Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: در ۷ ماهه نخست امسال ۳۵۳ میلیون دلار کالا و محصولات مختلف از محل گمرک قزوین وارد استان شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش یافته است. - اخبار استانها -

عزیزالله افضلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، در مورد وضعیت واردات استان قزوین در 7 ماه ابتدایی سال جهش تولید ملی اظهار داشت: در 7 ماهه نخست امسال 353 میلیون دلار کالا و محصولات مختلف از محل گمرک قزوین وارد استان شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: البته وزن کالاهای وارد شده به استان در همین مدت 69 هزار تن است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 18 درصد کاهش داشته است؛ اما ملاک برای تعیین کاهش یا افزایش واردات ارزش است، نه وزن.

افضلی با بیان اینکه این میزان واردات استان از 41 کشور دنیا صورت گرفته است، ادامه داد: امارات با 123 میلیون دلار در رتبه اول کشورهای مبدا کالاهای وارداتی استان قرار دارد و 35 درصد از واردات استان قزوین در 7 ماه اول سال جاری را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه کشورهای چین، ترکیه، آلمان، هند، اسپانیا، ازبکستان، کره‌جنوبی و سوئیس از دیگر مبادی مهم واردات کالا به استان قزوین هستند و رتبه‌های دوم و نهم را در اختیار دارند.

7 هزار تن کالا در گمرک استان قزوین رسوب کرده استواردات استان قزوین 50 درصد کاهش یافت‌تراز تجاری قزوین منفی شد /واردات ‌30 درصد کاهش یافت

عمده کالاهای وارداتی به استان قزوین

رئیس سازمان صمت استان مواد اولیه، قطعات یدکی، ماشین‌آلات و دستگاه‌های مورد نیاز واحدهای تولیدی استان را عمده کالاهای وارداتی به گمرک استان قزوین دانست و گفت: کمپرسورهای برودتی مخصوص کولر خودروهای سواری و وانت، قطعات منفصله برای تولید تریلر، کنترل پنل مربوط به سیستم تهویه مطبوع وسایل نقلیه موتوری، پلی‌اورتان‌ها به اشکال ابتدایی، ایزوسیانات‌ها و اسانس‌های مورد مصرف در صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی مهمترین محصولات وارداتی به استان قزوین محسوب می‌شوند.

افضلی با ذکر اینکه کالاهای وارداتی استان شامل 752 قلم تعرفه تجاری و بازرگانی می‌شوند، افزود: دستگاه‌های ضبط و پخش ویدئوی خودروهای تریلر و کامیون و همچنین دیگر دستگا‌ه‌های تولید در زمره کالاها و محصولات وارداتی استان قزوین به حساب می‌آیند که طبعاً نقش مهمی در تولید و صادرات استان بازی می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه میزان واردات استان قزوین در 7 ماه اول سال 1392 میلیون دلار بیشتر از صادرات ما در همین مدت بوده، بنابراین تراز تجاری قزوین از ابتدای سال تاکنون منفی بوده است.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واردات استانداری قزوین واردات استانداری قزوین واردات استان قزوین کالاهای وارداتی کالاهای وارد میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