Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک جایگاه دار سوخت در مورد نحوه توزیع گازوئیل در مناطق مختلف گفت: گازوئیل از طریق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به صورت منطقه ای سهمیه بندی و مجوز فروش میزان مشخصی گازوئیل از طریق این شرکت به هر منطقه داده می شود.

به گزارش تین نیوز، مراد جلیلیان در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: پس از تعیین سهمیه مناطق، هر منطقه براساس فروش ماه مشابه سال قبل نسبت به تخصیص سهمیه گازوئیل بین جایگاهداران اقدام می‌کند که معتقدم این تقسیم بندی و سهمیه بندی درتمام استان ها رعایت نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: این سهمیه بندی آنقدر ناعادلانه است که موجب ایجاد بازار سیاه گازوئیل در بسیاری از مسیرهای جاده ای شده است.

کارت آزاد سوخت گازوئیل در اختیار همه جایگاه داران قرار گیرد

این جایگاه دار با بیان این‌که کمبود در هر کالایی موجب بازار سیاه می شود، عنوان کرد: راننده ای که نتواند سوخت مورد نیاز خود را از جایگاه ها تامین کند به ناچار آن را لیتری ۲۰۰۰ تومان از بازار سیاه تهیه می کند که این موضوع نیز مشکلاتی بین جایگاهداران و رانندگان به وجود می‌آورد.

جلیلیان افزایش یا کاهش سهمیه جایگاه داران را از جمله اختیارات مدیران پخش در مناطق دانست و گفت: به نظر می‌رسد این افراد معمولا سعی می کنند سهمیه را کامل مصرف نکنند تا مورد تمجید مدیران بالادستی قرار گیرند.

وی افزود: جایگاه دارانی هم که با تورم ۱۰۰ درصدی دست و پنجه نرم می کنند ناچار هستند یا به دامان برندها بیفتند یا با تعطیلی جایگاه، کارکنانشان را وبال گردن دولت کنند.

این جایگاه دار عنوان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هیچ دلیلی برای سهمیه بندی ندارد پخش باید فراورده مورد نیاز جایگاه ها را به قیمت مصوب تامین کند و در قرارداد فی مابین هیچ نامی از سهمیه بندی برده نشده و این اقدام  خلاف قرارداد است.

به گزارش تین نیوز، کمبود گازوئیل در برخی مسیرهای جاده ای موجب بروز مشکلاتی برای کامیونداران شده که از جمله تبعات آن درگیری رانندگان و کارکنان جایگاه های سوخت است. در همین زمینه روز 19 آبان یک کامیون وارد جایگاه خلیج‌فارس در شهرستان مهریز استان یزد شد و تقاضای نفت گاز با کارت آزاد کرد، اپراتور جایگاه اعلام کرد کارت‌های سوخت آزاد جمع‌آوری شده‌اند، اما راننده توجهی نکرد و این موضوع منجر به مشاجره و درگیری و در نهایت قتل عباس حیدری متصدی این جایگاه توسط راننده کامیون شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جایگاه سوخت سهمیه گازوئیل شرکت پخش فرآورده های نفتی گازوئیل آزاد سهمیه بندی بازار سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۹۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها

علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در جریان سفر به استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از شهرکرد با اشاره به سیاست‌های کلان سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: در کشور از سال‌های قبل، نسبت به مدیریت منابع آب دقت خوبی به‌خرج نداده‌ایم؛ در واقع به مقدار آب ورودی به کشور با میزان آب خروجی به کشورمان به یک اندازه است. به‌طور سالانه تقریباً 10 میلیارد متر مکعب خروجی آب از کشور داریم که میانگین ورودی نیز به همین مقدار است.

وی افزود: بر همین اساس ما سعی کردیم بر اساس قوانین بین‌المللی، ارتباطات و تفاهم‌نامه‌های فی‌مابین، رایزنی با کشورهای همسایه در حوزه مسائل آبی انجام شود. معمولاً کشورهایی نمی‌خواهند که ارتباطات بین کشورهای همسایه به نحو مطلوب شکل گیرد و حتما موضوع آب را به عنوان یک دست‌آویز قرار می‌دهند تا اختلافاتی بین کشورها رخ دهد؛ اما جمهوری اسلامی ایران با تدبیر و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، سعی می‌کند تا این مسائل را تعدیل و حق‌آبه‌ها را دریافت کند.

