Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعات اندک و کم‌توجهی و بی‌توجهی خانواده‌ها به فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی و سهم کتاب در سبد خانوار، مشکلاتی را در درازمدت به بار می‌آورد که از جمله آن، پایین آمدن سطح اطلاعات، آگاهی و دانایی در اقشار مختلف مردم است و باید برای رفع این معضل فرهنگی، چاره‌ای عاجل از سوی مسؤولان امر اندیشیده شود.

روزانه ساعت‌ها در شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانیم؛ اما برای کتاب خواندن حوصله نداریم، به واقع دلیل این کوتاهی در خواندن کتاب چیست؟

تردیدی وجود ندارد که امروز باید دلایل کم‌رغبتی به مطالعه بررسی و راه‌حلی برای افزایش علاقه‌مندی مردم به سمت کتاب و کتاب‌خوانی یافت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفت‌وگوی فارس با «زهرا مؤمن‌آبادی»، کتابدار نمونه یک کتابخانه عمومی در روستایی به نام مؤمن‌آباد از توابع شهرستان سرخه در استان سمنان را که بخوانید، با زوایای بیشتری از این مسأله آشنا می‌شوید.

خانم مؤمن‌آبادی دارای مدرک کارشناسی در رشته روانشناسی عمومی هم هست و این امر به ما کمک می‌کند تا زوایای بهتری از اهمیت فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی را در زندگی‌های روزمره با او به گفت‌وگو بنشینیم.

زندگی کتابداران با کتاب عجین شده است

فارس: با سلام و احترام. در کتابخانه عمومی یک روستا به نام مؤمن‌آباد خدمت می‌کنید؛ این کتابخانه از چه سالی فعالیت خودش را آغاز کرده است؟

مؤمن‌آبادی: از شهریور سال ۹۴ و بنده نیز هم‌زمان با افتتاح کتابخانه شیخ محمود مزدقانی روستای مؤمن‌آباد به‌عنوان مسؤول و کتابدار این کتابخانه مشغول به کار شدم.

فارس: این کتابخانه چه تعداد عضو دارد؟

مؤمن‌آبادی: این کتابخانه ۵۰۰ عضو فعال دارد و کتب خوبی نیز در آن نگهداری می‌شود.

فارس: خودتان چقدر به کتاب علاقه دارید و چگونه به رشته کتابداری روی آوردید؟

مؤمن‌آبادی: زندگی ما کتابداران با کتاب عجین شده و بیشتر روزمان را با کتاب سپری می‌کنیم. بنده به عنوان نیروی بومی و به دلیل علاقه شخصی به کتاب و کتاب‌خوانی و ترویج آن وارد حیطه کتابدار و کتابخانه شدم.

پدرم مرا به کتاب علاقه‌مند کرد

فارس: خودتان در روز چقدر کتاب می‌خوانید و به چه کتاب‌هایی بیشتر علاقه دارید؟

مؤمن‌آبادی: علاقه بنده به کتاب از کودکی و زمانی شکل گرفت که پدرم کتاب‌های داستان زیادی برایم خریداری می‌کرد و من هم در همان کودکی همه آن کتاب‌ها را می‌خواندم و بعد به کتابخانه قدیمی روستای مؤمن‌آباد - آن زمان کتابخانه‌ای به نام امام خمینی (ره)- اهدا می‌کردم.

در منزل خودمان کتابخانه کوچکی داشتیم که در کودکی، خیلی وقت‌ها با کتاب‌ها بازی و آن‌ها را مرتب می‌کردم و کتاب‌ها ورق می‌زدم.

شاید کتاب‌های گذشته مثل حالا جذابیت ظاهری نداشت. دیگر علاقه من در دوران ابتدایی بود که کتابخانه سیار به مدرسه می‌آمد و من مشتاقانه منتظر بودم تا کتابخانه سیار بیاید و کتاب‌های زیادی را تهیه کنم.

خواندن کتاب‌های کودک را بسیار دوست دارم

فارس: اولین کتابی که خوانده‌اید، را یادتان هست؟

مؤمن‌آبادی: بیشترین علاقه من در حوزه روانشناسی و هنر است و البته به موضوعات دیگر هم علاقه‌مند هستم. حتی خواندن کتاب‌های کودک را بسیار دوست دارم.

