Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۸ درصد طرح قیر رایگان در اختیار وزارت راه و شهرسازی برای آسفالت و روکشی راه‌های روستایی و عشایری اختصاص یافت. - اخبار استانها -

کمال حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به طرح‌های ملی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این رابطه طرح دو فوریتی الحاق یک بند به تبصره  یک قانون بودجه سال 99 کشور یا همان طرح قیر رایگان مطرح است که در آن برای آسفالت معابر روستایی و جاده‌های فرعی آذربایجا‌ن غربی و سایر استان‌ها نیازمند قیر رایگان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شورای نگهبان در بودجه سال 99 قیر رایگان را حذف کرده بود، در روزهای نخست آغاز مجلس طرح دو فوریتی به مجلس آمد و شرکت ملی نفت ایران را مکلف کرد که دو میلیون تن مواد اولیه قیر را به صورت رایگان از محل خوراک تحویلی به پالایشگاه‌ها تامین و در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار دهد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: بنابراین 48 درصد این ظرفیت در اختیار وزارت راه و شهرسازی برای آسفالت و روکش راه‌های روستایی، عشایری و فرعی، معابر محلات بازآفرینی و همچنین راه‌های مسکن مهر قرار گرفته است.

‌چهارمین سالی که گود نخاله آسفالت یزد خالی مانده است؛ هیچ آسفالتی در گود نخاله آسفالت یزد ریخته نمی‌شودگزارش تسنیم نتیجه داد؛ معابر اصلی شهرک حسن‌آباد نوش آباد پس از 15 سال آسفالت شدزخم عمیق چاله‌ها بر پیکر خیابان‌های بندرعباس/خودنمایی آسفالت چهل‌تیکه در خیابان‌های شهر

وی افزود: از سوی دیگر 26 درصد آن نیز در اختیار بنیاد مسکن در قالب طرح‌های مشارکتی با دهیاران برای آسفالت معابر روستایی با اولویت روستاهای آسیب‌دیده و 17 درصد نیز برای سازمان شهرداری و دهیاری‌ها برای آسفالت معابر شهرهای زیر 50 هزار نفر اختصاص یافته است.

حسین‌پور بیان کرد: همچنین 6 درصد قیر رایگان در اختیار سازمان جنگل‌ها و آبخیزداری برای خاکپاشی و مالچ پاشی و سه درصد نیز در اختیار وزارت آموزش و پرورش برای سازمان نوسازی و دانشگاه قرار گرفته شده است.

انتهای پیام/7548/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اختیار وزارت برای آسفالت قیر رایگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۴۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه

به گزارش پارس نیوز، سامانه خودنویس به نشانی khodnevis.mrud.ir از خرداد ۱۴۰۲ در اختیار عموم مردم بوده و به مرور انواع معاملات اجاره روی این سامانه بارگذاری و رفع ایراد شد.

۲۱ بهمن سال گذشته نیز دسترسی مشاوران املاک تهران به سامانه قدیم (سامانه املاک و مستغلات) حذف و مشاوران املاک برای ثبت قراردادهای اجاره به سامانه جدید (سامانه خودنویس) ارجاع داده شدند.

این اقدام وزارت راه و شهرسازی مورد انتقاد برخی مشاوران املاک قرار گرفت که آن را نوعی تصدی‌گری دولت در حوزه اصناف و مشاغل می‌دانند.

با این حال هادی عباسی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی بهمن سال گذشته گفت که با راه‌اندازی سامانه خودنویس، مشاوران املاک بیکار نمی‌شوند و امکان فعالیت برایشان فراهم است اما باید به نقطه‌ای برسیم که خدمات مشاوران املاک تخصصی شود و ارتقا یابد.

به تازگی نیز مهدی ساسانی ـ مدیر سامانه خودنویس گفته است: در برنامه است تا خردادماه امسال نسخه اولیه قرارداد خرید و فروش در این سامانه رونمایی شود.

سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات در سال ۱۳۸۸ تحت عنوان ایران املاک آغاز به کار کرد و همان زمان وزارت راه و شهرسازی سامانه را از وزارت صمت دریافت کرد و مکلف شد تا دسترسی مردم به کد رهگیری رایگان بدون مراجعه به مشاوران املاک و مستغلات را ایجاد کند. به مدت ۱۴ سال اقدام خاصی روی این سامانه ایجاد نشد و با آغاز به کار دولت سیزدهم با بررسی سامانه مقرر شد تا سامانه جدید راه اندازی شود. زیرا به روز رسانی سامانه املاک و مستغلات عملاً ممکن نبود.

در حال حاضر اگر ملکی در سامانه املاک و اسکان ثبت نشده باشد امکان استفاده از سامانه خودنویس را برای عقد قرارداد ندارد.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • وزیر ورزش: ۵ درصد باقی مانده سهام استقلال و پرسپولیس در اختیار ماست که متعلق به پیشکسوتان است / فیلم
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه
  • ساخت بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور آغاز شده است
  • توضیحات وزارت راه و شهرسازی درباره یک گزارش
  • واکنش فاضلی به توییت جنجالی کریمی قدوسی