Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از خبرگزاری "شهاب" فلسطین، این قطعنامه که در کمیته سوم "کمیسیون امور اجتماعی، انسانی و فرهنگی سازمان ملل متحد برگزار شد، با اکثریت قریب به اتفاق و با ۱۶۳ رأی مثبت، ۵ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع تصویب شد.

رژیم صهیونیستی، آمریکا، جزایر مارشال و  ایالات فدرال میکرونزی (در آب های اقیانوس آرام) و  نائورو (در اقیانوسیه) از جمله طرف‌هایی بودند که مخالفت خود را با تصویب این قطعنامه اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعنامه بار دیگر بر حق مردم فلسطین بر تعیین سرنوشت خود از جمله حق برخوداری از یک کشور مستقل تأکید دارد و از تمام کشورها و آژانس‌ها و سازمان‌های وابسته به مجموعه سازمان ملل متحد می‌خواهد که به حمایت از ملت فلسطین و همکاری با آنان برای رسیدن به حق سرنوشت خود در نزدیک‌ترین زمان ممکن کمک کنند.

این قطعنامه بار دیگر بر ضرورت هرچه سریعتر پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی که از سال ۱۹۶۷ آغاز شده است و همچنین تحقق عملیات صلح عادلانه، همیشگی و جامع میان طرف فلسطینی و اسرائیلی و درچارچوب قطعنامه‌های سازمان ملل متحد، ابتکار صلح عربی، نقش راه و با هدف یافتن یک راه‌حل دائم برای نزاع اسرائیل و فلسطینی و براساس تشکیل دو کشور مستقل تأکید دارد.

"ماجد بامیة" هماهنگ کننده فلسطین در هیأت نظارت فلسطینی مستقر در سازمان ملل متحد از کشورهایی که به قطعنامه رأی مثبت داده‌اند قدردانی و تشکر کرد و گفت که این قطعنامه تنها گزینه کشورهایی است که به مشروعیت بین‌المللی متعهد هستند.

بامیه افزود:این قطعنامه شاهد دیگری بر این است که تقریبا یک اجماع جهانی در راستای حمایت از حق تعیین سرنوشت توسط ملت فلسطین وجود دارد.

وی ادامه داد: همچنین تصویب قطعنامه‌های دیگر مربوط به مسأله فلسطین در کمیته‌های مختلف سازمان ملل متحد نیز خود تأییدی بر این موضوع است که با وجود تلاش‌های مستمر اسرائیل برای ایجاد تغییر در موضع کشورهای مختلف، جامعه جهانی با قاطعیت از حقوق ملت فلسطین در تمام ابعاد حمایت می‌کند.

از سوی دیگر خبرگزاری رسمی سوریه؛ سانا نیز در این باره گزارش داد که مجمع عمومی سازمان ملل متحد حاکمیت همیشگی ملت سوریه بر جولان اشغالی این کشور را با ۱۵۳ رأی موافق تصویب کرده است.

براساس این گزارش بازهم رژیم صهیونیستی به همراه پنج کشور دیگر که به نامشان اشاره نشده، به این قطعنامه رأی منفی داده و ۱۶ کشور دیگر نیز به آن رأی ممتنع داده‌اند.

براساس این گزارش مجمع عمومی سازمان ملل متحد از مقامهای صهیونیست خواست که از بهره‌برداری بی‌رویه، نابودی و از میان بردن منابع طبیعی در جولان اشغالی و نیز در اراضی فلسطینی از جمله قدس خودداری کنند.

تصویب این قطعنامه ساعاتی پس از آن روی می‌دهد که "مایک پمپئو" در اقدامی بی‌سابقه که نقض تمام قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی است، به عنوان نخستین وزیر امورخارجه آمریکا و از زمان اشغال بلندی‌های جولان در سال ۱۹۶۷ به این منطقه سفر کرد و گفت: این منطقه برای همیشه سرزمین اسرائیل است.

وزارت امورخارجه سوریه در واکنش به این اقدام پمپئو آن را یک اقدام تحریک‌آمیز پیش از پایان دوره زمامداری ترامپ و نقض آشکار حاکمیت جمهوری عربی سوریه دانسته است.

ساعاتی پیش نیز، "احمد ابوالغیط" دبیرکل اتحادیه عرب بازدید وزیر خارجه آمریکا از شهرک‌های صهیونیستی در کرانه باختری و بلندی‌های جولان اشغالی را محکوم کرد.

از سال ۱۹۶۷ تمام دولت‌های آمریکا بلندی‌های جولان و شهرک های صهیونیستی در کرانه باختری را به عنوان اراضی اشغالی می‌شناختند اما در دولت ترامپ، سیاست واشنگتن نسبت به شهرک های غیر قانونی تغییر کرد و به آن مشروعیت داد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۷۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درس بزرگ کودکان و زنان غزه به تاریخ

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، در همایش بین‌المللی «غزه زنده است» که در محل دانشگاه الزهرا (س) و با حضور تنی چند از سفرای مقیم تهران از جمله سفرای بولیوی، یمن، سوریه و نمایندگان مقاومت فلسطین برگزار شد، اظهار داشت: درس بزرگی که زنان و کودکان غزه به تاریخ دادند، این بود که با نیروی جان و روحی که پیوسته به ملکوت و خداوند است، توان و نیرو می‌گیرند و قطعاً پیروز می‌شوند، زنان و کودکانی که بدترین زخم‌ها و شکنجه‌ها را تحمل کرده‌اند.

وی با بیان اینکه اکثر ۳۵ هزار شهید غزه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، گفت: گرسنگی و قحطی و فشار و جراحت متأسفانه عادت روزمره‌ای شده که از غزه به نمایش در می‌آید.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: در بازه زمانی ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۳ کمتر از ۱۴ درصد از قربانیان را زنان شامل می‌شوند. این در حالی است که اکثریت قربانیان را اکنون زنان و کودکان تشکیل می‌شوند.

وی ادامه داد: شورای امنیت بیش از ۲۲۵ قطعنامه بی‌خاصیت صادر کرده و حداقل ۵۵ قطعنامه را آمریکا وتو کرده است، آیا به آنها می‌شود امیدی بست؟ وظیفه ما آماده شدن است. از مؤمنین خواسته شده در برابر ظلم نیرو و توان داشته باشند این در علم و فناوری است، رسانه است که می‌تواند پیام را به جهان مخابره کند که دانشجویان فریاد آزادی فلسطین را سر می‌دهند.

خزعلی تصریح کرد: دیگر دانشجویان صحبت از راه حل دو کشوری نمی‌کنند بلکه خروج غاصب از فلسطین را مطرح می‌کنند، صهیونیست‌ها خانه‌هایی را که از جنجال و هیاهو در رسانه‌ها ساخته بودند، فرو ریخته است. این قدرت شما مردم است نه قدرت سازمان‌های بین‌المللی، البته از سازمان‌های بین‌المللی باید پرسید که آیا دوره موشک تمام شده است؟ آن هم زمانی که سخن «وتو» می‌شود و صدای ملت‌ها خاموش می‌گردد.

کد خبر 6086917

دیگر خبرها

  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟
  •  تأسف فرانسه از افزایش استفاده از حق وتو در شورای امنیت
  • جامائیکا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت
  • جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
  • سرنوشت تراکتور سرانجام تعیین شد
  • درس بزرگ کودکان و زنان غزه به تاریخ