همیشه وقتی کتاب‌های جدید برای کتابخانه ارسال می‌شود، با ذوق وصف‌ناپذیری جعبه‌ها را باز می‌کنم و یک به یک کتاب‌ها را با دقت بررسی می‌کنم.

اولین کتابی که در زمان کودکی خواندم و فقط تصویری از آن در ذهنم مانده، تصویر یک کلاغ و گردو بود که بسیار هم به دنبال آن کتاب در کتابخانه‌ها بودم تا گوشه‌ای از خاطراتم را مرور کنم.

یکی از کتاب‌هایی که در سن ۹ سالگی خواندم، کتاب مرثیه دلتنگی در خصوص زندگی حصرت زهرا (س) بود که البته کتاب بزرگسالان محسوب می‌شد؛ اما چون از طرف کتابخانه قدیم روستا به عنوان جایزه دریافت کرده بودم، به قدری برایم لذت‌بخش بود که بارها و بارها خواندم و هنوز هم بعد از ۲۱ سال آن کتاب را دارم.

استقبال مردم روستا از کتاب‌خوانی رضایت‌بخش است

فارس: استقبال مردم مؤمن‌آباد از کتاب و کتاب‌خوانی چگونه است؟

مؤمن‌آبادی: استقبال مردم مؤمن‌آباد تاکنون بسیار خوب بوده است و امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

فارس: کدام گروه سنی بیشتر به کتابخانه مراجعه می‌کنند؟

مؤمن‌آبادی: بیشتر کودکان، نوجوانان و بانوان. به دلیل مشغله کاری و عدم تطابق ساعت کاری کتابخانه و اوقات بیکاری آقایان، آنها حضور مستقیم کم‌رنگی در کتابخانه دارند؛ اما گاهی غیرمستقیم و به‌واسطه همسر و فرزندان خود کتاب دریافت می‌کنند.

به نظرم هنوز کتاب‌خوانی نیازمند اجرای برنامه‌هایی جذاب و اثرگذار است تا همگانی و همیشگی شود.

فارس: کدام کتاب‌ها بیشترین خواننده را در مؤمن‌آباد دارد؟

مؤمن‌آبادی: بیشترین موضوعات مورد مطالعه اعضا، کتاب‌های رمان، دین و روانشناسی است.

فارس: چه حمایت‌هایی از شما و کتابخانه می‌شود؟

مؤمن‌آبادی: ارتباط کتابخانه با مردم و مسؤولان و برعکس تا امروز بسیار خوب و مثمر بوده و نتیجه آن هم کسب رتبه‌های بسیار خوب کتاب‌خوانی در سطح کشور است.

کتابخانه مؤمن‌آباد سالن مطالعه ندارد

فارس: کتابخانه روستای مؤمن‌آباد شامل چه بخش‌هایی است و مهم‌ترین مشکلی که به نظرتان می‌آید، را در چه می‌دانید؟

مؤمن‌آبادی: متأسفانه کتابخانه با ۷۵ مترمربع زیربنا هیچ بخش مجزایی از لحاظ ساختاری نداشته و فقط تفکیک عنوانی شده است.

همه بخش‌ها از جمله کودک، نوجوان، بزرگسال، سالن مطالعه، مخزن پایگاه اصلی و کودک همه در همین محدوده ۷۵ مترمربع گنجانده شده است.

متأسفانه چون کتابخانه سالن مطالعه ندارد، مطالعه در کتابخانه بسیار محدود است و بیشتر اعضا کتاب را به امانت برده و در منزل مطالعه می‌کنند.

فارس: مسؤولان در ماه چند بار برای گرفتن کتاب و خواندن آن کتابخانه مراجعه می‌کنند؟

مؤمن‌آبادی: مسؤولان تقریباً هر چند ماه برای سرکشی در کتابخانه حضور پیدا می‌کنند و کتاب امانت می‌برند و حتی در مسابقات و برنامه‌ها هم شرکت می‌کنند.

البته حضور کم‌رنگ اعضا دلیل بر این نیست که اصلاً مطالعه نمی‌کنند. خیلی‌ها قبل از افتتاح کتابخانه، کتاب‌خوان بودند.

