Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم؛ تجارت الکترونیک از ویژگی های برجسته اقتصاد در حال توسعه فضای مجازی (دیجیتال) است که مبتنی بر بستر IT است. طبق بررسی های انجام گرفته از سوی سازمان توسعه و تجارت سازمان ملل متحد (آنکتاد)، حجم فروش جهانی تجارت الکترونیک در سال 2015 برابر 25.3 تریلیون دلار برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایالات متحده آمریکا، با فروش بیش از 7 تریلیون دلار، بزرگترین بازار تجارت الکترونیک در سال 2015 را از آن خود نمود و پس از آن ژاپن و چین در جایگاه دوم و سوم قرار داشتند. در حالی که ایالات متحده در فروش تجارت الکترونیک B2B پیشرو بود اما از نظر تجارت B2C پس از چین قرار داشت. در سال 2017 چین در حوزه تجارت الکترونیک B2C موفق به کسب درآمد 470 میلیارد دلار شده است؛ این در حالی است که این مبلغ برای آمریکا حدود 354 میلیارد دلار بوده است. پس از این دو کشور، انگلیس، ژاپن، فرانسه، آلمان، کره جنوبی، کانادا، هند و روسیه در جایگاه سوم تا دهم قرار دارند. به طور کلی در تجارت الکترونیک، تجارت B2B غالب بوده و حدود 90 درصد از کل این گروه از اقتصادها را تشکیل می دهد.

** مشاغل پردرآمد تجارت الکترونیک در سال 2021

انتظار می رود درآمد جهانی تجارت الکترونیک تا سال 2021 تقریبا دو برابر شده و به میزان 2108 میلیارد دلار برسد. افزایش دسترسی به اینترنت و پذیرش رو به بالای دریافت خدمات دیجیتالی از طریق تجارت آنلاین در قالب پلتفرم و وب سایت های تجاری از سوی مردم، آینده ای روشن را از توسعه الکترونیک نمایش می دهد. طبق بررسی ها مد و لباس، الکترونیک و رسانه، اسباب بازی و لوازم سرگرمی، مبلمان و لوازم خانگی و غذا و سلامت به ترتیب از پردرآمدترین حوزه تجارت الکترونیک جهانی تا سال 2021 خواهند بود.

** مدوپوشاک؛ پردرآمد ترین حوزه تجارت الکترونیک

پیش بینی می شود تا سال 2021 بیشترین میزان درآمد مربوط به حوزه مد و پوشاک با میزان 633 میلیارد دلار باشد. چین تا سال 2021 با کسب درآمد بیش از 258 میلیارد دلار، موفق خواهد شد بازار تجارت جهانی مد و پوشاک آنلاین را از آن خود نماید و پس از چین اروپا و آمریکا در جایگاه دوم و سوم قرار خواهند داشت.

از دیگر موضوعات قابل توجه در بخش تجارت الکترونیک، موضوع رزور بلیط آنلاین و انجام خدمات مسافرتی مبتنی بر اینترنت است. طبق پیش بینی های انجام گرفته، بازار این نوع خدمات نیز تا سال 2021 دو برابر شده و تا حدود 1 تریلیون دلار خواهد رسید. همچنین کشور چین با کسب نرخ رشد مرکب سالیانه 17.9 درصد سریعترین رشد را از نظر کسب درآمد حاصل از ارائه این نوع خدمت از میان کشورهای آمریکا، ژاپن، انگلیس و آلمان خواهد داشت.

** عوامل موثر بر انجام خرید آنلاین

در جهان امروز تجارت الکترونیک فراتر از مرزهای ملی و منطقه ای رفته و امروزه در سطح جهانی شاهد خرید و فروش های آنلاین هستیم. درآمد حاصل از این تجارت قابل توجه بوده و آنچه در انجام خرید آنلاین برای مشتریان حائز اهمیت است، فرآیند ساده خرید و شفافیت است؛ در همین راستا طبق نظرسنجی های انجام شده، مهمترین عوامل موثر بر انجام خرید آنلاین از سوی کاربران به ترتیب عبارتند از: شفافیت اطلاعات مربوط به هزینه تحویل کالا، فرآیند ساده و قابل اعتماد خرید، تحویل رایگان کالا به هنگام خرید، امکان مرجوع رایگان کالا، پاسخگویی سریع در بخش خدمات مشتریان، اطلاع از شرکت های عرضه کننده کالا، تنوع در پرداخت هزینه، امکان سفارش کالا در هر مکان و زمان و با هر وسیله، امکان انتخاب نحوه تحویل کالا.

پربیننده ترین خرید بدون کارت از سال آینده؟ قیمت جدیدترین موبایل‌های سامسونگ +جدول اپل به خاک سیاه نشست با ۵میلیون چه تبلتی می‌توان خرید؟ +جدول قیمت روز موبایل اپل +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت الکترونیک درآمد فضای مجازی مشاغل پوشاک خرید آنلاین سهام عدالت تجارت الکترونیک میلیارد دلار تا سال 2021

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۴۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است

 وزارت راه‌وشهرسازی در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن سامانه خودنویس را از سال گذشته  راه اندازی کرد و هم اکنون امکان ثبت انعقاد برای موجران، مستاجران و بنگاه داران فراهم شده است.

با راه اندازی این سامانه هم موجران و مستاجران و هم مشاوران املاک از بهمن ماه سال گذشته می‌توانند جهت ثبت قرارداد اجاره خود و تمدید قراردادها از طریق این سامانه اقدام کنند و طبق اعلام وزارت راه‌وشهرسازی به زودی تمامی معاملات مسکن از جمله خرید، فروش و تمدید قرارداد و ثبت قراردادهای اجاره از طریق این سامانه امکان پذیر خواهد شد.

در همین رابطه سالاری کارشناس سیاست‌گذاری مسکن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در حال حاضر تمامی قراردادهای اجاره از طریق سامانه خودنویس ثبت می شود گفت: ثبت این قراردادها خود نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار اجاره دارد و این اقدام در راستای بهبود وضعیت بازار اجاره مسکن  نقش بسیار موثری دارد.

وی بیان کرد: طبق برنامه ریزی که صورت گرفته است  به زودی تمامی معاملات مسکن براساس استعلام برخط انجام می شود و با توجه به آنکه این سامانه نشان تجارت الکترونیکی را دریافت کرده است اعتبار و اصالت ملک آنها تایید شده است بنابراین از این پس تمامی بخش های که نیاز به کد رهگیری دارند از طریق این سامانه امکان پذیرخواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است
  • حمله ایران به اسرائیل هنوز در کانون توجه کاربران مجازی/ آیا اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کند؟ / سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ / سیل دوبی و واقعیت‌هایی که سانسور شد/ داغ شدن عنوان جدول لیگ برتر در فضای مجازی
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است