Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم صدارتی با بیان اینکه دوومیدانی زنان مظلوم واقع شده، معتقد است اعزام یک زن به المپیک به عنوان تماشاگر موجب کسب تجربه و ایجاد امید در بخش زنان می‌شود.

مریم صدراتی، اولین زن مدال‌آور ایران در مسابقات قهرمانی آسیا که مدال برنز پرش ارتفاع مسابقات ۱۹۷۳ فلیپین را در کارنامه دارد، در مورد وضعیت دوومیدانی زنان ایران به ایسنا، گفت: دوومیدانی مراحل مختلفی را طی کرده و سیر تاریخی بزرگی پشت سر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رشته در ایران مخصوصا دوومیدانی زنان که مظلوم واقع شده است،   توجه خاصی را می‌طلبد. به همیت دلیل به پشتوانه‌ای قوی نیاز دارد که این مجموعه را به سمت جایگاه اصلی و والایش مدیریت و هدایت کند. زنان و مردان در این شرایط زحمات زیادی می‌کشد اما تا حدی می‌توانند و به مرور خسته می‌شوند به همین دلیل باید با حمایت و دلسوزی از خستگی و فرسودگی آنها جلوگیری کرد تا انگیزه خود را از دست ندهد.

او در پاسخ به این سوال که آیا متناسب با پتانسیل دختران ایران به آنها توجه می‌شود، بیان کرد: نه، توجهات کنونی در شان دوومیدانی زنان نیست. امیدوارم از این به بعد با حضور رئیس جدید، برنامه‌های جدیدی طرح ریزی شود، مسئولان دلسوزانه برخورد کنند و با بی‌طرف پیشرفت و اعتلای دوومیدانی را مد نظر قرار دهند.

مدال‌آور دوومیدانی ایران در قهرمانی آسیا ۱۹۷۳، در مورد وضعیت استعدادیابی هم گفت: استعدادیابی مقطعی است چون برنامه‌ریزی و مدیریت منسجمی وجود ندارد به همین دلیل در زمان‌های مختلف متوقف شده و به نتیجه نرسیده است. در حالی که سازماندهی و مدیریت عظیمی می‌خواهد که در سراسر ایران انجام شود. علاوه براین به بودجه وانسان‌های آگاه به این رشته نیاز دارد.

صدارتی در مورد رکوردشکنی دختران در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های کشور گفت: انگیزه‌ آنها درونی است و سعی می‌کنند زحمات خود را جایی نشان دهند به همین دلیل باید علاقه و اشتیاق آنها را حفظ کرد و تا حد ممکن از نظر مادی و معنوی پشتوانه داشته باشند تا به آینده امیدوار باشند. با توجه به شرایط اقتصادی، ورزشکاران اکنون از بودجه خود و خانواده‌شان خرج می‌کنند و باید به آنها توجه ویژه‌ای شود.

او افزود: دوومیدانی رشته‌ای ریاضتی است و به تمرینات منظم احتیاج دارد. وقتی ورزشکاران دلخوشی نداشته باشند دچار رکود می‌شویم، بنابراین به مدیریت و انسجام نیاز دارد، به قول معرف نباید شل و سفت کرد. وقتی سیستم درستی وجود داشته باشد دیگر تغییر مدیریت‌ها مهم نیست چون آن سیستم کار خود را انجام می‌دهد.

این پیشکسوت دوومیدانی به لزوم پیگیری تمرینات ورزشکاران در شرایط شیوع کرونا اشاره و بیان کرد: ورزشکاران باید ضمن انجام تمرینات فردی خود، تمرینات تخصصی‌شان را در فضای باز انجام بدهند تا امکان رعایت فاصله فیزیکی وجود داشته باشد. از طرف دیگر فدراسیون هم باید بر کار آنها نظارت و به خواسته‌هایشان توجه کند.

صدراتی در مورد شانس زنان دوومیدانی‌ ایران برای کسب سهمیه المپیک توکیو گفت: بیشتر امید ما به فرزانه فصیحی است. او سریعترین دونده ما در ایران است و در ماه‌های گذشته افتخاراتی را به دست آورده که از این بابت خوشحال هستم. در صورت تلاش خودش و حمایت فدراسیون شانس کسب سهمیه دارد. البته اگر  من بودم برای تشویق هم که شده او را به المپیک می‌فرستادم. به نظرم حتی اگر سهمیه نگیرد اما به المپیک اعزام شود، کار بزرگی صورت گرفته چون انگیزه و تشویقی برای او و سایر ورزشکاران محسوب می‌شود و دورنمای آنها امیدوار کننده‌تر خواهد بود. من هم به المپیک ۱۹۶۴ رفتم و در کل خوب است که یک زن را به عنوان تماشاگر یا برای کسب تجربه به بازی‌های توکیو بفرستند چون سیستم و تشکیلات آنجا را می‌بیند و تجربه‌اش بالاتر می‌رود که برای آینده‌اش خوب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دووميداني پرش ارتفاع دوومیدانی زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الفتی، سومین ژیمناست تاریخ ایران در المپیک

مهدی الفتی پس از ۶۰ سال ژیمناستیک ایران را به سهمیه المپیک رساند؛ سهمیه‌ای که در سال‌های بسیار دور فقط توسط دو ورزشکار دیگر کسب شده بود. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک ایران پس از چند مرحله تلاش برای کسب سهمیه المپیک که از سال 1402 آغاز شده بود، سرانجام به این سهمیه ارزشمند دست یافت. او که با کسب مدال نقره در بازی‌های آسیایی هانگژو تاریخ‌ساز شده و اولین مدال تاریخ این رشته در بازی‌های آسیایی را کسب کرده بود، به فاصله چند ماه به دومین موفقیت بزرگ خود رسید.

تاریخ‌سازی بزرگ در ژیمناستیک ایران؛ الفتی سهمیه المپیک گرفت

 

ارزش سهمیه کسب شده از آن جهت است که او تنها ژیمناست ایرانی حاضر در المپیک طی 60 سال گذشته خواهد بود.

پیش از الفتی، دو ژیمناست ایرانی سابقه حضور در المپیک را داشتند که این موضوع مربوط به سال‌های دور می‌شود. در المپیک 1964 که به میزبانی توکیو برگزار شد، کاروان ایران با 63 ورزشکار شرکت کرد که سهم رشته ژیمناستیک دو نفر بود. جلال بازرگان و جمیله سروری دو ورزشکار ایرانی در این رویداد بودند که در نخستین تجربه خود رتبه خوبی را هم کسب نکردند.

بازرگان در 6 اسباب در رده 118 قرار گرفت و در ماده‌های مختلف نیز فرصت حضور در فینال را پیدا نکرد و به کارش در همان مرحله مقدماتی پایان داد.

جمیله سروری نیز در 6 اسباب به مقام 82 بسنده کرد و در 4 ماده‌ای هم که در آنها شرکت کردند بود، جواز حضور در فینال را به دست نیاورد.

بدون شک سهمیه کسب شده توسط الفتی بسیار ارزشمند است و حتی این امیدواری وجود دارد که به فینال نیز برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شجاعی: علت پشت کردن بازیکنان به تیم ملی والیبال باید روشن شود/ کسب سهمیه المپیک شرط دارد
  • المپیک شگفتی‌ها
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک
  • چشم کاروان ایران در المپیک به عملکرد گوش شکسته‌ها
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • باید به سهمیه المپیک برسیم
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۴ اردیبهشت
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • الفتی، سومین ژیمناست تاریخ ایران در المپیک