Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرعامل اتوبوسرانی مشهد از آغاز مطالعه طراحی و ساخت اولین اتوبوس برقی کشور در مشهد خبر داد. - اخبار استانها -

سعید حسینقلی‌زاده مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: موضوع کاهش آلودگی هوا از اهمیت ویژه‌ای برای سازمان اتوبوسرانی برخوردار است، بر همین اساس نگهداری و تعمیرات ناوگان، بهبود عملکرد ناوگان، اصلاح خطوط و تأمین ناوگان جدید، بازسازی اتوبوس‌های ناوگان موجود مورد توجه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین رفع دودزائی و روغن ریزی اتوبوس‌ها به صورت روزانه، سرویس‌های پیشگیرانه و دوره‌ای، نظارت مستمر برای شناسایی اتوبوس های دودزا و اعزام آن به تعمیرگاه، اطلاع رسانی و نظارت مستمر بر خاموش بودن ناوگان در پایانه‌ها و اجرای برنامه‌های متنوع آموزش فرهنگ شهروندی در استفاده از حمل و نقل عمومی از سوی این سازمان انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: علاوه بر ورود 100 دستگاه مینی‌بوس و 11 دستگاه اتوبوس با استاندارد آلایندگی یورو 4 و 5 طی شش ماه ابتدایی امسال، مسیر نه خط با هدف کاهش آلایندگی و بهبود دسترسی برای شهروندان اصلاح و بازنگری شده است.

حمل و نقل یا صنایع؛ کدامیک علت اصلی آلودگی هوای اصفهان است؟محسن هاشمی: کاهش ساعت کار اصناف و حمل و نقل فقط باعث ازدحام شده است!در شرایط قرمز با یک تعطیلی عمومی در شهرها مواجه می‌شویم

حسینقلی زاده مقدم با بیان اینکه احداث و راه اندازی جایگاه سوخت گازوئیل پایانه شهید صنوبری، اخذ معاینه فنی اتوبوس‌های سازمان و بخش خصوصی، ساخت دومین ایستگاه شارژ خودروی برقی کشور در پایانه امام رضا (ع)، از دیگر اقداماتی است که در راستای کاهش آلودگی هوا به طور مستمر انجام می شود، اظهار کرد: مطالعه طراحی و ساخت اولین اتوبوس برقی کشور در شرکت‌های مپنا و عقاب افشان و همچنین مطالعات برقی سازی خط یک BRT مشهد نیز درحال انجام است.

وی در ادامه گفت: برابر طرح مطالعاتی سیاهه انتشار آلودگی هوای مشهد، سهم سازمان اتوبوسرانی در تولید آلایندگی هوای مشهد در اکثر شاخص‌ها کمتر از پنج درصد است.

انتهای پیام/282/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برقی کشور اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار

تین نیوز

قزوین- سارا غلامی|  سید محمد مهدی تقوی با اعلام این خبر افرود: در کشور بالغ بر ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشته است که تمامی این اتوبوس ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

وی افرود: پلیس راهور  به دلیل تغییر در ارکان خودرو  ازتعویض پلاک و انتقال مالکیت  خودرو جلوگیری می نماید، بر این اساس،  سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می باشد اقدام نموده است.

به گزارش تین نیوز  ، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می گردد.

این مسئول در خصوص سه روش پیشنهادی در قالب لایحه به شورای اسلامی شهر قزوین تشریح کرد: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز  است 

تقوی ادامه داد: روش دوم نیز بهره بردار می تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد.و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در خاتمه بیان کرد: در روش سوم بهره بردار می تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت نموده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • استمرار روند فعالیت خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوس‌رانی شیراز
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد