Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش، علی‌صفر ماکنعلی روز سه شنبه در مراسم رونمایی از بذر بومی واکسن انفلوانزای فوق حاد پرندگان با اشاره به دستیابی این سازمان به آنتی ژن H۵ برای رصد و پایش ویروس انفلوانزای فوق حاد پرندگان یادآور شد: در گذشته امکان ۱۰ هزار تست در سال را داشتیم ولی با این موفقیت و تولید آنتی ژن به پایش ۳۰۰ هزار تست در سال رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با دستیابی به این موفقیت ایران امن‌ترین کشور برای مهار این بیماری شده است، در حال حاضر ۲۳ کشور از جمله قزاقستان، روسیه و ژاپن درگیر با انفلوانزای فوق حاد پرندگان هستند.

ماکنعلی گفت:‌ پرندگان مهاجر از بندر انزلی وارد کشور می‌شوند که به دلیل انتقال ویروس آنفلوآنزا، صنعت طیور را تحت تاثیر قرار داده به طوری که در سال های گذشته  ۶۰ میلیون قطعه پرنده تلف و خسارات چند هزار میلیاردی به کشور تحمیل شد.

وی با اشاره به مراحل پنجگانه تولید واکسن، اظهار داشت: تاکنون در مسیر تولید مواد اولیه واکسن به طور استاندارد حرکت نکرده بودیم، خوشبختانه ما با همکاری یکی از محققان ایرانی دانشگاه آدلاید استرالیا موفق به تولید بذر بومی واکسن انفلوانزای فوق حاد پرندگان شدیم.

ماکنعلی با اشاره به امضا تفاهم نامه سازمان دامپزشکی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوی که امروز  در این مراسم منعقد شد، بیان کرد: با حمایت‌های این معاونت در آینده نزدیک به تولید واکسن‌های مورد نیاز طیور خواهیم رسید و علاوه بر تامین نیاز داخل،  نیازهای کشورهای همسایه را نیز مرتفع خواهیم کرد.

وی گفت: با ورود بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان تا سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کشور توان تولید یکصد میلیون دوز واکسن در سال را خواهد داشت.

امروز مراسم رونمایی از بذر بومی واکسن انفلوآنزای فوق حاد پرندگان با حضور معاون علمی و فناوری ریاست و وزیر جهاد کشاورزی در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

علاوه بر بذر واکسن ، محققان به منظور ردیابی ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان موفق به تولید آنتی ژن H5 شدند. این محصول تاکنون وارداتی بوده است.

در این مراسم همچنین تفاهم نامه‌ای میان معاونت علمی و سازمان دامپزشکی در راستای توسعه بذر بومی واکسن توسط دانش بنیان ها منعقد شد.

برای تهیه واکسن معمولا از بیماری که اسم آن سویه است، یک بذر گرفته می شود که نقطه اول تولید واکسن است، بذر موجود در فرآیند تولید تبدیل به واکسن می شود.  تاکنون همه بذرها از خارج کشور وارد می شد و این امر برای کشور نوعی وابستگی ایجاد می کرد و بخشی نیز خروج ارز را به همراه داشت، اما با رونمایی از نخستین بذر بومی واکسن آنفلوآنزای پرندگان این وابستگی به نوعی کاهش خواهد یافت.

برچسب‌ها ریاست سازمان دامپزشکی کشور واکسن طیور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واکسن طیور واکسن طیور اخبار کنکور انفلوانزای فوق حاد پرندگان آنتی ژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شماری از مهاجران افغان از ایران خارج شدند

به گزارش خبرآنلاین این وزارت در خبری در مورد برگشت مهاجرین از ایران گفته که این افراد به گونه‌ی جبری و داوطلبانه به تاریخ ۳۱ ماه فروردین و اول ماه اردیبهشت از مرز اسلام‌قلعه به کشور بازگشته‌اند.

وزارت امور مهاجرین همچنین افزوده که روز گذشته (یکشنبه ۲ اردیبهشت) ۱۲۵ خانواده افغانستانی که تعداد مجموعی آنان ۶۷۳ تن می‌شوند، به‌صورت اجباری از پاکستان اخراج و از طریق تورخم و سپین‌بولدک به کشور برگشته اند.

به گفته این وزارت، مهاجرین برگشت‌کننده برای دریافت کمک، به دفاتر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و سازمان بین‌المللی مهاجرت معرفی شده‌اند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898404

دیگر خبرها

  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان
  • شماری از مهاجران افغان از ایران خارج شدند
  • پخش مستند پرندگان ایلام از شبکه مستند
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان
  • بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم
  • بومی سازی بیش از ۴ هزار قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس
  • عمق وابستگی نظامی- امنیتی رژیم صهیونیستی به آمریکا چقدر است؟
  • کاهش رشد جمعیت متوقف شده است/ تولید نان با آرد کامل در بیش از ۱۸۰۰ نانوایی/ بررسی مالیات بر دخانیات در مجلس/ آغاز تزریق واکسن پنوموکوک و روتاویروس در کشور
  • آغاز واکسیناسیون روتاویروس و پنوموکوک در جنوب و جنوب شرق کشور تا ۱۰ روز آتی