Web Analytics Made Easy - Statcounter

تظاهرکنندگان در چندین شهر فرانسه به پیش نویس قانون محدود کردن انتشار عکس‌ها یا فیلم‌های گرفته شده از چهره افسران پلیس اعتراض کردند.

خبرگزاری میزان - هزاران نفر طی شبانه روز گذشته در پایتخت فرانسه و سایر شهر‌های این کشور نسبت به لایحه جدید دولت مکرون معترض شدند.

بر اساس این لایحه، پخش هرگونه تصویری از چهره افسر پلیس، جرم محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


به گزارش الجزیره، بر اساس این قانون که توسط حزب حاکم وابسته به امانوئل مکرون، رییس جمهور فرانسه در پارلمان این کشور تنظیم شده است، به اشتراک گذاشتن تصاویر افسران پلیس با هدف آسیب رساندن به سلامت جسمی یا روانی آنها تا یک سال زندانی و حداکثر ۴۵ هزار یورو مجازات خواهد داشت.

 


دیگر اقدامات پیشنهادی این قانون شامل اجازه به پلیس فرانسه برای استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین مجهز به دوربین و دسترسی آسان‌تر به فیلم دوربین‌های مدار بسته است.

 

 

مخالفان این پیش نویس قانون می‌گویند که این اقدام موجب نقض آزادی گزارشگران در روزنامه نگاری می‌شود.

از طرفی موافقان این پیش نویس مدعی شده اند که این قانون برای امنیت افسران و خانواده هایشان است.

در میدان تروکادرو در غرب پاریس، در حالی که پلیس ضد شورش در صحنه حاضر بود، فعالان حقوق شهروندی، اتحادیه‌های صنفی و روزنامه نگاران روز شنبه شعار دادند «همه می‌خواهند از پلیس فیلم بگیرند».

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

بیشتر بخوانید: واکنش ها به قانون حمایتی از پلیس فرانسه اعتصاب سراسری در فرانسه

پلیس فرانسه شب گذشته برای متفرق کردن معترضان از خودرو‌های آب پاش استفاده کرد و این اعتراضات به درگیری کشیده شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


در این تظاهرات گروه‌های دیگری از جمله جلیقه زرد‌ها هم حضور داشتند.

 


این لایحه نخستین بار در روز جمعه بررسی شد و در روز سه شنبه نیز بررسی دوم صورت می‌گیرد.

 


اتحادیه‌های روزنامه نگاری و خبرنگاری می‌گویند که این قانون می‌تواند به پلیس چراغ سبز نشان دهد تا مانع انجام کار آنها و مستند سازی‌ از سوءاستفاده‌های نیرو‌های امنیتی شود.

 


معترضان فرانسوی همچنین نگران نقض احتمالی حقوق خود با استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین هستند.

 


انتهای پیام/

برچسب ها: فرانسه امانوئل مکرون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فرانسه فرانسه امانوئل مکرون کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسوی‌ها به‌شدت از وقوع حمله‌ تروریستی طی هفته‌های آتی می‌ترسند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، براساس نتایج نظرسنجی موسسه CSA که به سفارش شبکه‌های «سی‌نیوز»، «اروپا۱» و هفته‌نامه «ژورنال دو دیمانش» انجام شده است، نشان می‌دهد که مردم فرانسه عمیقا از وقوع حمله‌ای تروریستی در این کشور ظرف چند هفته یا ماه آتی وحشت دارند.

این نظرسنجی که پس از حمله تروریستی به سالن کنسرت «کروکوس» در حومه مسکو و در فاصله چند ماه تا المپیک پاریس انجام شده است، نگرانی فزاینده‌ای را درباره وقوع حمله احتمالی برملا می‌کند. بر این اساس، شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، به طور میانگین میزان هراس خود را از اعداد بین یک تا ۱۰، با عدد «۷» ابراز کرده‌اند! عدد صفر نشانگر هراس «بسیار پایین» و عدد ۱۰ نمایانگر هراس «بسیار بالا» از حمله تروریستی است.

این نظرسنجی بین یک هزار و ۱۳ نفر ۱۸ سال به بالا انجام شد و شکاف قابل توجهی بین هوشیاری مردان و زنان را به تصویر کشید. براساس داده‌ها، زنان بیشتر از مردان نگران حمله تروریستی هستند.

تحلیل برپایه گروه سنی نیز نشان می‌دهد که جوانان فرانسوی به ویژه زیر ۳۵ سال، بیشتر از سایرین تحت تاثیر اضطراب ناشی از چنین حمله احتمالی هستند. افراد بین ۳۵ تا ۴۹ سال نگرانی کمتری دارند و هراس میان افراد بیشتر از ۵۰ سال، اندکی افزایش می‌یابد.

پس از موج حملات تروریستی در ژانویه ۲۰۱۵ و حمله گروهی افراطی به پاریس و حومه آن و کشته شدن دست کم ۱۷ تن، تشدید تدابیر امنیتی در فرانسه اعمال شده و همچنان پابرجاست. فرانسه در نوامبر همان سال، شاهد مرگبارترین حملات گروه‌های افراطی در تاریخ این کشور بود. در آن برهه بمب‌گذاران انتحاری و افراد مسلح به یک سالن کنسرت، یک ورزشگاه بزرگ، رستوران‌ها و کلوپ‌های شبانه پاریس حمله کرده و ۱۳۰ نفر را کشتند.

در پی حمله تروریستی ۲۲ مارس به سالن کنسرت «کورکوس» در منطقه «کراسنوگورسک» مسکو، دست کم ۱۴۳ نفر کشته شدند. سرویس امنیت فدرال روسیه ۱۱ نفر را به ظن مشارکت در این حمله تروریستی بازداشت کرده است. این مرگبارترین حمله تروریستی است که از اوایل دهه ۲۰۰۰ تاکنون در روسیه رخ می‌دهد. فرانسه در پی این حادثه، هشدار تروریسم در این کشور را به بالاترین سطح افزایش داد.

کد خبر 6064307

دیگر خبرها

  • فرانسه برای تامین امنیت دست به دامن متحدان شد
  • بررسی احتمال لغو مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • ستاره جوان گیتی‌پسند با تیم منتخب هندبال‌ساحلی جهان در المپیک پاریس
  • فرانسوی‌ها به‌شدت از وقوع حمله‌ تروریستی طی هفته‌های آتی می‌ترسند
  • اخراج مهاجران بی خانمان از پاریس در آستانه المپیک
  • حضور هندبالیست ایرانی در المپیک پاریس
  • احتمال افزایش بودجه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • تهدید بمب گذاری در بیش از ۵۰ مؤسسه آموزشی در پاریس
  • درگیری کشاورزان با پلیس؛ بروکسل غرق در کود و کاه!
  • درگیری کشاورزان معترض با پلیس بلژیک/ بروکسل غرق در کود و کاه!