خیلی‌ها در منزل کتابخانه شخصی دارند و خیلی‌ها کتاب خریداری می‌کنند؛ صرفاً عدم حضور در کتابخانه دلیل بر عدم مطالعه نیست.

مردم مطالعه کتاب را اولویت زندگی خود بدانند

فارس: برای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی بین مردم شهرستان چه راهکاری دارید؟

مؤمن‌آبادی: مردم شاید به دلیل مشغله، عدم دسترسی، دوری با کتابخانه و ده‌ها دلیل دیگر نتوانند در کتابخانه حضور یابند؛ اما ما باید کاری کنیم تا کتاب در همه جای شهر در معرض دید و در دسترس مردم باشد تا بهانه‌های این‌چنینی هم پاسخ مثبت داده شود.

تنها راه علاقه‌مند کردن مردم، تشویق و ترغیب با برنامه‌های فرهنگی بوده که کماکان در شهرستان و کتابخانه‌ها در قالب مسابقات کتاب‌خوانی، نشست‌ها، جشنواره‌ها و دیگر برنامه‌ها در حال برگزاری است.

باید کاری کرد تا مردم مطالعه را یکی از اولویت‌های زندگی خود بدانند؛ هر چند مطالعه در حد چند صفحه در طول روز باشد.

خیلی از ناهنجاری‌های موجود در جامعه نتیجه عدم آگاهی افراد و نداشتن اطلاعات و مطالعه کافی است و همکاری مسؤولان در این زمینه و توجه به این بخش می‌تواند بسیاری از معضلات و مشکلات را مدیریت کند.

مهم‌تر از همه اینکه مسؤولان با حضور و شرکت خود و توجه به این مهم می‌توانند الگوی مناسبی برای مردم باشند. خوشبختانه تاکنون مسؤولان در شهرستان پشتیبان ما بودند.

فارس: مشکلات شما در کتابخانه و انتظاراتتان از مسؤولان چیست؟

مؤمن‌آبادی: در حال حاضر، تنها مشکل کتابخانه ما محدودیت فضاست که خوشبختانه با پیگیری‌های مسؤولان از جمله فرماندار سرخه و رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سرخه، شورا و دهیار مؤمن‌آباد، زمینی برای ساخت کتابخانه جدید در نظر گرفته شده که پس از گذراندن روند اداری به زودی شاهد ساخت آن خواهیم بود.

کتابخانه ما طی سه سال شرکت در جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب کشور در سال‌های ۹۵ و ۹۶ مقام شایسته تقدیر و در سال ۹۷ مقام برگزیده را در سطح کشور کسب کرده است.

کتاب در پیشرفت جامعه اثرگذار است

فارس: نقش کتابخانه در ارتقا و پیشرفت جامعه چیست؟

مؤمن‌آبادی: بی‌شک نقش کتاب و کتابخانه در پیشرفت و ارتقای جامعه بسیار مفید بوده؛ چه‌بسا انسان‌های زیادی از همین کتابخانه‌ها به جایگاه والایی رسیدند و مسیر زندگی خود را با کتاب‌خوانی تغییر دادند.

فارس: در این ایام کرونا چطور فعالیت می‌کنید؟

مؤمن‌آبادی: در ایام کرونا تمام فعالیت‌های کتابخانه در فضای مجازی صورت می‌گیرد؛ از جمله برگزاری نشست‌های کتاب‌خوان، مسابقات، معرفی کتاب و... .

امیدوارم فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی هر چه بیشتر در جامعه ترویج یابد و مردم بیش از پیش با کتاب مأنوس شوند و کتاب به عنوان یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه تک‌تک اعضای خانواده‌های ایرانی قرار گیرد.

