Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، نوربخش حاتمی امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: علی‌رغم تمام مشکلات، محدودیت‌ها و تنگناهای کشاورزی که امسال کشاورزان با آن دست و پنجه گرم کردند تلاش شد که وضعیت سطح زیرکشت آبی و دیم تقریبا معادل سال گذشته باشد و نه تنها کاهش نیابد، بلکه در خیلی از مناطق بیشتر از سال قبل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کل سطح زیر کشت گندم دیم استان ۲۹۰ هزار هکتار است که تا قبل از این بارندگی‌های اخیر ۲۸۰ هزار هکتار کشت شده و کل سطح زیر کشت گندم آبی نیز ۹۳ هزار هکتار است که فعلا ۷۲ هزار هکتار از آن کشت شده، البته هنوز در مناطق گرمسیری برای کشت فرصت مانده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در رابطه با توزیع بذر، اضافه کرد: سال قبل ۱۶ هزار تن بذر توزیع شده و امسال ۲۳ هزار تن بذر تدارک و توزیع شده که بیشترین بذر کشور در استان کرمانشاه تدارک و توزیع شده است.

حاتمی در ادامه اشاره‌ای به توزیع کود اوره و کود فسفاته داشت و افزود: در رابطه با کود اوره مشکلی نداشتیم و تقریبا ۳۰ درصد  نسبت به سال گذشته بیشتر عرضه شده با قیمت همان سال قبل، ۵۴ هزار و ۵۶۰ تومان که افزایش قیمتی در این زمینه نداشتیم.

وی سهمیه کود اوره استان را ۱۱۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: کشاورزان نگرانی درخصوص کود اوره نداشته باشند تاکنون ۶۸ هزار تن توزیع شده و مابقی هم در راه است و این در حالی است که در سال گذشته تا این تاریخ ۴۶ هزار تن از این نوع کود توزیع شده بود.

حاتمی با اشاره به کاهش مصرف کود فسفاته به دلیل افزایش قیمت آن، گفت: قیمت کود فسفاته سه تا چهار برابر افزایش یافته است، سوپرفسفات از ۸۵ هزار تومان به ۴۲۰ هزار تومان، سولفات پتاس از ۱۱۷ به ۵۴۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت.

وی در خصوص دلیل این افزایش قیمت‌ها، گفت: امسال براساس تصمیم هیأت وزیران، قیمت‌ها با ارز نیمایی محاسبه شد و چون یارانه‌ای به آن تخصیص پیدا نکرد با این افزایش قیمت‌ها عرضه شد که به همین دلیل مصرف هم کم شد.

این مسئول تصریح کرد: تدارک کود و حمل آن در استان به‌گونه‌ای بود که در زمان کشت و قبل از کشت به‌خصوص برای دیم به دست کشاورزان برسد و مدیریت جهاد کشاورزی و مراکز مکلف شدند تا کودی در انبار نباشد، حواله‌ای صادر نکنند.

وی در خصوص راهکاری انجام شده در راستای جایگزینی کود فسفاته، گفت: امسال در مصرف کودهای فسفاته مشکل داشتیم و کم مصرف شد در این راستا دو اقدام برای جایگزینی تدارک دیده شد، چهار تن کود بذرمال دیدیم تا بذور را بذرمال کنند و کشاورزان همچنین می‌توانند با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی کودهای زیستی و محلول پاشی را با قیمت‌های بسیار خوب تهیه کنند تا کمبود کود فسفاته را جبران کند.

حاتمی در پایان از کشاورزان استان خواست، حتما نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند و خاطرنشان کرد: بیمه مشوق‌های خوبی را در نظر گرفته بهتر است کشاورزان نسبت به این امر مهم  اقدام کنند تا در صورت خسارت منتظر جبران خسارت از سوی دولت که زمان‌بر است، نباشند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه کشاورزی جهاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزایش قیمت کود فسفاته هزار هکتار توزیع شده کود اوره هزار تن قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دقایقی پیش جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد. دستورکار این جلسه به شرح زیر است:

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده ۲۱۲ آئین نامه داخلی مجلس

گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز ۱ بند الف ماده ۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • ۸ راهکار طلایی برای کاهش قند خون
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد