Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نرخ هر کیلو گوشت مرغ در بازار همدان به ۳۵ هزار تومان رسید که سبب حیرت و گلایه شهروندان شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، چند روزی است تب و تاب افزایش قیمت گوشت مرغ در همدان شدت گرفته و نرخ این کالای اساسی و پرمصرف نسبت به هفته گذشته 15 هزار تومان گران‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط کرونایی سبب تعطیلی بسیاری از هتل‌ها، رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا شده که این امر تقاضای مرغ را نسبت به گذشته کاهش داده است اما با این حال کاهش تقاضا هم حریف گرانی مرغ نشده و روزانه شاهد قیمت جدید و گران شدن این کالا هستیم.

بحران کرونا سبب تعطیلی و بی‌رونقی بسیاری از مشاغل شده، برخی  از مردم شرایط مالی خوبی ندارند و نیازمند حمایت دولت و مسئولان هستند اما نه تنها حمایتی از این اقشار نمی‌شود؛ بلکه در هر روز شاهد گرانی سرسام‌آور و بی‌‌ رحمانه کالاهای اساسی هستیم.

پس از گرانی گوشت قرمز و قیمت 140 هزار تومانی آن، اینک نوبت به گوشت مرغ رسیده که نرخ آن در طول یک هفته از 20 هزار به 35 هزار تومان رسیده است.

مسئولان نیز  در این اوضاع به جای حل مشکل و توضیح درباره علت گرانی کالاها از پاسخ دادن و مصاحبه با اهالی رسانه طفره می‌روند و حتی مصاحبه و گفت‌و‌‌‌‌گوی  رئیس  اتحادیه مرغداران با خبرنگاران هم ممنوع اعلام شده است.

امروز قیمت خرید یک عدد مرغ 2 کیلویی برابر با 70 هزار تومان است و بسیاری از خانواده قدرت خرید آن را ندارند اما از طرفی هم مرغداران از کمبود و گرانی نهاده‌ها گلایه‌مندند و تمایلی برای ادامه جوجه‌ریزی ندارند. بی‌برنامگی و عدم تامین خوراک مرغ سبب بی‌انگیزگی و مشکلات مرغداران شده که  دود آن هم به چشم مردم می‌رود.

ضعف مدیریتی و برنامه‌ریزی شرایطی را فراهم کرده که با وجود دو برابر شدن قیمت هر کیلو مرغ زنده نسبت به دو ماه گذشته هم برای مرغداران به صرفه نبوده و انگیزه تولید را از آن‌ها گرفته است.

در چند ماه گذشته که نرخ مرغ به کمتر از 10 هزار تومان رسیده بود، مسئولان سهم زیادی از مرغ های سطح بازار را منجمد و ذخیره سازی کردند تا در روزهای کمبود و چنین روزهایی از آن استفاده کنند اما امروز که برای حمایت از مردم نیاز به عرضه این مرغ‌های ارزان قیمت وجود دارد خبری از عرضه نیست.

یکی از فروشندگان مرغ در بازار مرکزی همدان به خبرنگار تسنیم گفت: وقتی عرضه یک کالا کاهش می‌یابد قیمت آن رشد می‌کند، الان هم کمبود مرغ داریم و این امر سبب گرانی مرغ در روزهای اخیر شده است.

وی با بیان اینکه ما فروشندگان هیچ نقشی در تعیین قیمت نداریم، اظهار داشت: برخی از مردم ما را مقصر گرانی می‌دانند اما در واقع ما فقط سود قانونی خود را از مشتری‌ها در یافت می‌کنیم.

دستور دادستان به رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان؛ قیمت مرغ سریعا کاهش یابد «افتضاح مدیریتی» دولت به مرغ رسید/ افزایش 10 هزار تومانی قیمت در کمتر از 1 هفته هر کیلو مرغ در شیراز 32400 تومان؛ مرغ هست خریدار نیست

این فروشنده با اشاره به اینکه قیمت مصوب مرغ را 20 هزار و 500 تومان اعلام کردند، تصریح کرد: اما این نرخ  تاکنون رعایت نشده است. به عنوان مثال وقتی مرغ را با نرخ کیلویی 30 هزار تومان خریداری می‌کنیم چگونه می‌توانیم آن را به قیمت مصوب بفروشیم.

وی با تأکید بر اینکه قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته و حتی توانایی خرید مرغ 20 هزار تومانی را هم نداشتند، گفت: کاهش خرید مردم بر میزان درآمد ما تأثیر مستقیم دارد.

به گزارش تسنیم، مرغ یک کالای اساسی و مورد نیاز همه خانواده‌ها است، بنابراین مسئولان باید با برنامه ریزی‌های به موقع و رسیدگی به مشکلات مرغداران از گرانی  غیرمنطقی و کمبود این کالا پیشگیری کنند.

انتهای پیام/743/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟

نادر بذرافشان رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا در خصوص فروش برخی طلاجات با عیار پایین‌تر از میزان اعلام شده به مشتری گفت: ممکن است تخلف عیار در برخی از معاملات انجام شود. اتحادیه نیز برای کشف این نوع تخلف مراجعاتی دارد و بازرسی‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تخلفات این چنینی را بیشتر در فروشگاه‌هایی شاهد هستیم که فاقد پروانه صنفی و مجوز کسب هستند و یا از طریق فضای مجازی اقدام به فروش محصولات خود می‌کنند. همچنین عمده محصولاتی که مشکل عدم تطابق عیار دارند در محصولات دست دوم است.

رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر گفت: در رابطه با این تخلف بازرسی‌های میدانی اتحادیه از سطح شهر تهران همواره در جریان بوده است و سابق بر این نیز با این تخلف برخورد داشته ایم، اما این موضوع بسیار موردی و کم بوده است. بیشتر مورد عیار در طلا‌های دست دوم وجود داشته است که کد‌های استاندارد را نداشته اند.

وی تاکید کرد: واحد‌های صنفی مجوز دار تحت پوشش این اتحادیه طلا را با فاکتور رسمی و تحت قوانین می‌فروشند و این نوع تخلفات در این واحد‌ها بسیار بعید است. به همین جهت لازم است که مردم نسبت به حصول اطمینان از رسمی بودن مجوز واحد فروشگاهی و همچنین عدم خرید طلا از فضای مجازی اهتمام داشته باشند.

بذرافشان در ادامه اظهار کرد: خریداران محترم با توجه به ارزش بالای معاملات طلا و جواهر باید از هویت فروشنده مطمئن شده و با توجه به تخصصی بودن بازار طلا و جواهر از خرید در فضای مجازی خودداری کنند چرا که گاهی اوقات خریداران با مشکلاتی مانند غیربانکی بودن سکه‌های خریداری شده و همچنین عدم تطابق وزن و عیار مواجه شده اند.

وی ادامه داد: سکه‌هایی که به این نوع مشکلات می‌خورند، هولوگرام اتحادیه را ندارند و از همین نشانه به راحتی می‌شود آنها را شناسایی کرد. مردم باید هوشیار باشند و از هر فضایی اقدام به خرید نکنند تا دچار آسیب‌های مالی هنگفت نشوند.

مجازات تخلف برای واحد‌های صنفی

رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر گفت: مطابق چهارچوب‌ها با طی پروسه‌های قانونی از سوی وزارت صمت و اتاق اصناف با تخلفات برخورد خواهد شد. تخلفات در کمیسیون تخلفات عیار و رسیدگی به شکایات بررسی و موارد سهوی موجب اخذ تعهد و همچنین تخلفات واحد‌های تولیدی موجب برخورد خواهد شد. همچنین اگر تخلف همراه با عمد و تکرار و تعدی به حقوق مردم باشد، متخلفان ضمن برخورد به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.

قیمت‌ها به ثبات رسیده است

بذرافشان گفت: قیمت طلا در بازار در برهه زمانی به شدت افزایش یافت و پس از آن حدود ۵۰ دلار کاهش یافت. هم اکنون کارشناسان بر افزایش قیمت جهانی طلا نظر دارند. در بازار داخلی و مسائل مربوط به کنترل ارز توسط بانک مرکزی نیز باید دید که برنامه‌های بانک مرکزی برای کنترل نرخ ارز ادامه دارد یاخیر.

وی ادامه داد: بخش دیگری از قیمت طلا نیز به عرضه و تقاضا بر می‌گردد که در حال حاضر تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد. در حال حاضر تقاضا‌ها در بازار با توجه به رفع شرایط خاص در منطقه و کاهش تنش‌های سیاسی فروکش کرده و قیمت‌ها به ثبات نسبی رسیده اند.

بذر افشان تاکید کرد: با توجه به ایجاد ثبات در بازار فعلا انتظار کاهش شدید قیمت نمی‌رود و مردم می‌توانند نسبت به خرید خود اقدام کنند.

وی در پایان گفت: شایان ذکر است که واحد‌های تولیدی ما با توجه به اجاره‌ای بودن واحد‌ها و رکود حاکم بر بازار به شدت دچار آسیب شده اند و امیدواریم که این شرایط بهبود یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلار باز هم سقوط کرد/ دلار احتمالا به این عدد می‌رسد
  • بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان؛ ریزش ادامه دارد | دلار به کانال ۵۰ هزار تومانی برمی‌گردد؟
  • بازاری‌ها فروشنده شدند؛ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان
  • بازاری‌ها فروشنده شدند/ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلا و سکه در بازار؛ نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • هر کیلو زعفران؛ ۱۱۰ میلیون تومان!