Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی کشور گفت: عملیات پوشش ۲۲۰هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان در طرح جهش تولید کشاورزی به همت سازمان بسیج مهندسین کشاورزی سپاه قدس گیلان آغاز شد.

محمدرضا جهانسوز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات پوشش ۲۲۰هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان در طرح جهش تولید کشاورزی به همت سازمان بسیج مهندسین کشاورزی سپاه قدس گیلان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشارکت وزارت جهاد کشاورزی، دانشگاه‌ها و موسسه تحقیقات برنج کشور در راستای اجرای این طرح گفت: ما در مسیر اجرای طرح جهش تولید بخش کشاورزی به دنبال بودجه گرفتن نبودیم بلکه باظرفیت مهندسان توانمند بسیجی ثابت کردیم که می‌شود کارهای بزرگی انجام داد.

رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی کشور با اشاره به پشتوانه علمی ایجاد شده در راستای اجرای طرح جهش تولید کشاورزی تصریح کرد: امسال با وجود کمبود بارندگی در گیلان، مزارع تحت پوشش این طرح نه تنها کاهش محصول نداشتند بلکه در ۱۸ هزار و ۵۰۰ نقطه از اراضی کشاورزی با افزایش ۹درصدی محصول مواجه بودیم.

وی با بیان اینکه بیشتر محصول برنج تولید شده در استان گیلان از ارقام بومی است افزود: در حال حاضر اراضی شالیزاری ۲۳ هزار روستای گیلان تحت پوشش طرح آموزش - ترویجی فراگیری بسیج کشاورزی گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شاليزار جهش تولید سازمان بسیج مهندسین کشاورزی طرح جهش تولید کشاورزی اراضی شالیزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۳۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری

حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اهمیت روز افزون آب در بخش کشاورزی و وضعیت بارش‌ها در سال آبی جاری دو هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند.

وی افزود: اجرای این میزان سامانه آبیاری تحت فشار با کمک اعتبارات دولتی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همچنین اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در بخش طرح‌های آب وخاک و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری انجام شده است.

برزگر اظهار کرد: اعتبارات سفر رئیس‌جمهور زمینه‌ساز جهش بزرگی در اجرای طرح‌های کشاورزی و همچنین مشارکت بهره‌برداران نیز در روند پیشبرد طرح‌ها بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید

تصویب ۳۰۰ میلیارد ریال برای اجرای سامانه‌های آبیاری نوین

وی گفت: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری یکی از روش‌های اصولی و کاربردی مدیریت آب در مزارع است که منجر به افزایش راندمان، بهره‌وری مصرف آب در مزرعه و پایداری تولیدات محصولات کشاورزی می‌شود.

برزگر با تاکید بر اجرای سامانه‌های نوین آبیاری با راندمان بالاتر و مصرف آب کمتر افزود: یکی از موارد مهم و ضروری ارتقای سامانه‌های نوین آبیاری توسعه فناوری‌های نوین در این بخش به شمار می‌رود و در این ارتباط این استان یکی از استان‌های پایلوت در خصوص آبیاری هوشمند در کشور است.

وی تاکید کرد: با توجه به درخواست متقاضیان در این بخش استفاده از سرمایه‌گذار بخش خصوصی کمک شایانی به اجرای این طرح‌ها می‌کند.

برزگر با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری بر اساس درصد تجهیز سطح مزارع به سامانه‌های نوین آبیاری از استان‌های پیشرو و برتر کشور است گفت: بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان تاکنون به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده اند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزایش بهره وری و راندمان مصرف آب، افزایش اشتغال و درآمد کشاورزان و مهاجرت معکوس را از مزایای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در استان عنوان کرد.

وی اضافه کرد: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری از اولویت‌های اساسی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۳ است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • طرح‌های کشاورزی در انتظار ابلاغ اعتبار/ تولیدات باغی افزایش یافت
  • ۱۷۰۰ هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی لرستان اضافه شده است
  • کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
  • ۹۵ درصد اراضی کشاورزی تا شهریور ۱۴۰۳ رفع تداخل می شوند
  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در ۱۸۹ هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • ۳۰ میلیون هکتار از اراضی بیابانی تحت تاثیر فرسایش بادی است