Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-24@01:43:33 GMT

انقلاب اسلامی ایران الهام بخش وحدت اسلامی است

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۳۴۹۴

انقلاب اسلامی ایران الهام بخش وحدت اسلامی است

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نظر به ادامه فعالیت‌های گسترده گروه‌های افراطی در ایجاد اختلاف و  تفرقه بین مسلمانان سنی و شیعه اوگاندا، برنامه اسلامی تلویزیون ملی اوگاندا با پیشنهاد مدیریت بخش اسلامی این رسانه و هماهنگی رایزنی فرهنگی ایران در اوگاندا، به بررسی عوامل و موانع وحدت مسلمین اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این برنامه اسلامی که به صورت زنده پخش شد، محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی کشورمان و رشید کی وانوکا، مدیر بخش اسلامی تلویزیون ملی یو بی سی اوگاندا، دبیر رسانه‌ای دفتر مفتی و شورای عالی مسلمانان این کشور سخنانی در خصوص عوامل و موانع وحدت مسلمانان، جایگاه وحدت در توسعه همه جانبه امت اسلامی، ضرورت تنویر افکار مسلمانان از جایگاه حیاتی وحدت، توطئه‌های دشمنان و عوامل آنها، لزوم ترفیع سطح آگاهی و راه‌های نجات از شرّ تفرقه و اختلاف با بهره گیری از آیات و روایات و رهنمودهای امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای(مدظله العالی) بیان کردند.

قزلسفلی با بیان اینکه وحدت از اصول مسلم اعتقادی مسلمانان است، گفت: قرآن کریم و پیامبر اکرم(ص) هرگونه طرز تفکر توام با افراط و تفریط را كه منجر به تفرقه و فروپاشی اتحاد ميان مسلمانان شود، مورد نكوهش خود قرار داده و عذابی دردناک برای آن در نظر گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه استعمارگران با استفاده از عوامل افراطی، جاهل و مزدور خود تلاش کرده‌اند بین سنی و شیعه اختلاف ایجاد و مسلمانان با ایمان را از صحنه خارج کنند، گفت: هر گونه تلاشی برای صدمه زدن به وحدت مسلمانان گناهی بزرگ، خارج از سنت حضرت محمد(ص) و همکاری با دشمنان امت اسلامی محسوب می‌شود.

شناخت دقیق جریان‌های تکفیری؛ رسالت مهم مسلمانان جهان

رشید کی وانوکا با بیان اینکه تعالیم قرآن و سنت‌های پیامبر اسلام(ص) با افراط و تفریط همخوانی ندارند، گفت: احترام به یکدیگر، تواضع، تخلق به اخلاق اسلامی، مطالعه دقیق تاریخ اسلام، شناخت توطئه‌های دشمنان اسلام و ... از عوامل مؤثر تحقق وحدت بین مسلمانان است.

وی در بخشی از سخنان خود با تأکید بر نقش حیاتی امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای(مدظله العالی) در استقرار وحدت بین مسلمانان، بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران با تأسیس مجمع جهانی تقریب مذاهب نقش حیاتی اتحاد امت اسلامی داشته است. باید انقلاب اسلامی ایران را «انقلاب اسلامی وحدت» در جهان اسلام نامید.

مدیر بخش اسلامی تلویزیون ملی یو بی سی اوگاندا با بیان اینکه هدف تکفیری‌ها و سلفی‌ها بر هم زدن وحدت بین امت اسلامی و جلوگیری از تحقق اهداف اسلام است، گفت: جریان‌های تکفیری از خطرناک ترین چالش‌های پیش روی امت اسلامی بوده و اعمال و کردار افراطی آنها با سنت‌ها و تعالیم پیامبر اکرم (ص) تناقض دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: انقلاب اسلامی امت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی

نخست‌وزیر هند اظهاراتی اسلام‌هراسانه را در جریان یک تجمع انتخاباتی مطرح کرد که خشم چهره‌های برجسته مسلمان و مخالفان دولتش را در پی داشت.

به گزارش مشرق، هند، پرجمعیت‌ترین کشور جهان، در حال برگزاری طولانی‌ترین انتخابات پارلمانی جهان برای مدت ۶ هفته است؛ انتخاباتی که انتظار می‌رود حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا»، متعلق به «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند در آن برای سومین دور متوالی به قدرت برسد.

