ اثر در حوزه تجسمی، خوشنویسی، عکس و گرافیک تعریف شده است البته غیر از جشنواره روستایی، در بخش جشنواره عکس روستایی بالغ بر دو هزار عکس روستایی تعریف شده است.

سوال: بخش روستایی امسال به جشنواره اضافه شده است؟
سعیدی زاده: بله، بخش روستایی امسال در پنج محور سرود، مدیحه سرایی و منقبت خوانی، نقالی، آیین‌های نمایشی و عکس جشنواره روستایی رضوی شکل گرفته است. در بخش روستایی علاوه بر حوزه تجسمی حوزه شعر هم بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ اثر شعر فارسی، ترکی، عربی و کودک و نوجوان داریم.

سوال: تعداد آثار نسبت به سال‌های گذشته چقدر رشد داشته است؟
سعیدی زاده: فکر می‌کنم ۵۰ درصد رشد داشته است.

سوال: برداشت و برآوردتان از کیفیت آثار ارایه شده به جشنواره امسال چیست؟
سعیدی زاده: امسال رویکرد حمایتی نسبت به جشنواره داشتیم یعنی علاوه بر فراخوان و اطلاع رسانی، از گروه‌ها و هنرمندان مختلف حمایت می‌کنیم، در بخش آموزش، هم افزایی هنرمندان با اساتید و تولید اثر با رویکرد فاخر و اثرگذار مبنای جشنواره امسال بوده است، قطعا در نمایشگاه آثار هنر‌های تجسمی رضوی در دهه کرامت در مشهد و تهران این آثار به نمایش گذاشته می‌شود کیفیت آثار در حوزه‌های تجسمی، شعر و تئاتر که از ۴۵ اثر تئاتر در فرآیند تولید شامل طرح تئاتر، ارائه نمایشنامه و ارایه فیلم حمایت شده است، فکر می‌کنیم مداخله فرآیندی که بنیاد امسال در تولید آثار فاخر و حوزه رضوی داشته به تولید آثار به لحاظ کیفی کمک کرده است.

سوال: چه افقی برای این جشنواره متصورید افق این جشنواره برای سال آینده چیست؟
سعیدی زاده: دو سطح را تعریف می‌کنیم یک سطح این است که جشنواره امام رضا (ع) جشنواره‌ای حرفه‌ای برای تولید آثار اثرگذار و تخصصی برای انتقال فرهنگ و معارف رضوی باشد در این حوزه با هنرمندان و برجستگان حوزه هنر و رسانه و فرهنگ رضوی در فرهنگ کشور ارتباط برقرار می‌کنیم که هم با رویکرد حمایتی هم با رویکرد آموزش و توانمندسازی بتوانیم آثار را تولید کنیم از سوی دیگر نیاز داریم که این آثار را در دسترس عموم مردم قرار دهیم. در حوزه رویداد‌های فرهنگی و هنری که امسال بالغ بر ۵۰۰ رویداد در فضای جشنواره امام رضا (ع) در اردیبهشت شکل پیدا می‌کند، همچنین تا میلاد امام رضا (ع) وبگاهی را در بستر فضای مجازی به عنوان پنجره شکل می‌دهیم.

سوال: علاقه‌مندان به این آثار در حوزه تجسمی، در حوزه شعر و موسیقی می‌توانند این آثار را بخوانند، بشنوند یا تئاتر‌هایی که به آن‌ها اشاره کردید که تئاتر‌های خیابانی جزو آن است بعد از برگزاری چله رضوی هم در استان‌ها عرضه می‌شود، آیا زیرساختی برایش فراهم شده است که علاقه‌مندان بتوانند ببینند؟
سعیدی زاده: در بستر فضای مجازی که وبگاه و پنجره آن راه اندازی می‌شود این آثار و تولیدات در معرض دید عموم جامعه قرار می‌گیرد به غیر از این در اجرا‌های عمومی و در رویداد‌های میدانی هم در طول سال برگزاری جشنواره استمرار دارد و فعالیت‌ها در معرض ارایه عمومی قرار خواهد گرفت.

سوال: آیا برای افزایش کیفیت آثار بنیاد بین المللی امام رضا دوره‌های آموزشی برای علاقه‌مندان تدارک دیده است؟
سعیدی زاده: در جشنواره عکس رضوی امسال در چهار عتبه مقدس ایران اسلامی در حرم امام رضا (ع)، حضرت عبدالعظیم، شاهچراغ و حرم حضرت معصومه (س) کارگاه عکاسی رضوی برگزار کردیم و بالغ بر ۲۵۰ عکاس کشور در این کارگاه‌ها فرآیند آموزش و عکاسی از عتبه مقدسه را تجربه کردیم، در حوزه گرافیک سال گذشته چهار کارگاه آموزشی ملی برگزار شد، در حوزه پرچم و کتیبه، در حوزه پوسترسازی و تصویرگری کارگاه‌هایی برگزار شد، در رویداد‌های پیش رو در حوزه تئاتر، کارگاه‌هایی برگزار می‌کنیم، در حوزه سرود رضوی کارگاه آموزشی در سطح ملی برگزار می‌کنیم. جریان آموزش، توانمندسازی و فعال سازی کنشگران و هنرمندان در طول سال برگزار خواهد شد تا بتوانیم به تولید آثار اثربخش کمک کنیم.

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰ درصدی آثار هنری شرکت کننده در جشنواره بین المللی امام رضا
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • ◄ انتقاد رانندگان تاکسی از شرایط تبعیض آمیز با اسنپ و تپسی
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • حضور ۱۳ اثر در جشنواره پانزدهم تئاتر بچه‌های مسجد
  • یک اردیبهشت بی‌بدیل
  • چرا خواندن کتاب های روان شناسی به زندگی شخصی ما کمک می کنند
  • اعلام جدول اجرای عموم نمایش‌های منتخب خیابانی تئاتر رضوی
  • اجرای نمایش «جنگ و صلح» در جشنواره تئاتر «مونو دراما» تونس