Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-25@01:43:32 GMT

کدام برند چینی جای هواوی را می‌گیرد؟

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۰۱۰۵

کدام برند چینی جای هواوی را می‌گیرد؟

ایتنا - شرکت‌های تولیدکننده گوشی تلفن همراه نظیر شیائومی، اوپو و Vivo در حال تحرکاتی برای گرفتن سهم بازار شرکت هواوی تکنولوژیز هستند که زنجیره تامینش بر اثر تحریم‌های آمریکا مختل شده است.

هواوی هفته گذشته برند ارزان قیمت Honor را به مبلغ نامعلومی فروخت تا از زنجیره تامین این برند در برابر اقدامات خصمانه آمریکا که تامین قطعات تولید گوشی را دشوار کرده است، محافظت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، وزارت بازرگانی آمریکا در اوت دسترسی هواوی به فناوری آمریکایی برای کسب و کار گوشی این شرکت را بر این اساس که هواوی تهدیدی برای امنیت ملی محسوب می شود را محدود کرد.

طبق گزارش شرکت کانالایز، هواوی در نیمه اول امسال از سامسونگ به عنوان بزرگترین سازنده گوشی تلفن همراه در جهان سبقت گرفت اما فروش گوشی این شرکت در سه ماهه سوم ۲۳ درصد کاهش یافت و به ۵۱.۷ میلیون دستگاه رسید.

هواوی همچنان ۴۱.۲ درصد از بازار گوشی تلفن همراه را در سه ماهه سوم در اختیار داشت و پس از آن Vivo با ۱۸.۴ درصد سهم، اوپو با ۱۶.۸ درصد سهم و شیائومی با ۱۲.۶ درصد سهم قرار گرفتند. اپل با ۶.۲ درصد سهم کمتری در چین دارد اما تقاضای بالایی برای آیفون ۱۲ نسل پنجم خود جلب کرده است.

ناظران صنعتی افزایش سفارش تولید از سوی این برندهای گوشی تلفن همراه را تایید کرده اند. طبق گزارش شرکت مشاوره آیزایا ریسرچ، شیائومی بیشترین خوش بینی را داشته و برای حداکثر ۱۰۰ میلیون دستگاه گوشی بین سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ و سه ماهه اول سال ۲۰۲۱ سفارش تولید داده است که ۵۰ درصد بالاتر از پیش از اعلام محدودیتهای آمریکا علیه هواوی است.

پیش بینی تولید اوپو و Vivo هم از ماه اوت حدود هشت درصد افزایش پیدا کرده و به ترتیب برای تولید ۹۰ میلیون دستگاه و ۷۰ میلیون دستگاه گوشی سفارش داده اند. در مقابل سفارش تولید هواوی ۴۴ درصد کاهش پیدا کرده و به ۴۲ میلیون دستگاه رسیده است.

بر اساس گزارش رویترز، پنج منبع صنعتی در بخش زنجیره تامین تایید کرده اند که افزایش سفارش تولید از این سه شرکت چینی داشته‌اند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: هواوی گوشی هوشمند اوپو شیائومی گوشی تلفن همراه میلیون دستگاه سفارش تولید درصد سهم سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۰۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند

 سید حسین سادات حسینی، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران، با اشاره به آمار تسهیلات تولید گوشی موبایل در سال ۱۴۰۲و عدم هماهنگی تسهیلات ارائه شده با اهداف تعریف شده در این بخش، از اعمال دقت بیشتر در صدور مجوز ساخت تلفن همراه خبر داد.

تولید گوشی موبایل با اعمال ضوابط جدید

به گزارش گجت نیوز، سید حسین سادات حسینی در این‌باره گفت:

در سال گذشته، بیش از ۱۰۰ شرکت درخواست خود را برای صدور مجوز تولید گوشی تلفن همراه ارائه کردند. پس از طی مراحل مشخص شده و دریافت برخی حمایت‌ها و تسهیلات، این شرکت‌ها فعالیت خود را آغاز کردند و مقرر شد وزارت صمت و وزارت ارتباطات، شرکت‌های درخواست‌کننده صدور مجوز را مورد بررسی و راستی‌آزمایی قرار دهند تا مشخص شود آیا امکانات و اعتبارات اختصاص‌یافته در جهت راه‌اندازی خط تولید و بهره‌برداری از آن استفاده شده است یا خیر.

به‌گفته رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران، این راستی‌آزمایی‌ها منجر به آن خواهد شد که صدور مجوزهای جدید برای تولید تلفن همراه، مشمول دقت، بررسی‌ و زمان بیشتری شود.

همچنین طبق اعلام برخی از خبرگزاری‌های داخلی، اعطای تسهیلات به شرکت‌های تولیدکننده موبایل، گامی مهم در جهت حمایت از تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات در این حوزه محسوب می‌شود. با این حال، نظارت دقیق بر نحوه استفاده از این تسهیلات و اطمینان از به‌کارگیری آنها در مسیر تولید، امری ضروری است تا از هدررفت منابع و سوءاستفاده احتمالی جلوگیری شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • غوغای دوربین گوشی پی70 هواوی / سامسونگ و اپل گرفتار شدند (فیلم)
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • ارزان‌ترین گوشی ناتینگ به‌زودی رونمایی می‌شود
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • (تصاویر) خودرویی که شیشه جلو و سقف ندارد
  • کدام کشور بیشترین هزینه نظامی را ثبت کرد؟
  • بائو 8 ؛ این پلنگ چینی خیلی شبیه لندکروزر است! (+تصاویر)