فارس: به‌هرحال، فقر کتاب‌خوانی یکی از موضوعات و چالش‌های مهمی است که در کشور وجود دارد و در حال حاضر، در ایران سرانه مطالعه تقریباً معادل ۶ دقیقه در روز است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: فرهنگ کتاب و کتاب خوانی کتابخانه ها سالن مطالعه مؤمن آبادی برنامه ها مؤمن آباد علاقه من آن کتاب کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۶۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا از تورم متنفریم؟

امیررضا انگجی در دنیای اقتصاد نوشت: در تعریف اقتصادی تورم پدیده‌ای پولی است؛ اما همین پدیده پولی بر بندبند جزئیات حیات ما تاثیر می‌گذارد. کینز معتقد بود با ادامه روند تورم، دولت‌ها می‌توانند بخش مهمی از ثروت شهروندان خود را مخفیانه و بدون مشاهده مصادره کنند. او اعتقاد داشت که تورم هم به امنیت و هم به اعتماد مردم به سیستم اقتصادی صدمه می‌زند. تورم نه تنها بر حیات اقتصادی امروز ما تاثیرگذار است، بلکه طیفی از مطالعات آثار جبران‌ناپذیر بین‌نسلی و ماندگار تورم را به اثبات رسانده‌اند.

در این گزارش به یک سوال اساسی می‌پردازیم که زمانی رابرت شیلر پرسیده بود، اینکه چرا مردم از تورم متنفرند؟ علل عمده تنفر مردم از تورم به این دلیل است که تورم قدرت خرید آن‌ها را کاهش می‌دهد؛ زیرا به نظر نمی‌رسد افزایش دستمزد شخصی یا عمومی با سرعت افزایش قیمت‌ها مطابقت داشته باشد. از طرفی مردم اعتقاد دارند که تورم باعث افزایش نابرابری‌های اقتصادی و اجتماعی می‌شود. این گزارش ترجمه و ارائه‌ای است از مقاله استفانی استنچوا که برای تجدید مطالعه رابرت شیلر از علل بیزاری مردم از تورم در ایالات متحده، در سال جاری در مجله اقتصادی NBER منتشر شده است.

دو نظرسنجی روی نمونه‌های جمعیت ایالات متحده انجام شده تا برداشت مردم را درباره تاثیرات تورم بر زندگی آن‌ها بررسی کند. دلیل اصلی بیزاری مردم، این باور عمومی است که تورم قدرت خرید آن‌ها را کاهش می‌دهد؛ زیرا به نظر نمی‌رسد افزایش دستمزد عمومی با سرعت افزایش قیمت‌ها مطابقت داشته باشد. در نتیجه، پاسخ‌دهندگان مجبورند در بودجه و رفتار مصرفی خود تعدیل‌های پرهزینه‌ای انجام دهند؛ به‌ویژه در میان گروه‌های کم درآمد. تورم همچنین استرس، واکنش‌های عاطفی و احساس بی‌عدالتی را برمی‌انگیزد؛ زیرا تصور می‌شود دستمزد افراد پردرآمد در شرایط تورم با سرعت بیشتری رشد می‌کند. بسیاری از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که شرکت‌ها در تعیین دستمزد‌ها قدرت قابل توجهی دارند و ترجیح می‌دهند آن‌ها را برای سود بیشتر، افزایش ندهند. آثار مثبت بالقوه تورم، مانند کاهش بیکاری یا افزایش فعالیت اقتصادی، معمولا توسط پاسخ‌دهندگان تشخیص داده نمی‌شود. نکته دیگر این است که مردم دولت و مشاغل را مقصر تورم می‌دانند.

بیش از ۲۵ سال پیش، شیلر (۱۹۹۷) تلاش کرد تا از طریق روش‌های نظرسنجی عمومی بفهمد که چرا مردم تا این حد از تورم نگران و بیزارند. در اصل، او کشف کرد که افراد به این دلیل تورم را یک نگرانی ملی در درجه اول می‌دانند که استاندارد‌های زندگی آن‌ها را تضعیف می‌کند. آن‌ها شاهد افزایش قیمت‌ها هستند؛ در حالی‌که دستمزدهایشان راکد است و این عدم تعادل را به «طمع» کارفرمایان نسبت می‌دهند. علاوه بر این، پاسخ‌دهندگان تورم را با رکود اقتصادی و بی‌ثباتی سیاسی مرتبط دانستند و به «عوامل سیستمی نامشخص خاصی» اشاره کردند.

