Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرنا به نقل از روزنامه دیلی میل، نوشت: این افشانه بینی که ادعا می شود از ابتلا به عفونت کووید-۱۹ پیشگیری می کند، به زودی در انگلیس در دسترس قرار می گیرد.

مواد شیمیایی که قبلاً برای استفاده انسان ها تأیید شده اند، برای ساختن این اسپری ترکیب شده اند و مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد این ماده از توانایی ویروس کرونا در اتصال به سلول های انسانی جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اسپری از دو ماده اصلی به نامهای «کاراگینان» (carrageenan) و «ژلان» (gellan) ساخته شده است که هر دو در علوم غذایی به عنوان مواد غلیظ کننده استفاده می شوند.

از آنجا که این مواد از قبل برای استفاده انسانی مورد تأیید قرار گرفته اند، سازندگان این افشانه می گویند این محصول به محض اینکه از نظر مقامات رسمی تایید شود، آماده استفاده است.  

دکتر «ریچارد مواکز» نویسنده اصلی این مقاله، گفت: این اسپری از محصولات آماده در دسترس تهیه می شود که قبلاً در محصولات غذایی و دارویی استفاده می شده است و به طور هدفمند در روند طراحی این محصول به کار گرفته شده است.

وی افزود: با داشتن شرکای مناسب، می توانیم تولید انبوه را ظرف چند هفته آغاز کنیم.

ترکیب ژلان اجازه می دهد اسپری به صورت غبار ریز استفاده شود و کل قسمت داخلی بینی را می پوشاند.

اگر اسپری با SARS-CoV-۲ - ویروسی که باعث ایجاد Covid-۱۹ می شود- تماس پیدا کند، آن را گرفته، محصور کرده و با بلع یا دمیدن بینی از بدن خارج می کند.

محققان این پروژه در دانشگاه «بیرمنگام» اظهار داشتند که استفاده از این اسپری می تواند به ویژه در موقعیت های پرخطر مانند کارکنان مراقبت های بهداشتی، پروازها یا کلاس های درس مفید باشد.

دانشمندان می گویند: در موقعیت هایی که خطر انتقال کووید-۱۹ زیاد است، از این اسپری در کنار اقدامات قبلی مانند فاصله اجتماعی و پوشیدن ماسک می توان استفاده کرد.

البته محققان اذعان دارند که محصولات این چنینی هرگز جایگزین اقداماتی مانند پوشیدن ماسک و شستن مرتب دست ها نمی شود. این اقدامات همچنان برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مهم و حیاتی هستند.

آنها افزودند: آنچه این اسپری انجام خواهد داد، اضافه کردن یک لایه محافظ دوم برای جلوگیری و انتقال آهسته است. 

نتایج این تحقیقات در نشریه bioRxiv منتشر شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد

علیرضا بیگمی متخصص طب سالمندی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: با بالارفتن سن و کاهش ایمنی سلول‌های بدن فرد سالمند با بیماری های مختلفی درگیر می‌شود که روش درست زندگی تا دوران سالمندی می‌تواند تا حدود زیادی از میزان ابتلا به این بیماری‌ها بکاهد.

او تاکید کرد: افسردگی، اضطراب و استرس و آلزایمر ازجمله مشکلات روانی است که برخی از سالمندان در دوران کهنسالی با آن درگیر می‌شوند که این وظیفه اطرافیان است که احساس ناامیدی را در فرد کهنسال از بین ببرند. 

او توضیح داد: افسردگی یک بیماری روانی شایع در بین کهنسالان است که با احساس ناراحتی، ناامیدی و بی ارزشی همراه است. فرد سالمند با بالارفتن سن مدام گمان می‌کند که دیگر مانند گذشته نمی‌تواند برای خودش و خانواده تاثیر گذار باشد به همین دلیل دچار افسردگی می‌شود که این موضوع می‌تواند تاثیر بدی بر روند و کیفیت زندگی فرد سالمند داشته باشد. 

او براین باور است که این افسردگی با خود اضطراب را نیز به همراه می‌آورد و سبب می‌شود فرد سالمند مدام احساس نگرانی، عصبی بود و بی قراری داشته باشد. این اضطراب می‌تواند بر روی خواب، تمرکز و حافظه فرد سالمند تاثیر گذار باشد. 

بیگمی افزود: در دوران سالمندی ما با جنون هذیانی روبرو می‌شویم در این دوران فرد سالمند گاهی بر روی باور‌های غلط و غیر منطقی خودش پافشاری می‌کند که این موضوع می‌تواند می‌تواند مشکلاتی را در روابط اجتماعی و شغلی فرد سالمند ایجاد کند.زیرا دیگران این را نمی‌دانندکه او با یک بیماری روانی دست و پنجه نرم می‌کند و در این مواقع فرد سالمند کمتر از سوی اطرافیان درک می‌شود. 

این متخصص طب سالمندی زوال عقل را نیز در دوران سالمندی شایع عنوان کرده و اظهار کرد: با بالارفتن سن فردی افراد دچار یک اختلال عصبی می‌شوند تدریجا حافظه خود را از دست می‌دهند و قدرت تفکر و حافظه شان دچار مشکل می‌شود در واقع زوال عقل بیماری جدی است که در صورت ابتلای فرد سالمند خانواده نیز درگیر شده و فرد نیاز به مراقب‌های بیشتری پیدا می‌کند. 

عواملی که خطر ابتلا به بیماری‌های روانی را در افراد مسن افزایش می‌دهند

بیگمی گفت: نوع تغذیه نامناسب در طول زندگی می‌تواند ابتلا به موارد مطرح شده را افزایش دهد. سابقه خانوادگی، بیماری‌های روانی در فامیل و برخی از شرایط پزشکی زمینه‌ای، مانند بیماری آلزایمر، می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های روانی را افزایش دهند.

بیگمی بر این باور است که در دوران سالمندی برخی افراد ناچارند دارو‌های مختلفی برای کنترل فشار خون، دیابت و یا چربی خود مصرف کنند که خود این دارو‌ها می‌تواند امکان ابتلا به بیماری‌های روانی را افزایش دهد.

این متخصص طب سالمندی تاکید کرد: با مراقبت‌های جسمی و روانی می‌توان خطر ابتلا به بیماری‌های روانی را در دوران پیری کاهش داد. ورزش، کاهش استرس‌های زندگی و تقویت حافظه با خواندن کتاب یا جدول می‌تواند این مشکلات را در افراد سالمند کاهش دهد.اما از این مهمتر داشتن رژیم غذایی مناسب است چرا که تغذیه می‌تواند بسیار تاثیرگذار عمل کند و در داشتن سلامت عمومی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های روانی کمک کننده باشد. خواب کافی، ارتباط با دوستان و خانواده و کاهش میزان استرس در زندگی برای سالمندان به شدت حیاتی است و می‌تواند در کاهش بیماری‌های دوران سالمندی نقش تاثیر گذاری را ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی شود
  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری