Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندارقدس نحوه اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند، محدودیت‌ های کرونا از اول آذرماه در این شهرستان را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ لیلا واثقی در نشست ستاد کرونا شهرستان به ریاست لیلا واثقی فرماندار قدس، با حضور مسئولین در سالن اجتماعات سازمان آتش نشانی شهرداری قدس برگزار شد، بیان کرد:  شهرستان قدس از حیث شیوع ویروس کرونا در وضعیت نارنجی است، فهرست مشاغل ضروری که در هیچ‌یک از وضعیت‌های سه‌گانه تعطیل نمی‌شوند در پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری شهرستان به نشانی https://qods.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ostan-th.ir درج شده است.

وی ادامه داد: مشاغل سطح ۱ و ۲ با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی مجاز به فعالیت بوده اما فعالیت مشاغل سطح ۳ و ۴ ممنوع است.

نماینده عالی دولت در شهرستان قدس با تاکید برنحوه فعالیت ادارات شهرستان، عنوان کرد: فعالیت ادارات ضروری شهرستان که لیست آنها به ادارات و ارگان‌ها اعلام شده با دو سوم ظرفیت نیروی انسانی و سایر ادارات و ارگان‌ها با ۵۰ درصد نیرو به فعالیت خواهند پرداخت.

واثقی پیرامون چگونگی تردد در بین شهرها، گفت:تردد از شهر به شهر داخل استان‌های تهران و البرز محدودیت ندارد اما ورود و خروج خودروها با پلاک غیربومی بین شهرهای استان‌ها ممنوع بوده و در شهرستان قدس نیز این محدودیت‌ها با جدیت اعمال خواهد شد.

فرماندار قدس، افزود: از اول آذرماه این محدودیت‌های جدید اعمال می‌شود و ضمانت اجرایی عدم رعایت مصوبات نیز شامل تذکر کتبی، انفصال از خدمت کارکنان و مدیران دولتی، پلمپ واحدهای صنفی متخلف، جریمه نقدی برای ترددها و... می‌باشد.

به گفته این مقام مسئول، موارد ذکر شده، حداقل‌های محدودیت در شرایط فعلی است و در صورت عدم همکاری عموم، مجبور به اعمال محدودیت‌های بیشتر هستیم.

واثقی فرماندار قدس در پایان پیرامون نحوه اطلاع رسانی تغییرات احتمالی در اعمال محدودیت‌ها، اظهار داشت: هرگونه تغییرات احتمالی در اعمال محدودیت‌ها، از طریق ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا شهرستان قدس به اطلاع مردم شریف رسانده خواهد شد.

دراین نشست طبق اکثریت آرا محدودیت بسته شدن واحد‌های صنفی در ساعت ۶ عصر تایید نشد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرستان قدس محدودیت های کرونایی اول آذرماه شهرستان قدس محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار خلیل‌آباد گفت: خلیل‌آباد یک شهرستان مستقل است و بالغ‌بر ۲۰ سال از شهرستان شدنش می‌گذرد و تمام ادارات آن باید در شهرستان مستقر شوند.

محمدرضا خوشنویس در نشست شورای اداری شهرستان خلیل‌آباد اظهار کرد: با وجود اینکه چند سال از استقلال این شهرستان می‌گذرد، اما هنوز تعدادی از ادارات در خلیل‌آباد مستقر نشده و بخشی از وقت مسئولان شهرستان برای پیگیری‌های کارها در کاشمر صرف می‌شود.

وی اظهار کرد: دستگاه‌هایی که در سطح شهرستان وجود ندارد، باید فعالیت خود را آغاز کنند و مدیران کل نیز در چارچوب وظایف قانونی خود در ارتباط با استقلال ادارات عمل کنند.

فرماندار خلیل‌آباد با اشاره به اینکه «جهش تولید با مشارکت مردم» جزو مواردی است که یک اسم و عنوان نیست؛ بلکه مدیران بر اساس فعالیتشان در این حوزه ارزیابی می‌شوند، عنوان کرد: انقلاب و نظام برای مردم است و مشارکت مردم باید در سال جاری پررنگ‌تر شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم، دولت مسئله‌ محور است و دولت منابع محور نیست، تشریح کرد: در این دولت هیچ بن‌بستی معنا ندارد، مطمئناً برای هر مشکلی، راه‌حلی وجود دارد و برای حل مشکلات باید به سمت مردم حرکت کنیم و کار را از مردم بخواهیم.

فرماندار خلیل‌آباد با بیان اینکه در سال جاری رایزنی با مدیران کل و افزایش تخصیص‌ها را مطالبه خواهیم کرد، افزود: در بین مردم بودن بسیار حائز اهمیت است و مدیران باید از ظرفیت‌های موجود برای تسهیلگری امور مردم استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه جلسات ادارات باید خارج از وقت اداری در شهرستان خلیل‌آباد برگزار شود و بیشتر وقت مدیران برای جوابگویی به مردم و حل مسائل و مشکلات آنها صرف شود، تأکید کرد: خلیل‌آباد یک شهرستان مستقل است و بالغ‌بر ۲۰ سال از شهرستان شدنش می‌گذرد و تمام ادارات باید در شهرستان مستقر و مستقل شوند.

خوشنویس با تأکید بر اینکه مدیران شهرستان باید پیگیری‌های لازم را داشته باشند تا حضور مدیران کل در شهرستان فعال و پررنگ شود، بیان کرد: مدیران ادارات شهرستان باید در خود خلیل‌آباد سکونت داشته باشند و این در سال جاری جدی‌تر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • محدودیت‌ها به تدریج اعمال می‌شود/ برخی دستگاه‌ها فناوری مطلوبی ندارند
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • ممنوعیت‌های تردد در محور‌های شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در راه های مازندران
  • اعمال محدودیت در برگزاری تظاهرات حامی فلسطین در فرانسه و ایتالیا
  • اعمال محدودیت تردد ناشی از سیل در کاشان
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان