Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت:تست کرونا در مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته برای افراد واجد شرایط نمونه‌گیری رایگان انجام می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بابک عشرتی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت:در ابتدا ۱۳ مرکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد که این مراکز به تدریج افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از اویل اسفند ماه سال گذشته پس از ابلاغ، براساس جمعیت و ظرفیت دانشگاه مراکز ۱۶ ساعته در این دانشگاه راه اندازی شد، ادامه داد: در مرداد ماه امسال تعداد این مراکز به ۱۷ مورد رسید و به زودی به ۲۹ مرکز افزایش می‌یابد. در حال حاضر ۲۶ مرکز فعال است و ۳ مرکز نیز تا آخر این هفته دایر می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران هم براساس توان و ظرفیت خود در این زمینه فعال بوده‌اند.

عشرتی افراد حاضر در مراکز ۱۶ ساعته را شامل پزشک، مراقب سلامت، پذیرش و نمونه گیر اعلام کرد و گفت: معاینه افراد، نمونه گیری، آموزش مبتلایان، ثبت اطلاعات بیماران، شناسایی و پیگیری محدود افراد در تماس با مبتلایان از جمله خدمات قابل ارایه در این مراکز است.

وی اضافه کرد:تعداد مراجعات روزانه به مراکز ۱۶ ساعته دانشگاه علوم پزشکی ایران به هزار نفر رسید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره تعداد مراجعات به مراکز ۱۶ ساعته تحت پوشش این دانشگاه نیز گفت: قبل از پیک سوم کرونا، بار مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته، در هفته ۲ هزار و ۵۰۰ نفر بود و الان باتوجه به افزایش تعداد و بیشتر شدن خدمات، هفته گذشته آمار مراجعه کنندگان به بیش از ۷ هزار نفر رسید و به عبارتی روزانه هزار مراجعه داشته است.

عشرتی عدم مراجعات سرپایی به بیمارستان‌ها و انجام نمونه گیری را از اهداف راه اندازی این مراکز اعلام کرد و گفت: نیاز بود بیماران سرپایی به مکانی غیر از بیمارستان‌ها مراجعه کنند و درصورت نیاز به مراکز درمانی ارجاع شوند که با راه اندازی این مراکز به این موفقیت دست یافتیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: لازم بود در مکان مناسبی از بیماران سرپایی تست کرونا گرفته شود که این کار نیز در مراکز ۱۶ ساعته انجام می‌شود. تا قبل راه اندازی این مراکز تست کرونا در بیمارستان‌ها انجام می‌شد.

وی بر لزوم ارایه سایر خدمات درمانی ضروری در این مراکز تاکید کرد و گفت: سعی کردیم مراکز ارائه خدمات کرونا را از سایر خدمات درمانی مانند واکسیناسیون جدا کنیم و یا حداقل مسیر ورودی این بیماران با سایرین یکی نباشد.

عشرتی ادامه داد: در ابتدای شیوع کرونا خدماتی مانند پوشش واکسیناسیون کاهش یافته بود که این موضوع با تمهیدات اندیشیده شده به سطح قابل قبول خود بازگشت.

وی ادامه داد: در ابتدای شیوع کرونا واکسناسیون در مناطق تحت پوشش این دانشگاه حدود ۱۱ درصد کاهش یافت که با اقدامات مناسب به وضعیت قبلی یعنی پوشش ۱۰۰ درصدی برگشت.

*تست کرونا در مراکز جامع سلامت رایگان است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تست کرونا در مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته برای افراد واجد شرایط نمونه‌گیری در پروتکل‌های وزارت بهداشت، رایگان انجام می‌شود.

عشرتی با بیان اینکه هنوز کیت تشخیصی سریع کرونا در این دانشگاه توزیع نشده، تصریح کرد: براساس پروتکل‌های اردیبشهت ۹۹ انجام آزمایش بدون هیچ محدودیتی مانند سن، جنس، بیماری زمینه‌ای رایگان بود، اما این پروتکل در شهریور ماه تغییر کرد و انجام تست کرونا فقط برای افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار و بیماران زمینه‌ای رایگان شد که با پیگیری انجام گرفته مقرر شد در مناطق تحت پوشش ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنان تست از همه گروه‌ها به صورت رایگان انجام شود.

