Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که فعالیت برخی از مراکز درمانی برابر دستورالعمل ستاد مدیریت بیماری کرونا، در سطح استان فارس تعطیل شده یا زمان ارائه خدمات آنها کاهش یافته است.

دکتر علی اکبری یکشنبه دوم آذر با بیان اینکه برخی از مراکز درمانی ارائه دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی، تعطیل شده است، گفت: مراکز پوست، مو و زیبایی به مدت ۲ هفته تعطیل است و تنها ویزیت بیمار از سوی متخصصانی که مطب مجزا ندارند،  در این مراکز به شکل ۵۰ درصد ظرفیت انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اکبری با تاکید بر اینکه طی این ۲ هفته، انجام هرگونه عمل کاشت مو، لیزر، تزریق ژل، بوتاکس و اقدامات زیبایی ممنوع است، از مردم درخواست کرد تا عمل های زیبایی و کاشت مو و همچنین درمان هایی که تاخیر آن سبب ضرر و زیان به سلامتی آنان نمی شود را به زمان دیگری که بیماری کرونا کاهش یابد، موکول کنند.

اکبری گفت: انجام عمل‌های اختیاری غیرضروری و هرگونه عمل زیبایی در تمامی مراکز آموزشی درمانی، بیمارستان ‌های دولتی، خصوصی، خیریه، عمومی غیردولتی و مراکز جراحی محدود به مدت دو هفته مجاز نیست.

او ادامه داد: همچنین تمامی مراکز توانبخشی نظیر فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، اورتز و پروتز، شنوایی ‌سنجی، بینایی‌ سنجی و عینک ‌سازی برای کاهش خدمات و مراجعان خود، دست کم به میزان ۵۰ درصد اقدام کنند که در این زمینه ملاک محاسبه، میزان فعالیت در هفته گذشته خواهد بود.

معاون درمان دانشگاه با اعلام اینکه تعطیلی داوطلبانه نیز با اطلاع معاونت درمان دانشگاه بلامانع است، تاکید کرد: مطب ‌های داخلی، عفونی، ریه و اطفال باید فعال باشند، اما بقیه رشته‌ ها باید به‌گونه‌ ای برنامه ‌ریزی کنند که دست کم ۵۰ درصد از مراجعان در مقایسه با هفته پیش کاهش یابند.

اکبری درباره فعالیت مراکز کار تغذیه و مامایی نیز گفت: این مراکز باید مراجعان خود را به میزان ۵۰ درصد کاهش دهند.

او در ادامه با اشاره به اینکه مراکز تصویربرداری پزشکی به ویژه CT با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعال خواهند بود، اضافه کرد: درمانگاه‌ های شبانه ‌روزی در قسمت اورژانس به طور کامل فعال است، اما بخش‌هایی که خدمات الکتیو ارائه می‌دهند، با کاهش ۵۰ درصدی فعالیت‌ها مجاز به ادامه کار خواهند بود.

اکبری در خصوص فعالیت درمانگاه‌ها و مطب‌های دندانپزشکی نیز گفت: در این مطب ها نیز فعالیت ها باید به ‌گونه‌ای برنامه ‌ریزی شود تا تعداد مراجعان در مقایسه با هفته گذشته به نصف برسد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: مطب‌های پزشکان خانواده و مراکز زیر مجموعه معاونت بهداشت دانشگاه نیز برابر برنامه اعلامی از سوی آن معاونت فعالیت خواهند داشت.

اکبری با بیان اینکه داروخانه‌ها فعالیت خود را برابر روال معمول ادامه می‌دهند، گفت: رعایت اصول فاصله ‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و لوازم حفاظت فردی و نوبت ‌دهی به ‌گونه ‌ای که بیماران کمترین زمان حضور و تجمع را در مراکز و مطب ‌ها داشته باشند، الزامی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا تعطیلی مراکز درمانی محدودیت های کرونایی درمان دانشگاه ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد

امتداد - معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2250 میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ – در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.
دکتر اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ  ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • آبگرفتگی در بخش‌هایی از شیراز/ سامانه بارشی امشب از فارس خارج می‌شود
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • اجرای طرح نور در مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد
  • واکنش معاون وزیر کار به مسأله کاهش حقوق/تکلیف حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه چیست؟
  • با تعطیلی پنجشنبه دستمزد کارگران کم می‌شود؟
  • کاهش حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه تخلف است