Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای هماهنگی اصلاحات گفت: اینکه گفته شده بحث کاندیداها در شورای هماهنگی اصلاحات مطرح شده، چنین چیزی مطرح نشده و بنده این مسئله را تکذیب می‌کنم.

به گزارش برنا؛ به دنبال انتشار لیست 19 نفره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری از سوی محسن هاشمی، رئیس شورای مرکزی کارگزاران، «سیدمحمود علیزاده طباطبایی»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا گفت: «قاعدتا این بحث در شورای هماهنگی اصلاحات مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبنی بر اینکه کسانی که آمادگی دارند برای کاندیداتوری در انتخابات 1400 با آنها مذاکره صورت گیرد تا به یک جمع بندی کلی برسند. در حزب کارگزاران در این باره جمع بندی نهایی صورت نگرفته بلکه فقط در کمیته سیاسی و  سایر احزاب اصلاح طلب، مباحثی صورت گرفته است از این رو این افراد مطرح شده‌اند.»

پس از این سخنان، محسن هاشمی در گفت و گو با یکی از رسانه‌ها عنوان کرد: « ذکر این نام‌ها صرفا عنوان‌ کردن نام کسانی بوده است که در جبهه اصلاحات از آنها به‌ عنوان نامزدهای بالقوه سخن به‌ میان می‌آید اما اینکه درباره این نام‌ها در حزب کارگزاران بحثی صورت گرفته باشد، خیر اصلا چنین چیزی نیست و چنین منظوری نداشته‌ام.»

در واکنش به این سخنان، «علی باقری»، عضو شورای هماهنگی اصلاحات، به خبرنگار سیاسی برنا گفت: اینکه گفته شده بحث کاندیداها در شورای هماهنگی اصلاحات مطرح شده، چنین چیزی مطرح نشده و بنده این مسئله را تکذیب می‌کنم. نه تنها این اسامی اعلام شده از سوی کارگزاران، بلکه هیچ اسمی مطرح نشده است به بیانی دیگر ما حتی به مرحله طرح اسم کاندیدا در شورای هماهنگی اصلاحات نرسیده‌ایم.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور خاتمی در پاسخ به این سوال که آیا اقدام کارگزاران را در انتشار لیست شتاب زده می‌دانید؟  افزود: بنده در این باره نظری ندارم چراکه به خود حزب کارگزاران مربوط است، منتهی این اسامی به شورای هماهنگی اصلاحات مربوط نیست.

او درباره به اجماع رسیدن احزاب اصلاح طلب بر سر یک کاندیدا ادامه داد: در واقع قبل از اینکه کاندیدایی مطرح شود و مهم باشد، ما باید بر سر راهبردهای خود برای انتخابات آینده بحث کنیم و به توافق برسیم؛ اینکه فضای انتخابات آینده را چگونه تحلیل و ارزیابی می‌کنیم و بر این مبنا راهبرد مدنظر اصلاح طلبان برای انتخابات آینده چیست؟ مهم است. از این رو احزاب، این مسائل را باید در وهله اول، در میان خودشان بررسی کنند بنابراین راهبردها و تحلیل ما از شرایط است که در نهایت کاندیدایی مطرح می‌شود. 

این چهره سیاسی اصلاح طلب بیان کرد: حال، مطرح کردن اسامی بدون اینکه ببینیم در چه بستری و با چه تحلیل و راهبردی می‌خواهیم به انتخابات نگاه کنیم، راهگشا نیست. بنابراین تا زمانی که راهبردها مشخص نشود اصلاح طلبان هیچ گاه به اسامی نمی‌رسند. باید ببینیم مجموعه احزاب اصلاح طلب در خصوص تحلیلشان نسبت به شرایط و راهبرد مدنظرشان نسبت به انتخابات آینده، چگونه می‌توانند بحث کنند و به توافق برسند. اگر احزاب به راهبرد واحدی برسند یقینا رسیدن به یک کاندیدا به نظر سخت نمی رسد. اگر راهبردها متفاوت شود آن زمان ممکن است که بر مبنای راهبردهای متفاوت، نوع ورود در انتخابات و برگزیدن نامزد هم بین احزاب اصلاح طلب متفاوت شود. 