وی به افزایش تست‌ها اشاره کرد و گفت: روزانه ۱۴۰ تست در مراکز ۱۶ ساعته انجام می‌شد که این تعداد به حدود یک هزار تست رسید، همچنین زمان پاسخگویی به تست‌ها از ۳ تا ۴ روز طول به ۴۸ ساعت رسید و با تست تشخیصی سریع این زمان به ۲۰ دقیقه می‌رسد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود:‌بر اساس اعلام معاونت بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هموطنان در صورت مشاهده علایم بیماری کووید ۱۹، ابتدا به ۴۰۳۰ زنگ بزنند یا علایم بیماری خود را در سامانه salamat.gov.ir ثبت کنند. هموطنان در صورت نیاز، برای معاینه و تست به مراکز خدمات سلامت ۱۶ ساعته معرفی می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تست کرونا کرونا کووید 19 مراکز جامع سلامت سلامت ۱۶ ساعته مراکز ۱۶ ساعته تست کرونا نمونه گیری راه اندازی جامع سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۱۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مصری ظهر سه شنبه در نشست خبری هفته سلامت در جمع خبرنگاران گفت: شعار هفته سلامت امسال، «سلامت خانواده و مردمی‌سازی» تعیین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم بیان کرد: موضوع سلامت خانواده در دولت سیزدهم در اولویت قرار گرفته و برنامه‌هایی در این راستا در حال اجرا است.

وی گفت: طرح پزشک خانواده در سال گذشته از پردیسان آغاز شده و امیدواریم بتوانیم تا تیرماه امسال جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر را تحت پوشش این طرح قرار دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، مردمی سازی سلامت را گامی مهم در راستای تقویت و ارتقا شاخص‌های سلامت برشمرد و گفت: هوشمندسازی فرآیندها در حوزه سلامت می‌تواند امر مهمی در یکپارچه سازی و ارتقا خدمات درمانی باشد.

وی اضافه کرد: در طرح سلامت خانواده، بهبود شاخص‌های سلامت در بعد جسمی، روانی و معنوی مدنظر است که مجموعه این برنامه‌ها موجب تقویت امید آفرینی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه خواهد شد.

مصری اضافه کرد: در طرح سراج تلاش می‌شود تا بهداشت روانی جامعه بهبود یابد و در سال گذشته پایگاهی برای این امر راه اندازی شد که در سال جاری نیز چندین پایگاه دیگر افتتاح خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان قم، ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی به زیر مجموعه‌های خود از جمله کارکنان، پزشکان و پرستاران دارد؛ این در حالی است که از سایر سازمان‌های بیمه گر رقمی بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان طلب داریم.

وی با بیان اینکه اگر سازمان‌های بیمه گر بتوانند بدهی‌های خود را به دانشگاه علوم پزشکی قم پرداخت کنند در این صورت مطالبات کارکنان نیز پرداخت خواهد شد گفت: تلاش می‌شود تا نیروهای متخصص در استان قم جذب شوند و در حال حاضر استان قم در برخی از رشته‌ها در رتبه‌های آخر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در سال گذشته رشته فوق تخصص گوارش در استان قم راه اندازی شد و از مهر امسال نیز سه پزشک فوق تخصص غدد اطفال و یک دندانپزشک اطفال برای قم جذب شوند.

وی افزود: طی چند سال آینده تا ۲۷ رشته در استان قم جذب داریم که این امر موجب تقویت کیفیت خدمات دهی در نظام سلامت استان و رضایتمندی شهروندان خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: در حال حاضر ۳۰۰ نفر در استان قم عضو هیأت علمی هستند که طی فراخوانی جدید این آمار به ۳۳۰ نفر می‌رسد و برنامه داریم طی چند سال آینده این تعداد به ۴۰۰ نفر افزایش یابد.

مصری گفت: در زمینه نیروی انسانی استان قم هزار نیرو در بخش پرستاری، حوزه سلامت خانواده، اورژانس و مرکز بهداشت کمبود نیرو دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه استان قم در زمینه سرانه تخت بیمارستانی در رده‌های آخر کشوری قرار دارد افزود گ: تلاش می‌شود تا تخت‌های قدیمی با تخت‌های جدید جایگزین شود و در این راستا ۲۵۰ تخت مادر و کودک در بیمارستان شهید بهشتی قم اضافه می‌شود.

مصری بیان کرد: ۱۲ خودروی اورژانس ۱۱۵ به زودی به دانشگاه علوم پزشکی قم ملحق خواهد شد تا بخشی از کمبودها در این حوزه برطرف شود.

کد خبر 6086839

دیگر خبرها

  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناسبت هفته سلامت