Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی نشست تخصصی "عرفان در کلام امام خمینی(ره)" به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی و مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، به‌ صورت مجازی در بیرجند برگزار شد.

آشنایی دانشجویان با آرمان و اندیشه‌های حضرت امام(ره) از اهداف مهم برگزاری نشست تخصصی "عرفان در کلام امام خمینی(ره)" بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نشست تجلی از منظر امام خمینی(ره) با حضور محمد بهنام‌فر، عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند و نشست انسان‌شناسی عرفانی از منظر امام خمینی(ره) با حضور عباس محمدیان، عضو هیئت علمی دانشگاه سبزوار برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس محمدیان، عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری در این جلسه، اظهار کرد: ادیان الهی برای موضوع انسان و انسان‌شناسی ارزش بسیاری قائل شده‌اند.

وی با بیان اینکه علم خودشناسی و اسلام‌شناسی از برترین دانش‌های بشری هستند، افزود: در قرآن کریم صفات مثبت و منفی انسان و خصایص انسان‌های کامل و اولیا و مؤمنان و سایر مباحث مرتبط با آن مطرح شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری با بیان اینکه به همین سبب است که قرآن کریم پیامبران و مؤمنان واقعی را الگوهای بشر معرفی کرده است، تصریح کرد: براساس آیات و روایات، وجودی ارزشمندتر از انسان قدم به هستی نگذاشته است.

محمد بهنام‌فر، عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند نیز در این نشست با بیان اینکه انگیزه شعر سرودن شعرا متفاوت است، گفت: اساس عرفان بر عشق است و مقدمه عشق نیز تجلی است و این دو رابطه‌ای تنگاتنگ دارند.

وی با بیان اینکه در آثار امام خمینی(ره)، انگیزه ایشان با تمام شاعران متفاوت است و آثارشان استثنا است، افزود: برای همه شاعران و بزرگان، شعر یک هویت و تشخصی به ارمغان آورده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی عضو هیئت علمی دانشگاه امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۰۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حکمی‌سازی مراکز علمی برای تولید دانش مبتنی بر بینش

حسین صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود در گفت‌‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا درباره راه‌های مشارکت مردم در راستای جهش تولید گفت: راه رسیدن به تولید از تولید فکر آغاز می‌‌شود و نیاز به پرورش انسان‌هایی است که از یک سو خلّاق باشند و از سوی دیگر اخلاق‌مدار که دانش تولید شده مبتنی بر بینش باشد و این امر میسر نمی‌‌شود، مگر اینکه دانشگاه‌های حکمی شکل گیرد.

وی اضافه کرد: ویژگی‌های دانشگاه حکمی که در سند تحول و تعالی دانشگاه نیز به‌عنوان یک امر راهبردی به آن اشاره شده، باید به مرحله اجرایی برسد، همانطور که حرکتی از سوی انقلاب به سوی تمدن نوین اسلامی ترسیم شده و آنچنان که بیان شد: «در قله‌ایم»، یعنی در گذار به‌سوی تمدن‌سازی به گام‌های آخر نزدیک می‌شویم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و واحد رشت متذکر شد: در این تمدن‌سازی نیاز به انسان‌هایی است که موید نشانه‌هایی از صفات الهی باشند، صفاتی مانند عالم، خالق، باسط و ... نیاز به انسان‌هایی که در آنها حس مسئولیت‌پذیری موج می‌زند؛ چراکه برخود تکلیف می‌دانند (نه اینکه فقط به جستجوی حق و حقوق باشند) که نمودی از اسماء و صفات الهی باشند و اینگونه است که همدلی میسر می‌‌شود، دلی که اشاره به قسم بی‌صورت انسان است با اهداف و اعتقادات مشترک بوده که همدلی شکل می‌یابد.

صفری یادآور شد: در این گام‌های نهایی درراستای نیل و تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمندی به مراکز علمی حکمی ارجح است، مراکز علمی که درصدد پرورش حکیم باشد که تولید دانش می‌‌کند، اما دانشی که توأم با بینش باشد، هدفمندی از تولید دانش آنها مبتنی بر اهداف عالیه باشد.

وی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود برای عملیاتی و اجرایی کردن این گوهر نفیس مدتی است که به شکل‌دهی سلسله جلساتی با عنوان حکمی‌سازی دانشگاه مترصد بوده که در آن از صاحبان علم با دغدغه‌های فرهنگی از تمام مراکز دانشگاهی منطقه و همچنین از حوزه‌های علمیه برای اشاعه این نظام فکری مولد و شکل‌دهی تفکر حکمی‌سازی مراکز علمی، دعوت به عمل می‌آورد تا بر تکلیف و وظیفه خود درراستای بسترسازی و شکل‌دهی سکو‌های تولید مراکز پرورش حکیم، نقش‌آفرینی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست هیئت‌های ایران و ترکمنستان به ریاست وزرای خارجه
  • دانشکده داروسازی در کردستان در حال مقدمات تاسیس است
  • فرم امتیازدهی علمی داوطلبان جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها اصلاح شد
  • فعالیت ملک‌زاده به عنوان عضو هیئت علمی تمدید شد
  • لزوم حکمی‌سازی مراکز علمی برای تولید دانش مبتنی بر بینش
  • از برپایی جشن عقدکنان یک زوج تا توزیع کیک رمضانی در مصلی امام خمینی (ره)
  • مراسم چهلمین روز درگذشت آیت‌الله موسوی بجنوردی برگزار می‌شود
  • مراسمی به مناسبت چهلمین روز درگذشت آیت‌الله موسوی بجنوردی برگزار می‌شود
  • آمار افت و خیز دانشگاه‌ها در پذیرش دانشجو اعلام شد/ روند رشد اعضای هیئت علمی با مرتبه استاد
  • نشست تخصصی «الگوی مردم پایه مشاغل برتر» برگزار می‌شود