Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دبیر کمیته تخصصی پتروشیمی کارگروه تنظیم بازار گفت: مجوز واردات دو محصول مهم پتروشیمی (پلی‌پروپیلن و PET) با توجه به شرایط موجود و برای تنظیم بازار انجام شده است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرضیه طهماسبی اظهار کرد: در پی التهاب بازار گروه‌های کالایی محصولات پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن ترفتالات و افزایش رقابت تا 40 درصد در معاملات سال جاری با وجود اینکه، تولیدکنندگان در گروه پلی‌پروپیلن بیش از 90 درصد و در گروه PET، در حدود 100 درصد حجم تولید خود را برای فروش داخلی و در بورس کالا عرضه کرده‌اند، کمیته تخصصی پتروشیمی در راستای تنظیم بازار محصولات مذکور (که با حضور نمایندگان بورس کالا، وزارت صمت، انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، اتاق بازرگانی و اتاق تعاون) برگزار شد، واردات محدود این محصولات را از سوی تولیدکنندگان تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(صورتجلسه 47 جلسه کمیته تخصصی پتروشیمی)
وی تصریح کرد: بر اساس ماده 12 دستورعمل تنظیم بازار محصولات پتروشیمی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان نهاد حاکمیتی مکلف است تا نسبت به برنامه‌ریزی تأمین کسری نیاز داخلی در گریدهایی که مقادیر تولید و عرضه آن جوابگوی نیاز بازار داخل نیست، از طریق واردات از سوی مجتمع‌های پتروشیمی تولیدکننده آن گریدها اقدام کند.
رئیس دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی ادامه داد: اقدام اجرایی این شرکت در مورد واردات 2EH، اسید استیک، بنزن، پارازایلین و اسید ترفتالیک بوده که با توجه به محدودیت‌های تولید و التهاب در بازار مجوز واردات آن صادر و تأمین نیاز بازار انجام پذیرفته است.
طهماسبی افزود: در راستای اجرای تبصره ذیل ماده 12 دستورعمل تنظیم بازار محصولات پتروشیمی و به منظور جلوگیری از دو نرخی شدن محصول عرضه شده، کمیته تخصصی پتروشیمی تعیین قیمت تلفیقی را متناسب با تناژ وارداتی مورد تأیید شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بند 7 صورتجلسه چهاردهمین نشست آن کمیته تصویب کرده است و بدین ترتیب که قیمت محصول تولید داخلی و قیمت محموله وارداتی متناسب با حجم عرضه شده در بورس در قالب قیمت تلفیقی به عنوان قیمت پایه اعلام می شود، که این امر سبب کاهش التهاب و رقابت غیر متعارف در معاملات می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمیته تخصصی پتروشیمی تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۲۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای بازار در قم برای گران فروشان باید ناامن شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، استاندار قم در اولین جلسه ۴ ساعته ستاد تنظیم بازار استان در سال ۱۴۰۳ که در سالن جلسات امام جواد (ع) برگزار شد، بیان کرد: ادارات کل تعزیرات وصمت باید فضای بازار دراین استان را برای گران فروشان ناامن نمایند.

وی اظهار داشت: سال گذشته بررسیدگی به معیشت مردم تاکید بسیاری داشتیم، و این مساله برای ما بسیار حائز اهمیت است و دراین رابطه با هیچ سودجویی تعارف نخواهیم داشت.

سیدمحمدآقامیری با بیان اینکه کالا‌های تنظیم بازارباید در ابتدا به دست کاسبان امین برسد، تاکید کرد: کالا‌هایی که جزء محصولات تتظیم بازار می‌باشند می‌بایست ابتدا در شبکه کاسبان امین توزیع شود.

وی تصریح کرد: توزیع محصولات مورد نیاز مردم در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باید به صورت گسترده‌تر صورت می‌گرفت؛ محصول تنظیم بازار باید به قیمت واقعی به دست مشتری برسد.

استاندار قم ضمن انتقاد از تعداد کم غرفه‌های توزیع میوه شب عید گفت: امسال ۱۱ غرفه برای توزیع میوه شب عید در نظر گرفته شد که بسیار اندک است و این مقدار حتی برای منطقه پردیسان هم کفایت نمی‌کند.

وی افزود: قبل از شروع ماه مبارک رمضان و ماه‌های منتهی به پایان سال قراربود پرتقال، سیب و خرما به مقدار کافی با قیمت مناسب خریداری شود تا محصول با قیمت تنظیم بازار به دست مردم برسد.

آقامیری با اشاره به گزارش‌های روزانه گران‌فروشی که به سامانه ۱۲۴ اعلام می‌گردد؛ گفت: امسال حداکثر باید ظرف ۲۴ ساعت این گزارش‌ها مورد بررسی قرارگیرد.

آقامیری اظهار داشت: اگر اتفاق مثبتی در حوزه معیشت مردم و کاهش تورم در این استان رقم خورده مرهون زحمات و ایثار مدیرانی است که از آرامش خود و خانواده‌شان گذشتند.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تحقق شعار سال تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی موظفند نسبت به شعاری که توسط مقام معظم رهبری برای سال ۱۴۰۳ انتخاب شده برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: امسال همه باید ابتدا جهش تولید با مشارکت مردم را محقق کنیم تا شاهد مهار تورم به معنای واقعی باشیم.

استاندار قم گفت: مدیران دستگاه‌های دولتی استان در سال جدید همت و تلاش خود را باید چندین برابر کنند، ما به عنوان سربازان رهبر انقلاب در راستای فرامین و منویات ایشان می‌بایست گام برداریم.

دیگر خبرها

  • ضرورت یکپارچگی پتروشیمی‌ها دراجرای راهبرد جهش تولید بامشارکت مردم
  • ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • توزیع گسترده گوشت منجمد و گرم وارداتی گوسفندی در بازار یزد
  • میوه با قیمت مناسب در کهگیلویه توزیع می شود
  • نظارت بر بازار قم امسال افزایش می‌یابد
  • فضای بازار در قم برای گران فروشان باید ناامن شود
  • نظارت بر بازار در سال جدید افزایش خواهد یافت
  • پتانسیل خودکفایی محصولات اساسی در کشور وجود دارد
  • ایجاد فضای رقابتی و تنظیم‌گری در صنعت خودرو با تسهیل در واردات
  • صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در یک‌هزاروچهارصدودو