۱ آذر ۱۳۹۹
آغاز به کار پروژه همکاری ایران و اروپا برای آموزش در سلامت جهانی
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، پروژه همکاری ایران و اروپا برای ظرفیتسازی و آموزش در سلامت جهانی به عنوان یکی از برنامههای اتحادیه اروپا با محوریت دانشکده بهداشت دانشگاه، موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشگاه علوم پزشکی کرمان و مشارکت دانشگاههای ماستریخت هلند، هایدلبرگ آلمان و تمپره فنلاند آغاز به کار کرده است.
در ابتدای این نشست دو روزه که با حضور نمایندگان دانشگاههای اروپایی همکار، نماینده اتحادیه اروپا، معاون آموزشی وزارت بهداشت، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیران این حوزه، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کرمان و رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار شد، دکتر تکیان، معاون بینالملل دانشکده بهداشت و مدیر پروژه و دکتر Remco Van De Pas از دانشگاه ماستریخت هلند به معرفی کامل پروژه همکاری ایران و اروپا برای ظرفیتسازی و آموزش در سلامت جهانی پرداختند.
سپس معاون آموزشی وزارت بهداشت، رئیس دانشکده بهداشت تهران، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت، پروفسور Anja Krumeich از دانشگاه ماستریخت هلند و معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کرمان بر اهمیت انجام این پروژه با تکیه بر وضعیت سلامت جهانی در منطقه، تعدد مهاجران، وضعیت گذار اپیدمیولوژی از بیماریهای واگیر به غیرواگیر، همهگیری کرونا در جهان و مشکلات آن و نبود یک دوره مصوب سلامت جهانی در منطقه و لزوم تعریف آن تأکید و حمایت مجموعههای خود را اعلام کردند.
Franco Burgio، نماینده اتحادیه اروپا نیز ضمن اعلام حمایت از پروژه INPACT، علل پذیرفته شدن کنسرسیوم مشترک دانشکده بهداشت دانشگاه، موسسه ملی تحقیقات سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دانشگاههای ماستریخت هلند، هایدلبرگ آلمان و تمپره فنلاند برای اجرای این پروژه را تشریح کرد و به دانشگاه و سایر اعضای کنسرسیوم برای کسب این گرنت بسیار رقابتی تبریک گفت.
وی همچنین با اشاره به سوابق همکاری اتحادیه اروپا و دانشگاه علوم پزشکی تهران در پروژههای مختلف، تجارب کسب شده در این مسیر را موفقیتآمیز دانست.
کنسرسیوم دانشگاهها و مراکز مشارکتکننده در پروژه INPACT، از مدتی پیش با اخذ گرنتی از سوی اتحادیه اروپا همکاری خود را برای مدت سه سال آغاز کردهاند و طراحی مقطع کارشناسی ارشد رشته سلامت جهانی (Global Health) در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای مسائل مناطق شمال آفریقا، غرب آسیا و مدیترانه شرقی و در ادامه راهاندازی مرکز تعالی آموزش سلامت جهانی در دانشکده بهداشت با هدف تسهیل ارتباطات علمی میان دانشمندان ایران و جهان را در دستور کار خود قرار دادهاند.
کد خبر 5076921منبع: مهر
کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران اتحادیه اروپا دانشگاه علوم پزشکی کرمان آموزش پزشکی طرح گرنت دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پایان نامه آموزش مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها مرکز سنجش آموزش پزشکی آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه علم و صنعت حکم انتصاب دانشگاه علوم پزشکی کرمان دانشگاه علوم پزشکی تهران موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشکده بهداشت ماستریخت هلند اتحادیه اروپا سلامت جهانی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۰۵۰۵۲۰ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا میزنند
همصدایی و اجماع تندروها در ایران و اسرائیل برای نابودی برجام
استاندار سیستان و بلوچستان: انگار یک قتل عامی اتفاق افتاده/فقط سه نفر کشته شدند!
تصاویر دستبوسی منتسب به حدادعادل متعلق به چه کسی است
فرصت طلایی ایران برای حضور در بازسازی و بازار سوریه
خبر بعدی:
اتحادیه اروپا: بانک جهانی سرمایه گذاری بر سوخت های فسیلی را متوقف کند
مقامات ارشد اتحادیه اروپا از مدیریت بانک جهانی خواستند تا استراتژی های این بانک در باره تغییرات اقلیم را توسعه داده و سرمایه گذاری در پروژه های مرتبط با نفت و گاز را در تمام دنیا متوقف کند.
به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، اتحادیه اروپا همچنین از بانک جهانی خواسته است تا به تدریج سرمایه گذاری در پروژه های مربوط به گاز طبیعی را نیز متوقف کنند.
در نامهای شش صفحه ای که اتحادیه اروپا برای بانک جهانی فرستاده است از برنامه های این بانک برای کاهش انتشارات کربن قدردانی شده است.
اما این نامه از این بانک که بزرگ ترین تامین کننده مالی پروژه های اقلیمی در جهان در حال توسعه است می خواهد که بیشتر از این عمل کند.
در این نامه آمده است که «ما فکر می کنیم که بانک جهانی باید جلوتر رود و سرمایه گذاری بر تمامی پروژه های نفت و زغال سنگ و پروژه ای در ارتباط با این سوخت های فسیلی را قطع کند و در آینده و به تدریج سرمایه گذاری بر پروژه های تولید برق از گاز طبیعی را مگر در مواد بسیار استثنایی متوقف کند».
منظور اتحادیه اروپا از این سرمایه گذاری مخصوصا پروژه سرمایه گذری 620 میلیون دلاری مایع سازی گاز طبیعی در موزامبیک است اما انتظار ندارند به این زودی شاهد توقف این پروژه باشند.
بانک جهانی می گوید در پروژه های مربوط به تغییرات اقلیم 83 میلیارد دلار سرمایه کرده است.
برچسب هااتحادیه اروپا (EU) انرژی امروز بانک جهانی (World Bank) تاسیسات ان ان جی توتال در موزامبیک تغییرات اقلیم گاز طبیعی موزامبیک