Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خرمشهر گفت: پرندگان آبزی و کنار آبزی در تالاب نیشکر ناصری خرمشهر رصد و مشاهده شدند.

رضا جاوید روز یکشنبه وسعت تالاب نیشکر "ناصری" خرمشهر را ۲۹ هزار و ۷۰۰ هکتار بیان کرد و اظهار داشت: خرمشهر هر ساله با وجود تالاب ناصری، کانال‌های آبیاری، مزارع پرورش ماهی و نیزارها میزبان این پرنده‌های مهاجر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در تحقیقات به عمل آمده تاکنون ۴۱ گونه پرنده در شهرستان خرمشهر شناسایی شده که عمدتا این پرندگان شامل گونه‌های زمستان‌گذر، انواع مرغابی‌ها شامل خوتکا، اردک ارده ای، اردک مرمری، اردک سرسبز، آنقوت، تنجه و پرندگانی نظیر پلیکان و فلامینگو است که این پرندهگان از گیاهان و موجودات آبزی تغذیه می‌کنند.

جاوید با اشاره به شروع فصل سرما و مهاجرت پرندگان از  عرض‌های جغرافیایی بالا همچون سیبری، روسیه و آسیای میانه به سمت تالاب‌های ایران برای زمستان گذرانی و تخم‌گذاری به مناطق گرمسیر گفت: در سالهای اخیر به منظور کنترل انتشار آنفلوانزای پرندگان یا جلوگیری از انتشار آن ، گاه صدور پروانه شکار پرندگان متوقف می شد.

وی ادامه داد: در این راستا برای پایش و حفظ جمعیت پرندگان گشت‌های مشترک با نیروهای دامپزشکی به طور مستمر انجام می‌شود و تاکنون موردی از مرگ و میر پرندگان در اثر بیماری های ویروسی نظیر آنفولانزای پرندگان در شهرستان خرمشهر مشاهده نشده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست خرمشهر گفت: در سال جاری ۲۸ فقره پرونده تخلف شکار و صید  در خرمشهر تشکیل شده  که در مجموع ۲۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی از متخلفین شکار و صید وصول گردیده است.
جاوید گشت و کنترل و جلوگیری از شکار و صید را از اقدامات حمایتی و حفاظتی از پرندگان بیان کرد و گفت: طبق قانون شکار و صید در زمان ممنوعیت شکار و صید با متخلفین که اقدام به شکار و صید غیرمجاز می‌کنند برخورد می‌کنیم.

وی افزود: امسال نیز همانند هر ساله گروه پرنده‌نگری سازمان حفاظت محیط زیست به تالاب ها و آبگیرهای استان خوزستان اعزام و سرشماری پرندگان در دی ماه انجام خواهد شد و برای حفظ پرندگان و جلوگیری از انقراض گونه‌های پرندگان نادر مشارکت مردم در حفظ این گونه‌ها لازم است.

به گزارش ایرنا هرساله از ۱۵ اسفند ماه تخم‌گذاری و جوجه‌آوری پرندگان آغاز شده که در مدت شش ماه هرگونه اقدام به شکار و صید پرندگان ممنوع و غیرقانونی خواهد بود و در دیگر روزهای سال نیز تنها با کسب پروانه و رعایت دستورالعمل اعلامی از سوی سازمان محیط زیست مجاز به انجام شکار در مناطق آزاد خواهند بود.

تالاب ناصری واقع در ۱۰کیلومتری مسیر شمال جاده ترانزیتی خرمشهر - اهواز، چشم اندازی زیبا برای گردشگران و دوستداران محیط زیست است.
این تالاب که با وسعتی افزون بر ۲۹هزار و ۷۰۰هکتار در شمال خرمشهر و اراضی غرب راه آهن واقع شده حالا پذیرای انواع پرندگان از سیبری است که برای زمستان گذرانی به این تالاب مهاجرت کرده اند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شکار و صید محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به دستگری ۷۰۳ نفر متخلف شکار و صید در سال ۱۴۰۲ گفت: طی این مدت با ۵۷۵ مورد تخلف زیست‌محیطی در حوزه شکار و صید در استان برخورد قانونی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، داوود میرشکار امروز _چهارشنبه بیست و نهم فروردین_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: در حوزه یگان حفاظت محیط زیست استان در سال گذشته، ۱۲۴ قبضه سلاح مجاز به همراه هشت قبضه سلاح غیر مجاز از متخلفان شکار و صید کشف شد.

وی افزود: ۷۰۳ نفر متخلف شکار و صید در سال ۱۴۰۲ دستگیر و به مقامات قضائی معرفی شدند، در این مدت با ۵۷۵ مورد تخلف زیست محیطی در حوزه شکار و صید در استان برخورد قانونی صورت گرفته و در این مدت ۵۲۸ قطعه از ادوات شکار و صید از متخلفان کشف و ضبط شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان ادامه داد: محیط‌بانان این اداره کل ۱۳ هزار و ۹۴۲ ساعت طرح آموزشی "یک ساعت با محیط‌بان " را در مدارس برای دانش آموزان اجرا کردند.

میرشکار تصریح کرد: سال گذشته ۴۸۲ قطعه پرنده و هفت پستاندار که توسط متخلفان زنده‌گیری شده بودند کشف و در زیستگاه اصلی خود رهاسازی شدند.

وی با اشاره به وسعت مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان، گفت: به منظور جلوگیری از شکار و صید از همه مردم استان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده تخلفات زیست محیطی مراتب را به ادارات حفاظت محیط زیست در سراسر استان یا سامانه ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

کد خبر 745496

دیگر خبرها

  • برگزاری تور پرنده نگری در پارک جنگلی آبیدر سنندج
  • خسارت ۷۸ میلیارد ریالی به محیط زیست خراسان رضوی
  • خسارت ۷۸ میلیارد ریالی تخلفات صید و شکار به محیط زیست خراسان رضوی
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در خوزستان در سال گذشته
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در استان خوزستان
  • بازگشت فلامینگو ها پس از چند سال به تالاب گاو خونی
  • شناسایی مرغداری آلوده کننده تالاب انزلی با لاشه مرغ‌های تلف شده
  • کوچ پرندگان به تالاب کمجان
  • دستگیری ۸۷ متخلف زیست محیطی در استان قزوین