Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: از اردیبهشت‌ماه امسال پس از راه‌اندازی شبکه شاد ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار دانش‌آموز فعالیت‌های مربوط به سلامت و تربیت بدنی را در این بستر دنبال می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرزاد حمیدی عصر امروز در سومین همایش ملی دستاوردهای ورزشی دانش‌آموزان که به صورت ویدئو کنفرانس در اردوگاه سلیمان خاطر سنندج برگزار شد، توجه به امر سلامت و ورزش دانش‌آموزان را بسیار حائر اهمیت دانست و اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا بلافاصله یک سیستم منسجم و هم‌افزا توسط کمیته‌های آموزش و پرورش شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با سازماندهی بیش از 40 هزار دبیر تربیت بدنی در سطح کشور، در یک جهاد آموزشی فعالیت‌های مرتبط با سلامت و ورزش را در این ایام کرونا پیگیری و اهداف به خوبی پیش رفت.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در این شرایط کرونایی آموزش هیچ‌گاه تعطیل نشده و در این راستا دروس تربیت بدنی و ورزش در شبکه آموزشی دنبال می‌شود، خاطرنشا کرد: بیش از 100 هزار مدرسه گزارش‌های لازم را در سامانه ارائه داده و برنامه‌های ورزشی در شبکه‌های تلویزیونی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه از اردیبهشت‌ماه امسال پس از راه‌اندازی شبکه شاد 11 میلیون و 400 هزار دانش‌آموز، 674 هزار معلم و بیش از 125 هزار مدیر مدرسه فعالیت‌های مربوط به سلامت و تربیت بدنی را در این بستر دنبال کردند، گفت: از کلاس اول تا دوازدهم حدود 11 درس بارگذاری شده و برنامه‌های فاخر برای این بخش در نظر کرفته است.

خراسان شمالی| این بار دانش آموزان اسفراینی برای «شبکه شاد» سر به کوه گذاشتند!+تصاویروالدین دانش‌آموزان قمی آموزش‌های مجازی را جدی بگیرند/ارائه دروس هنرستان در شبکه شاد

حمیدی بیان کرد: استان کردستان در بخش ورزش تنیس روی میز با توجه به سوابق و تجربه‌های قهرمانان، در همه سطح ابتدایی، متوسط و پیشرفته به ما کمک کرده و به صوت فیلم آموزش ارائه داده‌اند.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون دانش‌آموزان در شبکه شاد؛ یک فضای امن درس‌های مختلف خود از جمله درس تربیت بدنی آموزش می‌بینند و در بحث طرح کوچ نیز فعالیت‌های مختلفی پیش‌بینی شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سبک زندگی والدین الگوی حیاتی دانش‌آموزان است، عنوان کرد: با افزایش انگیزه‌های دورنی در منازل باید دانش‌آموزان بتوانند با والدین خود همکاری و در منزل حرکات ورزشی را ادامه دهند.

حمیدی با عنوان اینکه آموزش و پرورش حلقه واصله مشترکی بین حاکمیت و ملت است، یادآور شد: برای پیشبرد اهداف، باید موانع پیش‌رو را برداریم.

انتهای پیام/484/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش آموزش و پرورش تربیت بدنی دانش آموزان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۳۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت

معاون تربیتی بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان جنوبی از مشارکت ۴ هزار دانش آموز و ۱۲۰ فرهنگی در هشتمین جشنواره سفیران سلامت خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی گلدانی‌مقدم در آیین اختتامیه هشتمین دوره جشنواره سفیران سلامت استان خراسان جنوبی که در پژوهشکده تعلیم و تربیت استان برگزار شد اظهار داشت: امسال بیش از 4 هزار دانش آموز و 120 فرهنگی استان دربرگزاری این جشنواره شرکت کردند.

وی با اشاره به انتخاب 800 اثر برگزیده در مرحله شهرستانی هشتمین جشنوراه سفیران سلامت توسط داوران، گفت: از مجموع این تعداد اثر، 67 اثر جواز حضور و رقابت در مرحله استانی را به دست آوردند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با اشاره به نقش سفیران سلامت ر ارتقای شاخش های بهداشت و سلامت فردی، اجتماعی، روحی، جسمی و توانمند سازی دانش آموزان در مواجه با تهدیدات آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: از مجموع 67 اثر راه یافته به مرحله استانی، پس از ارسال و داوری آثار در دبیرخانه کشوری این جشنواره، 5 اثر از آثار دانش آموزان استان به عنوان برگزیده کشوری معرفی شدند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان سفیر‌ سلامت می‌توانند زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی و کم اثرکردن این گونه تهدیدات در مدارس و جامعه نقش آفرین باشند تصریح کرد: با مشارکت فعال سفیران سلامت می‌توانیم مدارس پاکیزه، سالم‌ و عاری از تهدیدات و  آسیب‌های اجتماعی و خطرات ناشی از آن باشیم.

گلدانی‌مقدم افزود: سفیران‌ سلامت زمانی که در این عرصه شروع به فعالیت می‌کنند باید بدانند که وظایف مهمی بر عهده دارند که باید به آن‌ها به خوبی عمل کنند که به عنوان سفیر سلامت کوشا و فعال شناخته شوند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: هشتمین جشنواره سفیران سلامت در رشته‌های قصه‌گویی، سرود، مدرسه کوچک، نقاشی، باغچه کوچک ساز، بهداشت، داستان مصور، فیلم کوتاه، اینفوگرافی، کاریکاتور و عکاسی برگزار شد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی