Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-20@01:45:12 GMT

چشم‎انداز قیمت نفت ۲۰۲۱ بارکلیز ثابت ماند

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۷۷۴۵۱

چشم‎انداز قیمت نفت ۲۰۲۱ بارکلیز ثابت ماند

امیدواری به تولید واکسن ویروس کرونا سبب شد چشم‎انداز قیمت نفت بانک بارکلیز برای سال ۲۰۲۱ ثابت بماند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بانک بارکلیز روز دوشنبه (سوم آذرماه) پیش‎بینی قیمت نفت برای سال ۲۰۲۱ را تغییر نداد، زیرا انتظار می‎رود با محدودیت عرضه نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش و تولید بالقوه واکسن ویروس کرونا، تقاضا در نیمه دوم سال بهبود یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانک در یادداشتی اعلام کرد: تولید بالقوه واکسن‎های با کارآیی بالا در کوتاه‎مدت نقطه عطفی برای تقاضا خواهد بود، زیرا می‎تواند سبب بهبود اقتصادی پایدارتری شود.

بارکلیز میانگین قیمت نفت خام در سال ۲۰۲۱ را برای شاخص نفت خام برنت ۵۳ دلار برای هر بشکه و برای شاخص دبلیوتی‎آی ۵۰ دلار برای هر بشکه برآورد کرد.

برخی منابع آگاه اظهار کردند که اوپک و متحدانش (اوپک پلاس) قصد دارند کاهش تولید کنونی این ائتلاف را برای سه ماه دیگر تمدید کنند.

قرار بود اوپک پلاس از ابتدای ماه ژانویه کاهش تولید کنونی خود را حدود ۲ میلیون بشکه در روز تمدید کند.

بانک بارکلیز در این یادداشت تصریح کرد: انتظار داریم ائتلاف اوپک پلاس در نشست این ماه خود افزایش تولید نفت را به‌مدت سه ماه به تأخیر بیندازد.

بانک آمریکایی گلدمن ساکس هم در پیش‎بینی مشابهی در ماه جاری میلادی اعلام کرده بود انتظار دارد این ائتلاف افزایش تولید برنامه‎ریزی‌شده خود را به تأخیر بیندازد.

با خوش‎بینی به آزمایش‎های موفق واکسن‌های ویروس کرونا و احیای تقاضا، قیمت امروز شاخص نفت خام برنت ۴۵ دلار و ۳۰ سنت برای هر بشکه و قیمت شاخص دبلیو‎تی‎آی حدود ۴۳ دلار برای هر بشکه بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: بارکلیز چشم انداز قیمت نفت برآورد قیمت برای هر بشکه قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیماَ، مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن‌های پلی ساکاریدی و ایمپلنت‌های ارتوپدی(کاشتینه) با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

بر اساس این گزارش، یکی از این شرکت‌ها که سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد.

فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری  است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که سه شنبه بهره برداری شد، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در حمایت از شرکت های نوپا حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • گزیده‌های نفتی هفته
  • نفت از افزایش قیمت بازماند
  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی قیمت پژو پارس درب کارخانه/ دلار در مرکز مبادله ثابت مانده است/ جا برای خودرو‌های وارداتی در بنادر نداریم/ واکنش رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به واگذاری پرسپولیس به بانک‌ها
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دست انداز تازه برای واگذاری سرخابی ها به بانکها / مال بد،بیخ ریش صاحبش ماند!