سلاجقه با اشاره به رایزنی‌های انجام شده اظهار کرد: نشست‌های مفصل و رایزنی‌های متعددی در حوزه مسائل آبی شرق کشور با مسئولین حاکم بر افغانستان داشته‌ایم که مسائل حق‌آبه محیط زیست را از بحث عهدنامه‌هایی که وجود داشت، تفکیک کردیم.

رئیس سازمان محیط زیست کشور اضافه کرد: بحث بر سر این بود که میزان آب موجودی در سدهای آن‌طرف، به‌طوری هست که رهاسازی انجام شود و خوشبختانه آن‌ها نیز، رویکرد مناسبی داشتند و امسال نیز شاهد بودیم که در یک بازه زمانی کوتاه، رهاسازی آب انجام شد و امیدواریم که این روند ادامه یابد.

ایشان گفت: قرار بر این است که هیئتی از سوی افغانستان به ایران آمده و در نشست‌هایی که در پیش داریم، حتماً این مسائل را پیگیری می‌کنیم و تقریباً تفکیک حق‌آبه محیط زیست از معاهداتی که وجود دارد، انجام می‌شود.

معاون رئیس جمهور بیان داشت: در آخرین نشست سازمان ملل در نایروبی، مباحثی با کشور ترکیه مطرح شد و خوشبختانه رویکرد خوبی داشتند و قرار بر این شد که هیئت‌های کارشناسی، بین دو کشور رد و بدل شود و باتوجه به این‌ که وزارت نیرو، مدیریت این قسمت را از جانب دولت جمهوری اسلامی ایران بر عهده دارد، این تبادل هیئت‌های کارشناسی به‌صورت جامع انجام می‌شود تا بتوانیم این مسئله را در داپ که یکی از سرشاخه‌های رود ارس است، حل کنیم.

وی افزود: در مورد مسئله گاپ نیز همچنان، رایزنی‌ها با سه کشور ترکیه، عراق و سوریه ادامه دارد.

علی سلاجقه گفت: با کشور ارمنستان هم پس از 18 سال، نشستی برگزار شد و وزارت نیرو به عنوان نماینده ایران حضور داشت، این مسئولیت به سازمان محیط زیست سپرده شد که در اولین دور نشست، دیداری بین معاونین همتای دوطرف در ایروان شکل گرفت و توافق خوبی ایجاد شد که منجر به نشست پیش از عید امسال در کشور ایران شد؛ اما متأسفانه دولت ارمنستان برخلاف توافق‌نامه‌ها عمل نکرد که ما اکنون سعی داریم با استفاده از وظایف مجموعه وزارت امور خارجه و با توجه به روابط حسنه‌ای که وجود دارد، مسئله آلایندگی رود ارس را حل کنیم.

ایشان همچنین با اشاره به انتقال آب بین حوضه‌ای گفت: جایی که آب شرب اولویت اول باشد، آن انتقال انجام می‌شود؛ اما اگر قرار بر این باشد که درخواست انتقال آب صورت گیرد و مجوزی صادر شود، مبتنی بر مبدأ، انتقال و مقصد است؛ یعنی در قالب برنامه جامع، مزیت‌های سرزمینی و بحث‌های توسعه‌ای دیده می‌شود.

خبرنگار: محمود اسماعیل‌پور اشکفتکی

انتهای پیام/

کد خبر: 1227427 برچسب‌ها سازمان محیط زیست کشور ایران افغانستان

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در پارسال
  • انتقاد از بی توجهی به از کارافتادگی جایگاه cng شهرعلویجه اصفهان
  • پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین و جمع آوری کارت های سوخت
  • چرا دولت میخواهد کارت‌های سوخت را حذف کند؟
  • سوالات پر تکرار درباره بنزین + پاسخ
  • پاسخ به سوالات پر تکرار درباره بنزین
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در استان کرمانشاه صرفه‌جویی شد
  • کشف گازوئیل قاچاق در سمنان