نارندرا مودی در سخنانی در یک تجمع انتخاباتی بزرگ در ایالت راجستان در غرب این کشور، مسلمانان کشورش را تحت عنوان «نفوذی‌ها» و «کسانی که بچه‌های بیشتری دارند» توصیف و ادعا کرد مخالفان دولت او در صورتی که در نتیجه انتخابات به قدرت برسند، ثروت کشور را در میان آنها توزیع خواهند کرد.

مودی در حالی که با هیاهوی جمعیت مخاطبان سخنرانی خود مواجه شد، گفت: «وقتی آنها (اعضای حزب مخالف موسوم به حزب کنگره) در قدرت بودند، گفتند مسلمانان اولین حق را نسبت به منابع دارند. آنها همه ثروت شما را جمع خواهند کرد و آن را در میان کسانی که بچه‌های بیشتری دارند، توزیع خواهند کرد. آنها ثروت کشور را در میان نفوذی‌ها توزیع خواهند کرد.»

مودی ادامه داد: «آیا شما فکر می‌کنید پولی که به سختی کسب کرده‌اید باید به نفوذی‌ها داده شود؟ آیا شما چنین چیزی را می‌پذیرید؟»

طرح این اظهارات اسلام‌هراسانه از سوی مودی، واکنش‌های منفی مخالفان او را در پی داشت؛ مخالفانی که از مدت‌ها پیش مودی و حزب بهاراتیا جاناتا را متهم به استفاده از لفاظی‌های تفرقه‌افکن با هدف پیشبرد دستور کار ملی‌گرایی هند کرده‌اند.

در پی این صحبت‌ها، اعضای مخالفان دولت هند، از کمیسیون انتخابات این کشور خواستند درباره نقض قوانین انتخاباتی توسط مودی تحقیقات انجام دهد.

بر اساس این قوانین، سیاستمداران هند نباید بر مبنای «طبقه یا احساسات اجتماعی» رای‌دهندگان را خطاب قرار دهند. طبق این قوانین «فعالیت‌هایی که ممکن است اختلافات را بدتر سازند یا تنش یا نفرت دوجانبه را بین مذاهب و جوامع ایجاد کنند» نیز ممنوع هستند.

چهره‌های برجسته جامعه مسلمانان هند این نگرانی را دارند در صورت به قدرت رسیدن مجدد حزب بهاراتیا جاناتا شکاف‌های اجتماعی که از قبل در این کشور در حال شکل‌گیری بوده‌اند، وخیم‌تر شوند. مودی به خاطر صحبت‌های روز یکشنبه‌اش با واکنش‌های منفی از جانب این چهره‌ها مواجه شده است.

«رانا ایوب» یک خبرنگار مسلمان برجسته هندی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در اینجا دیگر از حرف‌های در لفافه و رمزی خبری نیست. بلکه ما با یک حمله مستقیم، هدفمند و آشکار بر مبنای نفرت علیه یک جامعه طرف هستیم.»

«اسدالدین اویسی» یک قانونگذار مسلمان و رئیس حزب «مجلس اتحاد مسلمین همه هند» اظهار کرد: «مودی از مسلمانان با لفظ نفوذی و مردمی با بچه‌های زیاد حرف زد. مودی از ۲۰۰۲ تاکنون تنها چیزی که تضمین کرد سوءاستفاده از مسلمان و رای جمع کردن بوده است.»

«مالیکارجون خرج» رئیس حزب مخالف «کنگره» در هند از اظهارنظرهای مودی تحت عنوان «سخنرانی مروج نفرت» و «حقه‌ای کاملا فکر شده برای منحرف کردن توجه» یاد کرد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود
  • قدرت امت اسلامی در تحقق امت واحده و ایجاد جبهه واحد در مقابل صهیونیسم جهانی است
  • سپاه پاسداران مظهر اقتدار جهان اسلام
  • مسلمان شدن ۳۰ زن استرالیایی با الهام از مقاومت زنان غزه
  • "وعده صادق" آرزوی مسلمانان را محقق کرد/ جدا بودن شیعه و اهل سنت را دشمنان اسلام ایجاد کردند
  • دریادار سیاری: وحدت ارتش و سپاه عامل اقتدار نظام اسلامی است
  • سفر رئیسی به پاکستان حامل پیام وحدت برای منطقه و جهان اسلام است
  • وحدت ارتش و سپاه عامل اقتدار نظام اسلامی است
  • هدف صهیونیسم از بین بردن اسلام است/ تقویت اتحاد اسلامی؛ وظیفه اصلی امت اسلامی