با توجه به زمان قابل توجهی که از این مطالعه مهم شیلر سپری شده، مهم است که درک خود را از بیزاری عمومی از تورم تجدید کنیم. همه‌گیری کووید-۱۹ تورم را به‌عنوان یک موضوع مهم سیاستی در ایالات متحده و دیگر کشور‌ها مبدل کرده و آن را به کانون توجه بازگردانده است. از طرفی نگرانی‌ها را درباره تاثیرات آن بر استاندارد‌های زندگی نیز افزایش داده است. با توجه به دگرگونی‌هایی که سیستم اقتصادی ما از اواخر دهه۱۹۹۰ تجربه کرده، از جمله تاثیر جهانی شدن، بحران مالی، بیماری همه‌گیر و قطبی شدن فزاینده دیدگاه‌های اجتماعی (آلسینا، ۲۰۲۰)، دیدگاه‌های معاصر درباره تورم و اقتصاد ممکن است به‌طور قابل توجهی تغییر کرده باشد.

این مطالعه با الهام از کار شیلر (۱۹۹۷)، دیدگاه تازه‌ای را درباره این سوال ارائه می‌دهد که چرا مردم از تورم خوششان نمی‌آید و پیشرفت‌های قابل توجهی را در روش نظرسنجی که از دهه۱۹۹۰ رخ داده است، شامل می‌شود. مطالعه جدید که گزارش حاضر خلاصه‌ای آن است، دو نظرسنجی جدید را روی نمونه‌های بزرگ و معرف جمعیت ایالات متحده طراحی و انجام می‌دهد. هدف این بود که اثرات درک‌شده تورم را با پرسش‌های ساده، اما جامع پوشش دهد. در نظر گرفتن تاثیر تورم بر افراد در نقش‌های اقتصادی متنوعشان (چه مصرف‌کننده، چه کارگر یا صاحب دارایی) بسیار مهم است و نوآوری این مطالعه است.

در این مطالعه دو نظرسنجی وجود دارد، نظرسنجی A شامل سوالات مفصل و بسته‌ای است که در راستای بهترین شیوه‌های معاصر فرموله شده است تا طیفی از دیدگاه‌ها و اقدامات را به تصویر بکشد. از سوی دیگر، نظرسنجی B شامل سوالات باز است که به شرکت‌کنندگان اجازه می‌دهد افکار خود را آزادانه بیان کنند. این پرسش‌ها حیاتی هستند؛ زیرا دیدگاه‌ها و اعتقادات ممکن است با انتخاب‌های از پیش تعریف‌شده‌ای که یک اقتصاددان می‌تواند پیشنهاد کند، مطابقت نداشته باشد. تجزیه و تحلیل پاسخ به این سوالات در مقیاس وسیع از طریق تکنیک‌های تجزیه و تحلیل متن، کاوش نگرانی‌های درجه اول قابل توجه را امکان‌پذیر می‌کند (به فراریو و استانچوا (۲۰۲۲) مراجعه کنید). علاوه بر این، با جمع‌آوری داده‌های دموگرافیک دقیق درباره شرکت‌کنندگان در این نمونه‌های بزرگ، می‌توان ناهمگونی‌ها را در نگرش‌ها و پاسخ‌ها در میان عوامل مختلف، از جمله درآمد، گرایش سیاسی، سن، تحصیلات، جنسیت و نژاد بررسی کرد.

یافته‌های کلیدی مطالعه را می‌توان به این صورت خلاصه کرد؛ برخلاف تصور تورم به‌عنوان یک «معیار» صرف یا یک واحد اندازه‌گیری، افراد انواع اثرات نامطلوب ملموس را هم بر وضعیت مالی شخصی خود و هم بر اقتصاد به‌طور کلی پیش‌بینی می‌کنند. اگر پاسخی واحد و ساده برای این سوال وجود داشته باشد که «چرا از تورم خوشمان نمی‌آید»، به این دلیل است که بسیاری از افراد احساس می‌کنند که این تورم به‌طور سیستماتیک قدرت خریدشان را کاهش می‌دهد.

بسیاری از مردم افزایش دستمزد خود همگام با تورم را به اندازه کافی درک نمی‌کنند و اغلب معتقدند که دستمزد‌ها در مقایسه با قیمت‌ها با سرعت بسیار کمتری افزایش می‌یابد. این تصور از کاهش استاندارد‌های زندگی به‌دلیل تورم با مشاهده اینکه افراد به ندرت، افزایش استاندارد زندگی را که در دوره‌های کاهش تورمی دریافت می‌کنند به تعدیل تورم نسبت می‌دهند، تشدید می‌شود. در عوض، آن‌ها این افزایش‌ها را به عملکرد شغلی یا پیشرفت شغلی نسبت می‌دهند؛ به‌ویژه در میان افرادی که در چنین دوره‌هایی شغل خود را تغییر داده‌اند.