علی باقری عنوان کرد: بنابراین رسیدن به این مرحله بسیار زود است که بخواهیم اظهارنظر کنیم.

رئیس دفتر سیاسی حزب توسعه ملی ایران اسلامی تصریح کرد: این اسامی احتمالا در حزب کارگزاران مورد بررسی قرار گرفته و در شورای هماهنگی اصلاحات بررسی نشده است. به هر حال ممکن است سایر احزاب به صورت مستقل، در خصوص راهبردها و نامزدها، بحث‌هایی در جمع خودشان داشته باشند مسئله عجیب و بعیدی نیست، منتهی اینکه این اسامی قطعی شده باشد و از سوی حزب در شورای هماهنگی مطرح شده باشد، مطلقا بحثی در شورا مطرح نشده است. 

او اظهار کرد: فقط حزب کارگزاران نیست که ممکن است اسامی کاندیداها را مورد بررسی قرار داده باشد، سایر احزاب هم ممکن است این اقدامات را انجام دهند اما در این سطح، به این زودی و بدون رسیدن به یک نتیجه قطعی یا تشریک مساعی با احزاب دیگر، صلاح ندانستند اگر موضوعی هم در داخلشان مطرح شود، رسانه ای کنند. به هر حال کارگزاران ترجیح داده بحث‌های داخلی‌اش را رسانه‌ای کند و به خودش مربوط است، منتهی این مسئله ارتباطی با شورای هماهنگی و سایر احزاب ندارد. 4

گفتنی است، «محسن هاشمی»، رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، در گفت و گویی اشاره کرده بود که اسامی کاندیداهای احتمالی کارگزاران سازندگی عبارتند از آیت‌الله سیدحسن خمینی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا خاتمی، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف، علی مطهری، رضا اردکانیان، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی، محمدباقر نوبخت، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی،  علی‌اکبر صالحی، محمد صدر، مجید انصاری و عبدالواحد موسوی لاری؛ همچنین معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حزب کارگزاران سازندگی شورای هماهنگی اصلاحات احزاب اصلاح طلب انتخابات آینده حزب کارگزاران سایر احزاب مطرح نشده مطرح شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قانون مجازات اسلامی/اسامی غایبان و متاخران جلسه

رسیدگی به گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز (دوشنبه 27 فروردین‌ماه) به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد.

روح‌الله متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار نمایندگان در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

- ادامه رسیدگی به لایحه تجارت (رفع ایرادات شورای نگهبان)
- گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درباره طرح اصلاح ماده 104 قانون مجازات اسلامی
- گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی
- گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار
- گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده 48 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم‌بخشی به مقررات مالی دولت

در ادامه محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه مجلس اسامی غایبان و متاخران این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

1-جعفر راستی
2-جلیل رحیمی جهان‌آبادی
3-محسن زنگنه
4-علی علیزاده
5-کمال علی پور
6-مهدی عیسی زاده
7-ملک فاضلی
8-اردشیر مطهری
9-غلامرضا منتظری
10-کاظم موسوی

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • اسامی غایبان سپاهان و ذوب‌آهن در دربی اصفهان
  • رأی اعتراضی مردم این استان به اصولگرایان است یا اصلاح طلبان؟
  • وکیل مدافعان شیطان در تهران!
  • آذربایجان شرقی تنها استانی که در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، اصلاح طلبان در آن پیروز شدند
  • چرا همه چیز از نظر رادیکال‌ها «سیاه» است؟
  • اصلاح قانون مجازات اسلامی/اسامی غایبان و متاخران جلسه
  • تاریخ انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی مشخص شد
  • قیمت نهایی بلیت هواپیما چه زمانی مشخص می‌شود؟
  • حجاریان به عنوان سرباز نتانیاهو در ایران اعلام موضع می‌کند / مواضع اخیر حجاریان ترجمه شعار «نه غزه، نه لبنان» است
  • قسمت پیچیده حمله سپاه به اسرائیل چه زمانی آغاز می‌شود؟