Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتمین نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در شهرستان قدس به منظور بررسی طرح جدید محدودیت های کرونایی و هماهنگی میان دستگاه های اجرایی شهرستان به منظور جلوگیری از گسترش شیوع کووید۱۹ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، هفتمین نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در شهرستان قدس با حضور امام جمعه، فرماندار، شهردار، رئیس شورای شهر، رئیس شبکه بهداشت، فرمانده  نیروی مقاومت بسیج سپاه شهرستان و دیگر مسئولین شهرستان ظهر امروز در محل سالن جلسات سازمان آتش نشانی شهرداری قدس برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

بنا بر این گزارش، دکتر میرشریفی رئیس شبکه بهداشت شهرستان در ابتدای جلسه اقدامات انجام شده جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و روند درمان مبتلایان به این بیماری در شهرستان را تشریح، و از انجام برنامه های آتی شبکه بهداشت را تشریح کرد. 

وی از اهم فعالیت های شبکه بهداشت و درمان شهرقدس در آبان ماه ۹۹ به اقداماتی از قبیل افزایش ساعت کاری آزمایشگاه منتخب جهت تست کوئید ۱۹ تا ۶ عصر در تمامی روزهای هفته، افزایش میزان نمونه گیری از موارد مشکوک و اطرافیان آنها مطابق با فلوچارت جدید، فراهم سازی مقدمات راه‌اندازی مرکز دوم تست کرونا، هماهنگی واحدهای ستادی جهت اجرای طرح شهید سردار سلیمانی جهت مقابله با کرونا، پیگیری وضعیت کلیه اطرافیان موارد مثبت کرونا توسط مراقبین سلامت به تعداد ۳۹۰ نفر، فراخوان تعدادی از بیماران خاص که جدیدا از سمت وزارت متبوع به عنوان گروه هدف تزریق واکسن آنفولانزا اعلام شدند و غربالگری  ۳۳۵ نفر از معتادین متجاهر اشاره کرد. 

در ادامه جلسه، لیلا واثقی، فرماندار شهرستان قدس با تشریح مصوبات طرح جدید محدودیت های کرونا، بر هم افزایی دستگاه های اجرایی و همراهی شهروندان برای اجرای دقیق این طرح با هدف مهار این بیماری تاکید کرد. 

همچنین در بخش دیگری از این نشست، سرگرد حسین حبیبی فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه شهرستان قدس آمادگی کامل نیروهای سپاه و بسیج شهرستان را برای اجرای این طرح اعلام کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرستان قدس شبکه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۲۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی خواستار حمایت از بیماران روانی در افغانستان شد.

حنان بلخی مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در مدیترانه شرقی می‌گوید که نیمی از مردم افغانستان با مشکلات روانی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی که در نشستی در ویانا اتریش سخن‌می‌گفت افزود این حالت بر بهره‌وری و کیفیت زندگی افغانستانی ها تاثیر می‌گذارد.

حنان بلخی گفت: «۵۰ درصد از جمعیت افغانستان با ناراحتی روانی دست و پنجه نرم می‌کنند که بر بهره وری و کیفیت زندگی آنان تاثیر می‌گذارد.»

یک نشست تحت عنوان «تعمیق بحران: سلامت روان و اختلالات مصرف مواد که جامعه‌ی افغانستان را فلج می‌کند»، در حاشیه‌ی شصت‌وهفتمین نشست کمیسیون مواد مخدر از سوی سازمان جهانی بهداشت، دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و جاپان در ۲۱ مارچ (۲ حمل) سال روان برگزار شده است.

سازمان جهانی بهداشت در خبرنامه‌ای افزود در این نشست ۱۴۰ نفر به‌گونه‌ حضوری و مجازی حضور داشتند.

به گفته‌ این سازمان، این نشست بر نیاز فوری به اقدام هماهنگ برای مقابله با انگ و تبعیض درباره افراد دچار به اعتیاد به مواد مخدر و مشکلات سلامت روان تاکید کرده است.

ژان لوک لماهیو مدیر بخش تحلیل سیاست و امور عمومی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در این نشت پشتیبانی از کشاورزان تریاک با گزینه‌های معیشت جایگزین، در کنار اقدام‌های بهداشتی برای درمان افراد دچار به اختلال مصرف مواد مخدر، برای دست‌یابی به راه‌حل‌های پایدار در افغانستان ضروری دانسته است.

رافایلا آیودیس کاردار اتحادیه اروپا برای افغانستان که به نمایندگی از این اتحادیه در این نشست حضور داشت اولویت دادن به سرمایه‌گذاری در زمینه‌ سلامت روان و اختلالات مصرف مواد مخدر در سطح جهان و افغانستان را یک مسوولیت مشترک خوانده است.

سازمان بهداشت جهانی بیان کرد که نشست ویانا با فراخوانی برای اقدام به پایان رسید و از ذی‌نفعان در این نشست خواسته شد تا به هدف پشتیبانی از خدمات سلامت روان و اختلال مصرف مواد در افغانستان هم‌کاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • محو فلج اطفال در افغانستان
  • هفتمین نمایشگاه قرآن و عترت استان همدان در ملایر افتتاح شد
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • سازمان بهداشت جهانی خواستار حمایت از بیماران روانی در افغانستان شد.
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • برپایی ایستگاه‌های امنیت، سلامت و راهنمای گردشگران در شهرستان چادگان
  • غیبت فرماندار پلدختر در سیل| بحران نزدیک فرماندار دور!
  • تشکیل ستاد استانی «جهش تولید با مشارکت مردم» در نخستین نشست شورای اداری گلستان
  • هوش مصنوعی بیماری‌های ریه را شناسایی می‌کند/ ردیابی کرونا به روش تشخیص چهره