در پاسخ به فرسایش درک‌شده قدرت خرید، پاسخ‌دهندگان گزارش می‌دهند که مجبورند تعدیل‌های پرهزینه و قابل توجهی را در رفتار مصرفی خود انجام دهند؛ مانند کاهش کمیت و کیفیت خرید‌ها یا به تعویق انداختن خرید. پاسخ‌دهندگان کم‌درآمد گزارش می‌دهند که بیشترین تاثیر نامطلوب را داشته‌اند که نشان می‌دهد حتی خرید اقلام ضروری را برای مقابله با تاثیر تورم به تعویق انداخته‌اند. از طرفی تعداد بسیار کمی از پاسخ‌دهندگان گزارش می‌دهند که خرید‌های مورد نظر خود را تسریع کرده‌اند یا در انتظار افزایش قیمت بیشتر هستند.

جای تعجب نیست که با توجه به این پیامد‌های درک‌شده، تورم باعث استرس و واکنش‌های احساسی شود. یکی دیگر از عوامل موثر در بیزاری از تورم، احساس بی‌انصافی است. همه تاثیرات درک‌شده تورم- چه به‌عنوان مصرف‌کننده، چه کارگر یا صاحب دارایی- توسط افرادی با درآمد پایین‌تر بیشتر احساس می‌شود. مطابق با این مشاهدات، این باور رایج وجود دارد که دستمزد افرادی که درآمد بالاتری دارند در دوره‌های تورم سریع‌تر از افراد کم‌درآمد افزایش می‌یابد که این تصور را نشان می‌دهد که تورم نابرابری را تشدید می‌کند.

حال چرا افراد بر این باورند که دستمزد‌ها به سرعت قیمت‌ها افزایش نمی‌یابد؟ دلیل اصلی این باور است که کارفرمایان و شرکت‌ها دارای اختیارات قابل توجهی در تعیین دستمزد هستند و تمایل دارند در برابر تعدیل آن‌ها به سمت بالا برای افزایش حاشیه سود خود مقاومت کنند. یک دیدگاه رایج این است که شرکت‌ها با اعتقاد محدودتر به نیرو‌های بازار که تصمیمات را هدایت می‌کنند، انتخاب‌های استراتژیک انجام می‌دهند. وقتی از مردم درباره علل تورم سوال می‌شود، دولت و شرکت‌ها را مقصر می‌دانند.

در نهایت، مردم به ندرت هرگونه تاثیر مثبت تورم را تصدیق می‌کنند. در نتیجه، تنها اقلیتی از پاسخ‌دهندگان به مبادله بین تورم و بیکاری اعتقاد دارند یا تورم را با رشد اقتصادی افزایش‌یافته مرتبط می‌دانند. اکثریت تورم را با پیامد‌های اقتصادی و سیاسی نامطلوب‌تر مرتبط می‌کنند. با در نظر گرفتن اثرات منفی درک‌شده، بسیاری از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی، تورم را به‌عنوان اولویت اصلی و بالاتر از سایر مسائل اقتصادی و اجتماعی رتبه‌بندی می‌کنند. به‌رغم تغییرات در چشم‌انداز اقتصادی، نتایج اصلی حاصل از مطالعه اصلی انجام‌شده توسط شیلر (۱۹۹۷)، هنوز هم درست است.

دیگر خبرها

  • نادری، فوتبالیستی که کتاب می‌خواند (عکس)
  • بازگشت چند کتاب کمیاب به کتابخانه تربیت تبریز
  • اهدای کتابخانه شخصی به کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • اهدای ۵۰۰ جلد کتاب با‌ارزش به کتابخانه‌های عمومی بوشهر
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود
  • چرا از تورم متنفریم؟
  • ارتش مؤمن و مقتدر مایه آرامش خاطر مردم و هراس دشمنان است
  • مردم با اجرای ‌طرح مقابله با بی‌حجابی همکاری کنند
  • فعالیت ۷۹ کتابخانه عمومی در استان بوشهر